μιν ιεν κολιτικο φοβαμε μονο πο πολι κ απο οταν το γνεκακι εκτελι τσακοφσκι
!blis Μέγας Εγγρ. 27 Νοε 2009 Μηνύματα 9.761 Κριτικές 41 Like 3.059 Πόντοι 4.415 25 Ιαν 2010 #9.201 μιν ιεν κολιτικο φοβαμε μονο πο πολι κ απο οταν το γνεκακι εκτελι τσακοφσκι
Επισκέπτης 26 Ιαν 2010 #9.206 Γαμαικανος έγραψε: κανενα το καλιδη εχεις; φυσαει ο τυπος.... Κλικ για ολόκληρη προβολή... έχω τα άπαντα...τι ψάχνεις ? ποιό γουστάρεις ? *όταν ξεκίνησε απ'τα μέρη σας...ήταν καλύτερος...τώρα την ψώνισε λιγάκι..με τα φρύδια άλλων.. ;)
Γαμαικανος έγραψε: κανενα το καλιδη εχεις; φυσαει ο τυπος.... Κλικ για ολόκληρη προβολή... έχω τα άπαντα...τι ψάχνεις ? ποιό γουστάρεις ? *όταν ξεκίνησε απ'τα μέρη σας...ήταν καλύτερος...τώρα την ψώνισε λιγάκι..με τα φρύδια άλλων.. ;)
Γ Γαμαικανος Μέλος Εγγρ. 14 Μαΐ 2009 Μηνύματα 6.872 Κριτικές 7 Like 2 Πόντοι 66 26 Ιαν 2010 #9.207 McLein έγραψε: έχω τα άπαντα...τι ψάχνεις ? ποιό γουστάρεις ? *όταν ξεκίνησε απ'τα μέρη σας...ήταν καλύτερος...τώρα την ψώνισε λιγάκι..με τα φρύδια άλλων.. ;) Κλικ για ολόκληρη προβολή... εμ..τι νομιζεις... λες να μην το ξερω αφου εσυ τον πλερωνεις ρε συ ανετα μπορεις να τον ισιωσεις ;) υγ:βαλε οτι θες τσακαλε σου εχω εμπιστοσυνη
McLein έγραψε: έχω τα άπαντα...τι ψάχνεις ? ποιό γουστάρεις ? *όταν ξεκίνησε απ'τα μέρη σας...ήταν καλύτερος...τώρα την ψώνισε λιγάκι..με τα φρύδια άλλων.. ;) Κλικ για ολόκληρη προβολή... εμ..τι νομιζεις... λες να μην το ξερω αφου εσυ τον πλερωνεις ρε συ ανετα μπορεις να τον ισιωσεις ;) υγ:βαλε οτι θες τσακαλε σου εχω εμπιστοσυνη
Επισκέπτης 26 Ιαν 2010 #9.208 Γαμαικανος έγραψε: εμ..τι νομιζεις... λες να μην το ξερω αφου εσυ τον πλερωνεις ρε συ ανετα μπορεις να τον ισιωσεις Κλικ για ολόκληρη προβολή... ισιωμένος είναι μπροστά μου.. απλά θα ήθελα να είναι συνεχώς όπως ήταν παλιά...
Γαμαικανος έγραψε: εμ..τι νομιζεις... λες να μην το ξερω αφου εσυ τον πλερωνεις ρε συ ανετα μπορεις να τον ισιωσεις Κλικ για ολόκληρη προβολή... ισιωμένος είναι μπροστά μου.. απλά θα ήθελα να είναι συνεχώς όπως ήταν παλιά...
Επισκέπτης 26 Ιαν 2010 #9.213 Γαμαικανος έγραψε: ποτε θα ερθεις καμια βολτα απο τα μερη μας φιλος; Κλικ για ολόκληρη προβολή... παιχταρά μου..κάθε καλοκαίρι ανεβαίνω χαλκιδική...περνάω απ'τα "αδέρφια" μου απο πανοραμα κ θερμη... είμαι τακτικότατος...απλά το χειμώνα είναι λίγο δύσκολο...αν κ βόρρεια γαμάει χειμώνα..με ελαφρύ κρύο... ;)
Γαμαικανος έγραψε: ποτε θα ερθεις καμια βολτα απο τα μερη μας φιλος; Κλικ για ολόκληρη προβολή... παιχταρά μου..κάθε καλοκαίρι ανεβαίνω χαλκιδική...περνάω απ'τα "αδέρφια" μου απο πανοραμα κ θερμη... είμαι τακτικότατος...απλά το χειμώνα είναι λίγο δύσκολο...αν κ βόρρεια γαμάει χειμώνα..με ελαφρύ κρύο... ;)
Γ Γαμαικανος Μέλος Εγγρ. 14 Μαΐ 2009 Μηνύματα 6.872 Κριτικές 7 Like 2 Πόντοι 66 26 Ιαν 2010 #9.215 McLein έγραψε: παιχταρά μου..κάθε καλοκαίρι ανεβαίνω χαλκηδική...περνάω απ'τα "αδέρφια" μου απο πανοραμα κ θερμη... είμαι τακτικότατος...απλά το χειμώνα είναι λίγο δύσκολο...αν κ βόρρεια γαμάει χειμώνα..με ελαφρύ κρύο... ;) Κλικ για ολόκληρη προβολή... σιγα το κρυο.... να περνας καλα εχει σημασια χαλκιδικη, που φιλος;
McLein έγραψε: παιχταρά μου..κάθε καλοκαίρι ανεβαίνω χαλκηδική...περνάω απ'τα "αδέρφια" μου απο πανοραμα κ θερμη... είμαι τακτικότατος...απλά το χειμώνα είναι λίγο δύσκολο...αν κ βόρρεια γαμάει χειμώνα..με ελαφρύ κρύο... ;) Κλικ για ολόκληρη προβολή... σιγα το κρυο.... να περνας καλα εχει σημασια χαλκιδικη, που φιλος;
Επισκέπτης 26 Ιαν 2010 #9.216 Γαμαικανος έγραψε: σιγα το κρυο.... να περνας καλα εχει σημασια χαλκιδικη, που φιλος; Κλικ για ολόκληρη προβολή... αυτό λέω..ρε συ...έχει ωραίο κρύο...ελαφρύ...γι'αγαπουλιές...;) ;) χαλκιδική..συνηθώς αράζω στο πευκοχώρι...αλλά στο μεσαίο πόδι περνάω πάντα καλύτερα...(παράδεισο,μαρμαρά,καρρά κλπ)...;)
Γαμαικανος έγραψε: σιγα το κρυο.... να περνας καλα εχει σημασια χαλκιδικη, που φιλος; Κλικ για ολόκληρη προβολή... αυτό λέω..ρε συ...έχει ωραίο κρύο...ελαφρύ...γι'αγαπουλιές...;) ;) χαλκιδική..συνηθώς αράζω στο πευκοχώρι...αλλά στο μεσαίο πόδι περνάω πάντα καλύτερα...(παράδεισο,μαρμαρά,καρρά κλπ)...;)