Νέα

Τα παιδιά του «σωλήνα»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 294K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ένα τραγούδι θα σας πω....
ένα τραγούδι σόλο...

Θυμάσαι που τις κέρναγα...
και τους έπιανα τον κώλο ???

ΜΥΚΟΝΟΣ Über Alles λέμεεεεεεεεεεεεε..... :fuck2:

Yorgos Ο ΖΗΜΙΑΡΗΣ !!!!! (Respect & I-O-U)! ;)

Kι ένα για τα γκομενάκια & τον ΠΑΙΧΤΗ !!!

[youtube=200,150]gho0lsR-zeY[/youtube]   [youtube=200,150]QhiKow618p0[/youtube]

Επισκέπτης
http://[URL unfurl="true"]www.avopolis.gr/theotherside/photos/81_4.jpg[/img[/URL]]

[img]http://photos1.blogger.com/blogger/7709/2214/1600/robertozuccala12.0.jpg

Τα καλύτερα έρχονται...οι φυλακισμένοι αυξάνονται σε 192.0.0.1......;) ;) ;)

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
(υπάρχουν και γυναίκες βλέπε LIDO που ενώ ξέρεις την κοπέλα βλέπε Αμίρα τη ρωτάς πόσο καιρό είναι Ελλάδα κι ενώ έχουν περάσει +2 χρόνια στην Ελλάδα σου απαντά πάντα 3 μηνες)

:2funny: :2funny: :2funny:

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
1) Οχι πολυ ψηλη μεσαια πραγματα τουρλωτος και χορταστικος κολος και τατουαζ στο μπρατσο
2) Αυτη που σου λεω 99% προσοχη ομως υπαρχει και μια αλλη Γκανεζα ποιο ψηλη η οποια φοραει ψηλες μποτες, μακρια
3) Thanks, Τζαμαικανη υπαρχη και σε ενα κωλομπαρο στην Αθηνα, (Πιπινου το Κορνερ) Σουζαν το ονομα της κανει πολλα πραγματα στο κερασμα αλλα ρουφαει πολυ, μην το σκεφτεις καν αν δεν εχεις πανω απο 70 για παρτυ της, παιζει να την παρεις και εξω αλλα εκεινη την ωρα μετα το σχολασμα αν εχεις χρονο, τηλεφωνα δεν παιζουν η γκομενα σε ξεχναει την επομενη.

Είσαι  πρώτος  ρε !

repos

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ένα ωραίο που δεν μου 'χει τύχει ξανά....

Στέλνω μνμ σε Ρωσσίδα...στα αγγλορώσικα....(γιατί τα γαμω-νοκια δεν υποστηριζουν το αλφαβητο)...
...και μου απαντά σε "άπταιστα" (ένα λαθάκι) ελληνικά....

:2funny:

Ακούς Yorgos ? Ακούω να λες... :cheesy: :cheesy:

***Δεν έχω τίποτα μαζί σου μίστερ Νόκια...με τα κινητά σου έχω πρόβλημα... :boobies:

Μνμ σε ρωσίδα σε αγγλορώσικα όπως έχουμε και μεις τα greeklish και μου απανταεί σε αγγλορώσικα πάλι... μόνο που αυτά δεν μεταφράζονται στα μεταφραστικά site ... οπότε προσοχή !!! :2funny: :2funny: :2funny:

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
616
Μνμ σε ρωσίδα σε αγγλορώσικα όπως έχουμε και μεις τα greeklish και μου απανταεί σε αγγλορώσικα πάλι... μόνο που αυτά δεν μεταφράζονται στα μεταφραστικά site ... οπότε προσοχή !!! :2funny: :2funny: :2funny:

φουκαριαρη μου τι έπαθες....  :2funny:

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Βασιλόπουλος λέμε  , άλλα  κόλπα !

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
πως λεμε τα κοριτσια με τα σπιρτα  :2funny: :2funny: έντομεταξύ λες και έχουν καμια χορηγία απο trident όλες trident senses  έχουν  :lheel:

Εσύ  ή  ξέρεις  πολλά  ή  μπαίνεις  στο  κόλπο  με  πενταφυλλία !

repos

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
:s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: δεν θέλει κόπο¨ :2funny: έχω λιωσει ο κακομοίρης τον τελευταίο καιρό.. πάντως να ξερετε οτι η orbit δεν τους αρέσουν και εμένα με χαλάνε  oi senses με γευση tropical mix (το πορτοκαλι κουτάκι )

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Λοιπόν
Θα  ήθελα  η  αγάπη  του  Γερμανού να  κοιτάξει  λίγο  την τελευταία  μου  ανακάλυψη .
Νομίζω  ότι  με  τις  κατάληλες  συμβουλές  η  μικρή  θα  γ΄΄ινει αστεράκι .

Επισκέπτης
Εισαι πουλί κυνταίος .

Κανόνησε να μη φάμε άκυρο σήμερα....δεν θέλω να το χάσω το party...

πάντως να ξερετε οτι η orbit δεν τους αρέσουν και εμένα με χαλάνε  oi senses με γευση tropical mix (το πορτοκαλι κουτάκι )
Ρε παίχτη...οι orbit είναι φτηνιάρικες...μόνο senses...κ όλες τις γεύσεις έχουμε...:cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom