Νέα

Τα παιδιά του «σωλήνα»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 294K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Ναι...αν και το κόβω πιθανό να έχουμε κυνηγήσει τον ίδιο ρουμάνικο κώλο... :2funny:

σε σωστή σειρά είναι τα χρώματα....και εγώ δεν ξέρω κάτι, απλά μου έκανε εντύπωση, περίεργο δεν είναι?
Λες? Δε νομίζω... :2funny:

Δίκιο έχεις. Όντως περίεργο... Με πιάνεις αδιάβαστο...

Επισκέπτης
Από την ενδεκάδα του Yorgos μπορώ να έχω την έξω αριστερά...
Έστω και για ξεπέτα...
και ύστερα πίκωλο  :grin:
κοινά γούστα έχουμε....με εσένα δεν βγαίνω έξω...

PS: Εσύ που είσαι και ειδικός στα περί ρουμανίας, γιατί στο σήμα της Σπάρτα Πράγας έχει τα χρώματα της ρουμάνικης σημαίας?

Πάρτε την κυρία έξω αριστερά εσείς οι 2...(μοιραστε το τεμάχιο)....

Κι εγώ θα πάρω όλες τις άλλες...με το φορτηγάκι/πουλμανάκι μου...:grin:

Επισκέπτης
σε σωστή σειρά είναι τα χρώματα....και εγώ δεν ξέρω κάτι, απλά μου έκανε εντύπωση, περίεργο δεν είναι?

302px-Sparta_Prague_logo.svg.png
Romanian_Flag.jpg

From the very beginning, the colours of Sparta were
blue (symbolizing Europe),
red (symbolizing the royal city)
yellow (together with red, the official colours of Prague).

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Καλημέρα  εκλεκτοί ,

Είμαι  εθνικά  υπερήφανος  από  την  ολική  επαναφορά  της  ομάδας σταθμού  του  Ελληνικού  Ποδοσφαίρου .
Μιας  ομάδας  της  οποίας  οι αθληταί  διέπρεπαν  τα  παλαιά  χρόνια  και  στο γήπεδο  και  στη  νύχτα .

Και  για  να  μη  ξεχνιόμαστε  Σάββατο  πρωί πρωί  αναχωρώ  με  την αγάπη  μου  να  πάμε  στη  μαμά .
Ο Γιώργκος  θα  με  πάει Γιαννέτου , Καρούζο , Brooks brothers  να  πάρουμε  τπτ  να  μη  παμε  σα  βλάχοι και  Πλ. Αμερικής  από κάτω (Στα  Αφρικάνικα ) για  να  πάρουμε  και  κάτι  με  τοπικό χρώμα , να  μη  ξεχωρίζουμε  και  σαν τη μύγα  μες  το γάλα .
Ο Κλάιν  να  φέρει πίσω  στο  γκαράζ  αυτό που  δανείστηκε , μου  το  είπε  το φιλιππίνι ότι  του  έδωσε  τα  κλειδιά !
( Θα  την  δωροδοκεί  αυτός  δεν εξηγείται )
Άντε  και  όσο λείπω  φρόνιμα , να  ακούτε  το Θρούλη και να  είστε  καλά  παιδιά !

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Πάρτε την κυρία έξω αριστερά εσείς οι 2...(μοιραστε το τεμάχιο)....

Κι εγώ θα πάρω όλες τις άλλες...με το φορτηγάκι/πουλμανάκι μου...:grin:
Εμείς έχουμε γούστο αγόρι μου και τις ξεχωρίζουμε... Σιγά μην καταδεχόταν η κυρία μας να μπει στο φορτηγάκι/πουλμανάκι σου... :grin:

Εξάλλου με τον Γιώργο δεν έχουμε τίποτα να μοιράσουμε εκτός από τις... ημέρες που θα βγαίνουμε :2funny: :2funny:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Εξάλλου με τον Γιώργο δεν έχουμε τίποτα να μοιράσουμε εκτός από τις... ημέρες που θα βγαίνουμε :2funny: :2funny:

Που βολεύει κιόλας....γιατί θα μοιραζόμαστε τα πάγια έξοδα (νύχια, κομμωτήρια, solarium, άδειες παραμονής, ταξείδια στην πατρίδα κλπ), οπότε θα μας έρχεται και φτηνότερα.

Μήπως να το κάνουμε σύστημα? Να ανοίξουμε threads όπου θα μαζευτούμε οι κοινοί οπαδοί συγκεκριμένων για να κάνουμε οικονομία?

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Που βολεύει κιόλας....γιατί θα μοιραζόμαστε τα πάγια έξοδα (νύχια, κομμωτήρια, solarium, άδειες παραμονής, ταξείδια στην πατρίδα κλπ), οπότε θα μας έρχεται και φτηνότερα.

Μήπως να το κάνουμε σύστημα? Να ανοίξουμε threads όπου θα μαζευτούμε οι κοινοί οπαδοί συγκεκριμένων για να κάνουμε οικονομία?

Με οργανόγραμμα θα δουλεύουμε στο εξής που θα αναρτάται εβδομαδιαίως στο σάιτ....
Εντάξει και οι σκάντζες θα παίξουνε αν είναι να εξυπηρετήσουμε κάποιον συναγωνιστή...

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Και  για  να  μη  ξεχνιόμαστε  Σάββατο  πρωί πρωί  αναχωρώ  με  την αγάπη  μου  να  πάμε  στη  μαμά .  

Ναί ρε, και η μαμά έχει ετοιμάσει την επιτροπή υποδοχής:

oldwomeninekitiprotestingattemptofdarkforcestosubvertthewillofekitipeopleon29-04-09.jpg

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Με οργανόγραμμα θα δουλεύουμε στο εξής που θα αναρτάται εβδομαδιαίως στο σάιτ....
Εντάξει και οι σκάντζες θα παίξουνε αν είναι να εξυπηρετήσουμε κάποιον συναγωνιστή...

Πάω να κανονίσω volume discount και μόνιμο δωμάτιο στον Πρίαμο.

Νια νιώθει σαν το σπίτι της το κορίτσι, να μην νομίζει ότι την πάμε από ξενοδοχείο σε ξενοδοχείο.

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
@ Vol
Η μόλις  πάω  κάτω  θα  δείξω  στη  μαμα  τη  φωτογραφία  και θα  σου  στείλει  τις  κυρίες  πακέτο .

@ Yorgos & Κlein
Με  ιδιαίτερη  ευχαρίστηση  βλέπω  ότι  σας  διακατέχει  πλέον  πνέυμα  οικονομίας .
Τσίσα  παίζει  σήμερα ?

@ Gavroi

Απόψε  θα  βγάλω  έξω  τον  μεγάλο  Κατσουράνη , να  ξεκουραστεί  λίγο  το παιδί !

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Εκεί μέσα θα φάμε πολύ ξύλο λέμε.

Αν και...η επικίνδυνη μέρα είναι η Πέμπτη.

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Έχει  Ασενγκάι  το μωρό  μου  και  ασπίδα  από τομάρι βουβαλιού  μην  ανησυχείς

Έλα  αφήστε  τις  μελαγχολίες  βάλε  να  πάνε  Γιώργη !

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Και  για  τις  μικρές  ώρες !

Stories