Επισκέπτης
τι σου είπε?
"σε φέλω?"
Ντιψάω μουράκι μου...
όχι, σε ντζίο ώρες θα του κλείσει ραντεβού στην Αφήνα στο κέντρο για χουρό
Ντεν έχει λεφτά για χουρούς αγκάπη μου...
τι σου είπε?
"σε φέλω?"
όχι, σε ντζίο ώρες θα του κλείσει ραντεβού στην Αφήνα στο κέντρο για χουρό
(υπάρχουν και γυναίκες βλέπε LIDO που ενώ ξέρεις την κοπέλα βλέπε Αμίρα τη ρωτάς πόσο καιρό είναι Ελλάδα κι ενώ έχουν περάσει +2 χρόνια στην Ελλάδα σου απαντά πάντα 3 μηνες)
1) Οχι πολυ ψηλη μεσαια πραγματα τουρλωτος και χορταστικος κολος και τατουαζ στο μπρατσο
2) Αυτη που σου λεω 99% προσοχη ομως υπαρχει και μια αλλη Γκανεζα ποιο ψηλη η οποια φοραει ψηλες μποτες, μακρια
3) Thanks, Τζαμαικανη υπαρχη και σε ενα κωλομπαρο στην Αθηνα, (Πιπινου το Κορνερ) Σουζαν το ονομα της κανει πολλα πραγματα στο κερασμα αλλα ρουφαει πολυ, μην το σκεφτεις καν αν δεν εχεις πανω απο 70 για παρτυ της, παιζει να την παρεις και εξω αλλα εκεινη την ωρα μετα το σχολασμα αν εχεις χρονο, τηλεφωνα δεν παιζουν η γκομενα σε ξεχναει την επομενη.
Ένα ωραίο που δεν μου 'χει τύχει ξανά....
Στέλνω μνμ σε Ρωσσίδα...στα αγγλορώσικα....(γιατί τα γαμω-νοκια δεν υποστηριζουν το αλφαβητο)...
...και μου απαντά σε "άπταιστα" (ένα λαθάκι) ελληνικά....
Ακούς Yorgos ? Ακούω να λες...
***Δεν έχω τίποτα μαζί σου μίστερ Νόκια...με τα κινητά σου έχω πρόβλημα...
Μνμ σε ρωσίδα σε αγγλορώσικα όπως έχουμε και μεις τα greeklish και μου απανταεί σε αγγλορώσικα πάλι... μόνο που αυτά δεν μεταφράζονται στα μεταφραστικά site ... οπότε προσοχή !!!
Τα κορίτσια με τις τσίχλες !φουκαριαρη μου τι έπαθες....
Τα κορίτσια με τις τσίχλες !
πως λεμε τα κοριτσια με τα σπιρτα έντομεταξύ λες και έχουν καμια χορηγία απο trident όλες trident senses έχουν
Κάποιος με παρακολουθεί....;) ;) ;)
Βάλανε ντεντέκτιβς τα ρωσσίδια γιατί μάθανε ότι τα απατάς με ρουμανάκια
Εισαι πουλί κυνταίος .Αrchidia...
Πενταφυλλία = 500 ΕυρώΕσύ ή ξέρεις πολλά ή μπαίνεις στο κόλπο με πενταφυλλία !
Εισαι πουλί κυνταίος .
Ρε παίχτη...οι orbit είναι φτηνιάρικες...μόνο senses...κ όλες τις γεύσεις έχουμε...πάντως να ξερετε οτι η orbit δεν τους αρέσουν και εμένα με χαλάνε oi senses με γευση tropical mix (το πορτοκαλι κουτάκι )