Νέα

Τα παιδιά του «σωλήνα»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 299K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Παρασκευή 11/09/2009, ώρα 23:45. Στο μαιευτήριο ΜΗΤΕΡΑ γεννήθηκε έπειτα από διαδικαδία πρόωρης γέννας, ένα υγειέστατο κοριτσάκι, η κοράκλα μου. Από τη στιγμή εκείνη όπως καταλαβαίνετε όλοι έγω τρελαθεί και βρίσκομαι σε άλλο πλανήτη. Απλά πρώτη φορά στη ζωή μου νιώθω να αγαπάω κάτι τόσο πολύ. Ένα μικρό πλασματάκι το οποίο το ξέρω μόλις 2 μέρες. Δεν έχω ξανανιώσει πραγματικά τόση πολύ αγάπη και στοργή.

Όπως καταλαβαίνετε ήρθε η ώρα να κρεμάσω παπούτσια και να απολαύσω αυτό που νιώθω, να αφοσιωθώ λίγο στο παιδάκι μου και στη μέλλουσα γυναίκα μου. Δε σας εγκαταλήπω ούτε σας αποχαιρετώ, πάντα θα παρακολουθώ αυτά που γράφετε και θα σχολιάζω. Απλά επειδή πλέον θα με χωράνε τα strip καθώς θα θέλω να βρίσκομαι όσο περισσότερο γίνεται σε αυτό το μιρκό πλασματάκι, δε θα μπορώ πλέον να σας ενημερώνω, διότι πολύ απλά δε θα έχω τίποτα να γράψω.

Περιμένω πλέον τις δικές σας ενημερώσεις διότι εγώ τελείωσα.

να σου ζήσει φίλε βίτσι!Να σου ζήσει!

υ.γ.ποιά ήρθε στο ανατολή μου είπες προχθές? :2funny:

vitsi

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Thanks, Μη ρίχνεις άδεια να πιάσεις γεμάτα............

Αν και το καλύτερο μύνημα ήρθε μέσω googlatalk και μου γράφει:

"Τι!!!! Και δε θα πας στο Lido, να το γιόρτασεις"

Αυτά μου κάνετε και δε μπορώ να αγιάσω

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Να  σου  ζήσει Βίτσαρε !

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
να σου ζησει vitsi!

Επισκέπτης
[quote author=gamaoARAVES link=action=profile;u=76841 date=1252939511]
ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ  :fuck2:
[/quote]

Να μη λέτε...ότι δεν έχω θαυμαστές...(όχι μόνο εγώ...αλλά κ η μαμά μου...)...κ κυρίως "κρυφούς" θαυμαστές...κ γκέη...:cheesy:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
κ εμενα εστειλε ο ιδιος το ιδιο μνμα
μαλων για παπαριωνα προκειται

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
616
Παρασκευή 11/09/2009, ώρα 23:45. Στο μαιευτήριο ΜΗΤΕΡΑ γεννήθηκε έπειτα από διαδικαδία πρόωρης γέννας, ένα υγειέστατο κοριτσάκι, η κοράκλα μου. Από τη στιγμή εκείνη όπως καταλαβαίνετε όλοι έγω τρελαθεί και βρίσκομαι σε άλλο πλανήτη. Απλά πρώτη φορά στη ζωή μου νιώθω να αγαπάω κάτι τόσο πολύ. Ένα μικρό πλασματάκι το οποίο το ξέρω μόλις 2 μέρες. Δεν έχω ξανανιώσει πραγματικά τόση πολύ αγάπη και στοργή.

Όπως καταλαβαίνετε ήρθε η ώρα να κρεμάσω παπούτσια και να απολαύσω αυτό που νιώθω, να αφοσιωθώ λίγο στο παιδάκι μου και στη μέλλουσα γυναίκα μου. Δε σας εγκαταλήπω ούτε σας αποχαιρετώ, πάντα θα παρακολουθώ αυτά που γράφετε και θα σχολιάζω. Απλά επειδή πλέον θα με χωράνε τα strip καθώς θα θέλω να βρίσκομαι όσο περισσότερο γίνεται σε αυτό το μιρκό πλασματάκι, δε θα μπορώ πλέον να σας ενημερώνω, διότι πολύ απλά δε θα έχω τίποτα να γράψω.

Περιμένω πλέον τις δικές σας ενημερώσεις διότι εγώ τελείωσα.

Βίτσαρε να την χαίρεσαι την κορούλα σου  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom