Νέα

Τα παιδιά του «σωλήνα»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 298K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Ministry - Burning inside
Οι στίχοι ενσωματωμένοι στο βίντεο. Απο το δίσκο με τον απίστευτο τίτλο "Mind is a terrible thing to taste" Indeed θα προσέθετα.
Αυτά και την καλημέρα μου σε όλες και όλους

Υ.Γ. Μπόμπα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Επειδή η Φανή με έβλεπε λίγο ανώριμο, η Κατερίνα λίγο πιο σοβαρό από όσο έπρεπε, η Νταίζη (όχι του Ντόναλντ) με θεωρούσε λίγο φτωχό ενώ η Μαίρη λίγο ξιπασμένο, η Φαίδρα λίγο μπλαζέ και η Μίκη λίγο χύμα στο κύμα, η Νένα με θεωρεί ατίθασο σε αντίθεση με τη Δήμητρα που με βλέπει μαμούχαλο, η γυναίκα μου με θεωρεί ξενέρωτο (πολύ φυσικό, αφού είμαι παντρεμένος) και η Ειρήνη με βλέπει πολύ παντρεμένο (πολύ φυσικό για τον ίδιο ως άνω λόγο) και γενικά επειδή όλες με βλέπουν ως κάτι άλλο από αυτό που θα ήθελαν, έτσι κι εγώ αποφάσισα, έψαξα, βρήκα και γουστάρω την Γκόμενα που με γουστάρει όπως διάολο είμαι.
Και φυσικά δεν είναι Ελληνίδα. Τη Zveda από το Zvetlana (Φωτεινή), γι’ αυτούς που θέλουν ντε και καλά ελληνικούς υπότιτλους, μουνάρα με τις σωστές αναλογίες (που σπανίζουν στις Ελληνίδες, δεν αναφέρομαι σε εσένα), οικονομικά ανεξάρτητη, αφού τα παίρνει από τους γεροσαλιάρηδες, με έφεση στο extreme sex. Εύχομαι σε όλα τα παραπάνω κορίτσια καλή τύχη με τον επόμενο μαλάκα που θα συναντήσουν, που σίγουρα θα είναι λίγο αλλιώς από ό,τι θα τον ήθελαν, και τους συστήνω να ξεσκονίσουν καλά το ράφι του οποίου οσονούπω θα είναι μόνιμοι κάτοικοι. Eυπειθώς       
-Happy Emilio 

Από την Athen's Voice τεύχος 277 και την στήλη της Μυρτούς Κοντοβά (μπλιάχ!) "Μίλα μου Βρώμικα"

Καυλιάρηδες ομολογήστε ρε! Ποιος  :knockinb: το Ζβετλανάκι??????
Εγώ πάντως ουχί αφου ως γνωστόν πέφτω ΜΟΝΟ σε Ρουμάνες, ο Μακλέην δεν γαμάει γενικά, ενώ αποκλείονται και οι "φτιαγμένοι θείοι" που σαλιαρίζουν  :2funny: :2funny: (με περιπαικτική διάθεση και μόνο :grin:)
Μανώλη ευαίσθητο μου αγκόρι που ήσουνες (Γιατί και το Emilio εκεί παραπέμπει)?????  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    115,3 KB · Εμφανίσεις: 42
  • 2.jpg
    2.jpg
    115,3 KB · Εμφανίσεις: 51

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
ιεμ ο βραδ πιτ σκεβασια δορου πιοσ τιχεροσ κιριοσ θα με παρι :2funny:

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Καυλιάρηδες ο Ινδιάνος  :fuck1: και άλλαξε ο καιρός λέμε ρεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!
Στα τρελά αγόρια που κάναν ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν να σταματήσουν τον Ινδιάνο από το να δει τη Ρουμανα του... ένα θα πω. Το πεπρωμένο φυγειν αδυνατον........
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
Αφιερωμένο στον άνθρωπο που του το υποσχέθηκα και φυσικά σε εμένα....Puiule tu esti heroina mea....
Έχω πέσει στα βαριά λέμε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!
Ευχαριστώ δε τον συναγωνιστή που της έκανε μεροκάματο χτες. Αχάριστος δεν είμαι.

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Για την Ρουμάνα που αποκάλεσε πολυ "οραίο πεντί" τον Ινδιάνο στα Ρουμάνικα πάντα... αλλά έχουν γνώση οι Ινδιάνοι...
Την ευχαρίστω ιδιαίτερα και περιμένω πως και πως να χορέψουμε αντάμα τον χορο του Φίλου μου του Μπέλη (belly dance) :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:
Και ο Ινδιάνος μαζί σου θα την σπάει την μεσούλα του.......
Ω!Ρε Παναγιά μου τι θα γίνει λέμε..... :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Όσο και να θες μωρό μου ΘΑ ΥΠΑΡΧΩ.....
Μητσάρα σπάστο.....

Υπάρχω, κι όσο υπάρχεις θα υπάρχω,
Σκλάβα τη ζωή σου θα'χω
και ας βαδίζουμε σε δρόμους χωριστούς...

Υπάρχω μες στα μάτια σου που κλαίνε
μες στα χείλη σου που καίνε
και θα υπάρχω στα τραγούδια που θα ακούς

Είμαι της ζωής σου ο ΕΝΑΣ
Δε με σβήνεις κανένας
Και αν με άλλους μιλάς
και ώρες ώρες γελάς
Κατα βάθος πονάς....
Γιατι σκεφτεσαι ΕΜΕΝΑ

Είμαι και αρχή και φινάλε
και στη σκέψη σου βάλε
πως αν κάνεις δεσμό
μες σε λίγο καιρό θα χωρίσεις γιατί....
ΘΑ ΥΠΑΡΧΩ ΕΓΩ!

Υπάρχω μες στην τύχη σου που βρίζεις,
στο μυαλό σου που ζαλίζεις
με τσιγάρο, αναμνήσεις και πιοτό...

Υπάρχω στη χαρά σου
και τη λύπη
η μορφή μου δε θα σου λείπει
και δεν πρόκειται ποτε να ξεχαστώ

Είμαι της ζωής σου ο ΕΝΑΣ
δε με σβήνεις κανένας
και αν με άλλους γυρνάς
και ώρες ώρες γελάς
Κατα βάθος πονάς....
Γιατι σκεφτεσαι ΕΜΕΝΑ

Είμαι και αρχή και φινάλε
και στη σκέψη σου βάλε
πως αν κάνεις δεσμό
μες σε λίγο καιρό θα χωρίσεις γιατί...
ΘΑ ΥΠΑΡΧΩ ΕΓΩ!

Pana cand moartea ne va desparti.....
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290

The wall on which the prophets wrote
Is cracking at the seams.