Νέα

Τα παιδιά του «σωλήνα»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 294K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Kυριακή...κοντή γιορτή... :2funny:
Έτσι.....
elephant-article.jpg

ΣΕΜΝΑ & ΤΑΠΕΙΝΑ !!!  :2funny:
...και με γκρίνια!
lgpp30645elephantriding.jpg

Επισκέπτης
Το "κομμάτι" ή ο χορός??????

Both...;)

*Δε σε ξέχασα γι'αυτό που λέγαμε...το σκέφτομαι...είναι δύσκολη απόφαση...:)

Έτσι.....
elephant-article.jpg

...και με γκρίνια!
http://[URL unfurl="true"]www.popartuk.com/g/l/lgpp30645+elephant-riding-a-blue-car-lifes-a-beach-by-bob-elsdale-poster.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Στη Ρουσία έχουν ελέφαντες ? :D :D

solitonios

Τιμημένος
Εγγρ.
4 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Μην σκας...το Phuket κοντεύει να γίνει αποικία των Ρώσων

Παντού θα δεις στο δρόμο 3 γλώσσες

1)Τhai
2)Αγγλική
3)Ρώσικη

Δίνεις 200 μπατ κι ανεβαίνεις με τη Ρωσίδα σου στον ช้าง

Πολύ συχνά οι Ρωσίδες πάνε εκεί ως γυναικοπαρέες κι είναι απότιστες Επομένως το πιο συνηθισμένο αν είσαι ωραίο παλουκάρι και λατινίζεις θα σου χιμίξουν αυτές όπως κάνουν στην Τουρκία και στην Ουργκάντα

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Both...;)

*Δε σε ξέχασα γι'αυτό που λέγαμε...το σκέφτομαι...είναι δύσκολη απόφαση...:)

Πές μου πως μιλάμε για το ίδιο κομμάτι στον ίδιο τόπο του εγκλήματος.....?

*Τα είπαμε αρχηγέ....Μην επαναλαμβάνομαι......

Επισκέπτης
Πές μου πως μιλάμε για το ίδιο κομμάτι στον ίδιο τόπο του εγκλήματος.....?

*Τα είπαμε αρχηγέ....Μην επαναλαμβάνομαι......

Θα'χει πλάκα...αλλά δε νομίζω...

Μην σκας...το Phuket κοντεύει να γίνει αποικία των Ρώσων

Παντού θα δεις στο δρόμο 3 γλώσσες

1)Τhai
2)Αγγλική
3)Ρώσικη

Δίνεις 200 μπατ κι ανεβαίνεις με τη Ρωσίδα σου στον ช้าง

Που να τρέχω στο Πουκετ...δεν την πάω στο Zoo ή σε κανένα circus ????  :cheesy: :cheesy: :cheesy:

solitonios

Τιμημένος
Εγγρ.
4 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Μενίδι ή Μουνίδι ?

Το ίδιο κάνει

Γιατί τα Ρωσσοποντιάκια....έχουν κάνει θραύση...:P :P

Εκτός από τα γνήσια Ρωσοποντιάκια υπάρχουν κι οι Ρωσίδες εκεί διότι

1) Αν κοιτάξεις την ελληνική τους ταυτότητα τελειώνει πάντα σε -ιδου

2) Όταν ήρθαν Ελλάδα πέραν της Ρώσικης γλώσσας δεν ήξεραν τπτ άλλο,Αγγλικά -Ελληνικά ή κάτι άλλο ούτε λόγος..Επομένως ο πρώτος Ρωσοπόντιος που τους την έπεφτε έλεγαν ναι.
Δεν απορείς που βλέπεις κάτι @#$^& Ρωσοπόντιους να κυκολοφορούν με τη μουνάρα Ρωσίδα που του τα ακουμπάειαπό τη "δουλειά" και τρώει και ξύλο για να είναι καλό κορίτσι και λέει και στις φιλενάδες της πως εκείνη έφταιγε που αναγκάστηκε να την χτυπήσει?Άσε το χειρότερο που δηλώνουν κι ερωτευμένες μαζί τους..

Επισκέπτης

2) Όταν ήρθαν Ελλάδα πέραν της Ρώσικης γλώσσας δεν ήξεραν τπτ άλλο,Αγγλικά -Ελληνικά ή κάτι άλλο ούτε λόγος..Επομένως ο πρώτος Ρωσοπόντιος που τους την έπεφτε έλεγαν ναι.
Δεν απορείς που βλέπεις κάτι @#$^& Ρωσοπόντιους να κυκολοφορούν με τη μουνάρα Ρωσίδα που του τα ακουμπάειαπό τη "δουλειά" και τρώει και ξύλο για να είναι καλό κορίτσι και λέει και στις φιλενάδες της πως εκείνη έφταιγε που αναγκάστηκε να την χτυπήσει?Άσε το χειρότερο που δηλώνουν κι ερωτευμένες μαζί τους..

1.Σωστός!

2.Αλλάζουν τα πράγματα όμως...οι Ρωσσίδες της περιοχής τείνουν να γίνουν Ελλεϊνιδάρες...του κερατά...κ να κάνουν τους πόντιους κοκκινιστούς... ;)

solitonios

Τιμημένος
Εγγρ.
4 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
2.Αλλάζουν τα πράγματα όμως...οι Ρωσσίδες της περιοχής τείνουν να γίνουν Ελλεϊνιδάρες...του κερατά...κ να κάνουν τους πόντιους κοκκινιστούς... ;)

Πολύ σωστός.
Όχι απλά γίνονται ελεεϊνίδες αλλά πολύ χειρότερες από αυτές διότι απκτούν ένα απαίσιο μείγμα το οποίο αποτελείται απο κάθε λογής αρνητικό έχει μια ελεεϊνίδα αλλά κι ότι αρνητικό έχει μια ρωσίδα.Όπως καταλαβαίνεις ο συνδυσμός σκοτώνει.

Άρα αυτό που θα μας συμβούλευα είναι:

1)Μαθαίνουμε καλύτερα Ρώσικα
2)Εμφάνιση την έχουμε δεν χρειάζεται καμία αλλάγή από εμάς (διαπίστωση?Μπες σε ρώσικο club με full ρωσοπόντιους και ρωσίδες ε αν δεν σε κοιτάζουν οι μισές ...κάτι συμβαίνει)
3)Ρωτάμε τη ρωσίδα πόσο καιρό μένει εδώ.Αν σου απαντήσει + 1 χρόνο φεύγεις,αν σου πει -1 χρόνο αρχίζεις κι ασχολείσαι μαζί της διότι έχει μεγάλες πιθανότητες να λέει αλήθεια και να μην έχει διαβρωθεί (υπάρχουν και γυναίκες βλέπε LIDO που ενώ ξέρεις την κοπέλα βλέπε Αμίρα τη ρωτάς πόσο καιρό είναι Ελλάδα κι ενώ έχουν περάσει +2 χρόνια στην Ελλάδα σου απαντά πάντα 3 μηνες)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
2)Εμφάνιση την έχουμε δεν χρειάζεται καμία αλλάγή από εμάς (διαπίστωση?Μπες σε ρώσικο club με full ρωσοπόντιους και ρωσίδες ε αν δεν σε κοιτάζουν οι μισές ...κάτι συμβαίνει)
3)Ρωτάμε τη ρωσίδα πόσο καιρό μένει εδώ.Αν σου απαντήσει + 1 χρόνο φεύγεις,αν σου πει -1 χρόνο αρχίζεις κι ασχολείσαι μαζί της διότι έχει μεγάλες πιθανότητες να λέει αλήθεια και να μην έχει διαβρωθεί (υπάρχουν και γυναίκες βλέπε LIDO που ενώ ξέρεις την κοπέλα βλέπε Αμίρα τη ρωτάς πόσο καιρό είναι Ελλάδα κι ενώ έχουν περάσει +2 χρόνια στην Ελλάδα σου απαντά πάντα 3 μηνες)
Στο έχω ξαναπεί...που την βρίσκεις την υπομονή να τα κάνεις όλα αυτά?
Και ακόμη περισσότερο....που βρίσκεις τον χρόνο?
Καπιτάλα....

Επισκέπτης
Άρα αυτό που θα μας συμβούλευα είναι:

1.Είναι λίγο δύσκολα τα γαμημένα...κ δεν είμαι ιδιαίτερα γλωσσομαθής...κυρίως στην προφορά είναι που τα γαμάω όλα... :'(

2.Το πρόβλημα με τα κλαμπ κλπ που συχνάζουν τα τεμάχια...είναι πως ναι,σε κοιτάζουν τα τεμάχια...αλλά σε κοιτάζουν κ οι κουμπουροφόροι φίλοι,αδερφια,ξαδερφια,γαμιαδες κ δε συμμαζεύεται...κ το βασικό πρόβλημά τους...είναι μην γαμήσεις τις πουτάνες κ τις αφήσεις στα κρύα του λουτρού...σα να βρίσκεσαι στην επαρχία εποχές 70-80-90 μην πω κ τωρα..σε κατι βλαχοχωρια...

3.Σωστος ο παίχτης...αλλά μη μου κατηγορείς το Lido..είναι το μαγαζί που βοηθά στον τουρισμό της Μυκόνου... :2funny:

Επισκέπτης
Ένα ωραίο που δεν μου 'χει τύχει ξανά....

Στέλνω μνμ σε Ρωσσίδα...στα αγγλορώσικα....(γιατί τα γαμω-νοκια δεν υποστηριζουν το αλφαβητο)...
...και μου απαντά σε "άπταιστα" (ένα λαθάκι) ελληνικά....

:2funny:

Ακούς Yorgos ? Ακούω να λες... :cheesy: :cheesy:

***Δεν έχω τίποτα μαζί σου μίστερ Νόκια...με τα κινητά σου έχω πρόβλημα... :boobies:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Στέλνω μνμ σε Ρωσσίδα...στα αγγλορώσικα....(γιατί τα γαμω-νοκια δεν υποστηριζουν το αλφαβητο)...
...και μου απαντά σε "άπταιστα" (ένα λαθάκι) ελληνικά....

τι σου είπε?

"σε φέλω?"

:2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

ξέχασες να αναφέρεις πως οι ρωσσοπόντιοι που προανέφερες είναι και μπατήρια του κερατά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom