Νέα

Τα παιδιά του «σωλήνα»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 294K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Πήγαινε ρε συ πιο τροπικά αν θες μεγάλο ταξίδι

Γαλλικη Πολυνησία
Barbados
Lanzarote
St Dominico
Costa Rica

Εμένα σε κάποιο από αυτά με βλέπω..

Στο 2 κ το 4 έχω πάει...δεν τρελάθηκα...δεν είχα κ την καταλληλότερη παρέα....(άμα πληρώνεις μόνο εσύ...είναι κάπως...:( :( ) !!!

Το μαγαζί μου το έστειλαν μέσω μέιλ...θα οργανώσουν weekend-parties...κάτι φίλοι...κ λέω να πάω...1 ή μισή βδομαδίτσα...για το χαβαλέ...

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
με το μεγαλο καβουρα στο νησι
δεν εχουμε φοβο για το wi-fi
[youtube=125,125]XOL7o3jSE8o[/youtube]

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Λοιπόν....

To αν είσαι κότα ή όχι...θα το πουν οι άλλοι...όχι εσύ..όπως κ για μένα...κλπ...

ΟΜΩΣ...

Ούτε κι εγώ κρύβομαι...ούτε κ κανένας άλλος...

Το να μη θέλω να βγω μαζί σου...νομίζω είναι αναφαίρετο δικαίωμά μου...κ για να στο πω απλά...ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ !

Εγώ μπορεί να τυχαίνει να σε ξέρω...εσύ μου έδωσες την ευκαιρία να σε δω...αν θυμάσαι καλά εσύ μου έστειλες friend-request στο facebook..δηλαδή εσύ με έψαξες και με βρήκες...ΠΟΤΕ δεν σου ζήτησα τίποτα....ΕΣΥ πρώτος μου έστειλες πμ όταν έριχνα τα καντήλια στα πουστράκια στο διπλανό site...κ πολλά ακόμη...τα οποία αν δεν ισχύουν...μας το λες να το μάθουμε...κ γιατί όχι να παραδεχτούμε το λάθος μας...

Τέλος..για να απολογηθώ....θα σου πω κ το καλύτερο....βγαίνω με άτομα που θα ήθελα κάποτε να τους μοιάξω...ακόμη κ στο πως ρίχνουν τις πουτάνες αν όχι κάτι αλλο...προσπαθώ να μαθαίνω στη ζωή μου...κ γι'αυτό επιλέγω τα άτομα που θα βγω και θα πω 2 κουβέντες έστω κι αν αυτές είναι μαλακίες...

ΕΣΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΚΑΤΙ...ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΕΔΙΩΞΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΒΓΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ....

ΤΕΛΟΣ.

***Νομίζω οτι τα 5 άτομα που έχω γνωρίσει μέσω site ήταν τα αξιολόγοτερα που θα μπορούσα να γνωρίσω....δεν ξέρω τη γνώμη τους για μένα...ίσως να'ναι καλή,ίσως κακή...
Εγώ πάντως μπορώ να πω τα καλύτερα γι'αυτούς...κ αν δεν ήξερα κανέναν..θα προτιμούσα να γνώριζα πάλι μόνον αυτούς...

Όπως καταλαβαίνεις είμαι ο τελευταίος που κρύβεται...κ θα κρυφτεί...δεν είμαι απ'αυτούς...ακόμη κ με τα βαζέλια...τα πουστράκια...τους καλούσα για καφέ κ αυτοί κρύβονταν....όπως κ στα στριπ...είπα κούρεμα...είπα οτι ειμαι πιτσιρίκος...μόνο τραπέζι δεν είπα....

ΤΕΛΟΣ...μπορείς να βάλεις τα κλάμματα..που δεν με έχεις γνωρίσει... :2funny: :2funny:

***Είναι γνωστό με ποιά άτομα έχω βγεί...επίτηδες δεν τους ονομάζω..γιατί κυρίως δεν υπάρχει λόγος...αλλά επαναλαμβάνω...είναι πολύ γνωστό....;)

με μένα ρε πουστρόνι δε βγαίνεις επειδή είμαι γάβρος, επειδή είμαι φτωχός ή επειδή είμαι σαμπανούλης;

:thefinge: :knuppel:

Επισκέπτης
Ξέρει κανείς τι παίζει με τα στριπ κ το κάπνισμα ?

Να ξέρω να μην πάω αμα απαγορεύεται...γιατί βαριέμαι να βγαίνω έξω απ'το μαγαζί κάθε 5-10'...:P

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

Να ξέρω να μην πάω αμα απαγορεύεται...γιατί βαριέμαι να βγαίνω έξω απ'το μαγαζί κάθε 5-10'...:P

εγώ λέω να την βγάζεις κάθε 10 λεπτά όξω.......

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
616

Μην αγχώνεσαι είναι παλαιοημερολογιτες.... :2funny: έχεις καιρό ακόμα μέχρι να φτάσουν 1-7-09....  :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
κι αμα φοβηθούν οι κυρίες ?

Ωραία...:)
ποιες κυριες ,με ταξι μας ιμασθε

[move]
vitiofwro.jpg
[/move]

Επισκέπτης
με το κατάλληλο πότισμα θα τους φαίνεται το γαριδάκι γίγας.

Δεν έχω ποτιστήρι ρε....τα λεφτά τελείωσαν...χάλασε η παραγωγική μονάδα...κι αμα έχεις φίλους σαν τον Yorgos που συνέχεια δανείζονται...κ ποτέ δεν επιστρέφουν...μένεις με το γαριδάκι στο δακτυλάκι...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δεν έχω ποτιστήρι ρε....τα λεφτά τελείωσαν...χάλασε η παραγωγική μονάδα...κι αμα έχεις φίλους σαν τον Yorgos που συνέχεια δανείζονται...κ ποτέ δεν επιστρέφουν...μένεις με το γαριδάκι στο δακτυλάκι...

μην ανησυχείς...
έχω ακόμα πρεστίζ και σέβας.......

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Λοιπόν...για να ξεχρεώσω τα δανεικά που σας χρωστάω, θα σας πω που θα βρείτε την πιο hot χορεύτρια του καλοκαιριού.

Ξεχάστε σωληνάδικα και σχετικά ιδρύματα.

Villa Mercedes, καστανόξανθο, κατσαρό, μαυρισμένο, μάλλον κοντό (φαντάσου για τι πράγμα μιλάμε εάν είναι και κοντή και την αναφέρω) και με διαφορά ο καλύτερος χορός go go που έχω δει τελευταία.

Χαλαρά βάζει κάτω όποια σάπια ξεβράκωτη γδύνεται αυτή την περίοδο στα κωλάδικα.

Βάζω και στοιχηματάκι, όποιος μου υποδείξει καλύτερο κούνημα κώλου, κερνάω σαμπανίτσα.

Added value...δεν δίνει κινητά δεξιά και αριστερά, δεν μαζεύει κάρτες, και όταν πιει ποτό που την κερνάς, είναι αλκοόλ και όχι το αθάνατο νερό για να στοιχίζει 60 ευρώ το ποτήρι.

Καλές επιδρομές και αν βρεθείτε εκεί, αφού τελειώσει ο χορός της και σας ανάψει, δώστε λίγο σημασία στα υπόλοιπα θνητά κορίτσια τριγύρω. Κάντε και κανένα real καμάκι.

:2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom