Νέα

Τα παιδιά του «σωλήνα»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 298K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
  Έχουν περάσει περίπου 3 εβδομάδες , μπορεί και παραπάνω ... δεν ξέρω !!! Δεν θέλω , να ξέρω ! Δεν θέλω , να μετρήσω ! Αρνούμαι να μπω σε αυτή τη διαδικασία και στο τρυπάκι να υπολογίσω πόσες ΄μέρες πέρασαν από την ΄μέρα εκείνη που έμαθα ό,τι " έφυγες " ... Ήταν μεσημεράκι , λίγο πριν πάω στην δουλειά όταν έλαβα μια κλήση στο κινητό μου από τον πρώην συνάδελφό μου στο video club . Με ρώτησε τι κάνω κι εγώ αστειεύτηκα μαζί του λέγοντάς του για την ταινία που είχα ένα μήνα σπίτι και δεν αξιωνόμουν να επιστρέψω . Ξέρεις , είπαμε τις συνηθισμένες , τυπικές μαλακίες μας ... Βιαζόμουν λιγάκι και γι΄αυτό του πρότεινα να κλείσουμε και πριν πάω στην δουλειά να έκοβα μια βόλτα από εκεί κι έτσι να του επέστρεφα την ταινία και παράλληλα να του έδινα και τα βιβλία που μου είχες δανείσει πριν μήνες για να διαβάσω . " Θα έρθω από εκεί αν προλάβω να τα πούμε . Θα σου κρατάω την ταινία και τα βιβλία του Σταύρου . Να τον πάρουμε να έρθει να του τα δώσω και να τον δω λιγάκι " . Αυτά , ήταν τα λόγια μου και τα δικά σου ακριβώς τα επόμενα ... " Την ταινία κράτα μόνο . Άσε τα βιβλία " . Όταν σε άκουσα το κατάλαβα αμέσως , μα , μάλλον δεν ήθελα να το πιστέψω κι έτσι συνέχισα να σου μιλώ . " Τι , λες βρε χαζό ; Θα τα κρατάω και θα τον πάρω τηλέφωνο να έρθει " . " Τα έχεις διαβάσει ; " Μου απάντησες . " Όχι , σου είπα . Θα τα φέρω όμως " . " Καλά , κλείσε κι έλα να τα πούμε " .

Ντύθηκα , βιαστικά . Πήρα , την ταινία και τα τρία βιβλία σου κι έφυγα με μια ελπίδα πως κάνω λάθος . Δεν μπορεί , έλεγα σε όλη την διαδρομή την οποία διέσχισα περπατώντας . Δεν είναι αλήθεια ... Περίπου , ένα τέταρτο αυτό έλεγα στον εαυτό μου μέχρι που έφτασα στο μαγαζί , μπήκα μέσα και είδα τον Αντώνη . Αγκαλιές , φιλιά κτλ . Είχα καιρό να τον δω ... Αμέσως , του έδωσα την ταινία και τα βιβλία . Πάγωσε μόλις είδε να τα κρατώ στα χέρια μου . Πήγα , να του μιλήσω , μα , αμέσως άλλαξε θέμα . Του είπα να σε πάρει τηλέφωνο να έρθεις να σε δω και να σου τα δώσω κι εκείνος θυμάμαι να χαμηλώνει το βλέμμα και να μου λέει : " Καλά , μετά ... άσε τώρα τις ταινίες και πες μου τι κάνεις εσύ ... " . Συνεχίσαμε να μιλάμε . Για την ακρίβεια , συνεχίσαμε τις ίδιες τυπικές μαλακίες που λέγαμε και πριν μέσω τηλεφώνου .

Κάποια , στιγμή τηλεφωνήσαμε στην πρώην συνάδελφό μας την Χαρά ώστε να δούμε τι κάνει κι εκείνη ... Καθώς , άκουγα την φωνή της στη άλλη γραμμή του τηλεφώνου δεν φανταζόμουν καν το τι θα άκουγα να μου λέει ... Με ρώτησε τι κάνω , πως περνάω και πως πάει η δουλειά κι αμέσως μετά με ρώτησε αν μιλήσαμε . Της είπα , ό,τι δεν προλάβαμε να πούμε και πολλά . " Δηλαδή , δεν σου είπε τίποτα ; " . Με ρώτησε . " Να μου πεί , τι ; " . Της απάντησα . " Αναστασία , δεν σου είπε για τον Σταύρο ; " . " Για τα βιβλία ; Τι , τα θέλει ; Τώρα , του τα έφερα και θα τον πάρω να έρθει να του τα δώσω να τον δω και λίγο " . " Τι , λες μωρέ Αναστασία ; Να έρθει , να του δώσεις τα βιβλία ;;; Αναστασία , ο Σταύρος πέθανε ... " . " Ψέμματα !!! Σε ικετεύω ... πες μου πως λες ψέμματα !!! " . " Τι , σου λέει ; Δώσε μου να της μιλήσω !!! " . Δεν θυμάμαι , τίποτε άλλο ... Μόνο , να αφήνω το ακουστικό , να ξεσπώ σε κλάματα και να βγαίνω έξω ... Θυμάμαι , τον εαυτό μου μπροστά από τον καθρέφτη του διπλανού καταστήματος . Να τραβάω τα μαλλιά μου και να φωνάζω πως είναι ψέμματα ... ψέμματα , που ήταν μια μεγάλη αλήθεια .

Δυο ημέρες πριν είχε γίνει η κηδεία σου . Υπερβολική δόση είπαν ... Είχες φύγει ΄μέρες , μα , κανείς δεν το ήξερε . Μόνο , ο αγαπημένος σου σκύλος ο οποίος στάθηκε αφορμή να ειδοποιήσει η γειτόνισά σου την αστυνομία κι έτσι να σε βρουν εκεί ... Το ήξεραν όλοι . Η φυγή σου , έγινε πρώτο θέμα στις ειδήσεις και θέμα συζήτησης στις παρέες καθώς επίσης και πανό στα γήπεδα ... Ήσουν , βλέπεις , φανατικός φίλαθλος του ΟΦΗ ...

Όταν , το έμαθα δεν μπορούσα να το συνειδητοποιήσω . Δεν ήθελα κι ακόμη για να είμαι ειλικρινής ... Κάθε που γυρίζω στο σπίτι και ξαπλώνω στον καναπέ το βλέμμα μου πέφτει σε ΄κείνη τη μικρή γωνιά που είχα τα βιβλία σου ...  Το ήξερα , ήξερα ό,τι κάποια στιγμή θα μάθαινα , θα άκουγα ή θα διάβαζα για τον χαμό σου ... Μα , ποτέ δεν φανταζόμουν ό,τι θα το μάθαινα με αυτό τον τρόπο και τώρα στα 27 σου χρόνια μόλις ... Πριν , λίγο καιρό σε είχα συναντήσει στο κέντρο . Ήσουν , με παρέα κι εγώ ήμουν στην στάση και περίμενα το λεωφορείο . Πέρασες , δίπλα μου κι εγώ αντί να σου μιλήσω γύρισα το κεφάλι αλλού . Δεν ήθελα , να σου μιλώ και να σε βλέπω να λιώνεις μπρος στα μάτια μου γιατί αυτό έκανες ... Έλιωνες , κάθε ΄μέρα πιο πολύ ...

Δεν ήρθα , να σε δω . Όχι , ακόμη . Σκέφτομαι , να έρθω απόψε . Σε λίγο ... Να σου κάνω παρέα , να σου μιλήσω και να σου ευχηθώ εκεί που είσαι να σου φέρονται καλά κaι να περνάς ακόμη καλύτερα γιατί εδώ , εμείς σου φερθήκαμε άδικα ακόμη κι εγώ ... Θέλω , να έρθω να σου ζητήσω συγγνώμη για τότε και για το ό,τι καθυστέρησα να σου δώσω τα βιβλία σου ... Αν σου τα είχα δώσει λίγες ΄μέρες πριν ; Αν σου είχα τηλεφωνήσει , αν κάθε που έφευγες από το μαγαζί σου έλεγα κάτι πέρα από το " Να προσέχεις " που σου έλεγα πάντα ... ; Θα άλλαζε κάτι ; Δυο ΄μέρες μόνο ... Δυο γαμημένες ΄μέρες νωρίτερα αν ... Θα ήσουν ακόμη εδώ ; Γιατί , θεέ , μου ;;; Γιατί , μου τον πήρες ;;; Θέλω , να τα βάλω με όλους !!! Θέλω , να φωνάξω , να χτυπήσω , να ματώσω , να πονέσω !!! Τ΄ακούς ; Θέλω , να πονέσω μήπως τούτος ο πόνος είναι πιο δυνατός από αυτόν που ΄χει φωλιάσει μέσα μου ... Γαμημένα ναρκωτικά ...

Γαμημένα , ναρκωτικά ... γιατί , μου τον πήρατε ; Γιατί ... ;;;

Θα σε θυμάμαι πάντα Σταυράκι ... Έχεις , μια θέση στην καρδιά και στην σκέψη μου που θα σου ανήκουν πάντα ... Κι αν κάποιοι , βιαστούν να κρίνουν και να σε πουν " αλήτη "  να ξέρουν πως όλοι σε φώναζαν " καλό παιδί " ... Να μου τον προσέχεις θεέ μου . Ξέρω , πως θα είναι κοντά σου ... Πριν , λίγες ημέρες μου είπε ένας φίλος πως μόνο οι καλοί πεθαίνουν γρήγορα ... Θαρρώ , πως είναι αλήθεια ... Μια αλήθεια , που πονάει ...

[size=5pt]]

Επισκέπτης
Στην πούτσα μου σας γράφω καριολίτσες...

...ότι παραμύθι κ να μου πείτε...το έχω ξανακούσει...

[youtube=200,150]xOzhgu0fb4M[/youtube]

γειά σας... :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom