Νέα

Τα παιδιά του «σωλήνα»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 294K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Αν δούλευε...πάσο....αχχχχ...άλλες δουλεύουν με μαγιώ στη Μύκονο κ άλλες στις συναυλίες..... :2funny:

Όσο ψηλώνουν...τόσο πιο άσχημα νιώθω...1.60m...κ νιώθω άβολα εκεί κάτω... :(

Δεν πειράζει, έχεις λέγειν και γοητευτική προσωπικότητα..

Επισκέπτης
Αμμμμμμμ...αφού άρχισες τα παιχνίδια next-to "Ασ'τη να λέει..."....

Πως να μην έχεις radio-silence....:P :P :P

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ε..ναι..η αλήθεια να λέγεται. Δε θα περνούσε και η ώρα διαφορετικά.... :S

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Αμμμμμμμ...αφού άρχισες τα παιχνίδια next-to "Ασ'τη να λέει..."....

Πως να μην έχεις radio-silence....:P :P :P

ευτυχώς να λες....είπαμε, καλοκαίρι είναι, ο χρόνος είναι λίγος και δεν έχουμε καιρό για πέταμα

Επισκέπτης
ευτυχώς να λες....είπαμε, καλοκαίρι είναι, ο χρόνος είναι λίγος και δεν έχουμε καιρό για πέταμα

Έλα ρε που παραπονιέσαι....δουλειά βρήκες...λεφτά βγάζεις...

Καμιά γκόμενα βρίσκεις να είστε φίλοι....

Τι άλλο θέλεις πλέον για να πεις οτι είσαι μια χαρά ?

Πολύ γκρινιάρης είσαι αδερφάκι μου.....:P :P

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Εγώ πάω  για νάνι 
Εσεις δεν έχετε  ξυπνήσει .
Και ο σωλήνας  εγκαταλελειμμένος

Επισκέπτης
Τελικά οι καλύτερες μέρες για παραλία...είναι οι καθημερινές...

Parking βρίσκεις εύκολα...πολλούς μαλάκες αποφεύγεις...νευριάζεις δυσκολότερα...κ πολλά ακόμη...

Καθημερινές λοιπόν...κ όσο το δυνατόν πιο μακρυά απ'την Αττική...που λέει κ ο Yorgos...

Επισκέπτης
Τις ταπεινοφροσύνες τις κάνω εκεί που πρέπει και όταν πρέπει. Και αν το πας έτσι ίσα ίσα που έχω αποδείξει ότι είμαι λιγότερο κότα απ' όλους εδώ μέσα. Διότι πολύ απλά εγώ δε κρίβομαι, όλοι ξέρετε ποιος είμαι πως είμαι φατσικά (και ειδικά εσυ) ενώ εγώ δεν ξέρω κανένα από εδω μέσα πλην του borg. Όλοι κρίβεστε πίσω από την ανωνυμία. Αυτά τα έχουμε ξαναπεί. Οπότε αυτά τα περί κότας όχι σε μένα.

Λοιπόν....

To αν είσαι κότα ή όχι...θα το πουν οι άλλοι...όχι εσύ..όπως κ για μένα...κλπ...

ΟΜΩΣ...

Ούτε κι εγώ κρύβομαι...ούτε κ κανένας άλλος...

Το να μη θέλω να βγω μαζί σου...νομίζω είναι αναφαίρετο δικαίωμά μου...κ για να στο πω απλά...ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ !

Εγώ μπορεί να τυχαίνει να σε ξέρω...εσύ μου έδωσες την ευκαιρία να σε δω...αν θυμάσαι καλά εσύ μου έστειλες friend-request στο facebook..δηλαδή εσύ με έψαξες και με βρήκες...ΠΟΤΕ δεν σου ζήτησα τίποτα....ΕΣΥ πρώτος μου έστειλες πμ όταν έριχνα τα καντήλια στα πουστράκια στο διπλανό site...κ πολλά ακόμη...τα οποία αν δεν ισχύουν...μας το λες να το μάθουμε...κ γιατί όχι να παραδεχτούμε το λάθος μας...

Τέλος..για να απολογηθώ....θα σου πω κ το καλύτερο....βγαίνω με άτομα που θα ήθελα κάποτε να τους μοιάξω...ακόμη κ στο πως ρίχνουν τις πουτάνες αν όχι κάτι αλλο...προσπαθώ να μαθαίνω στη ζωή μου...κ γι'αυτό επιλέγω τα άτομα που θα βγω και θα πω 2 κουβέντες έστω κι αν αυτές είναι μαλακίες...

ΕΣΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΚΑΤΙ...ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΕΔΙΩΞΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΒΓΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ....

ΤΕΛΟΣ.

***Νομίζω οτι τα 5 άτομα που έχω γνωρίσει μέσω site ήταν τα αξιολόγοτερα που θα μπορούσα να γνωρίσω....δεν ξέρω τη γνώμη τους για μένα...ίσως να'ναι καλή,ίσως κακή...
Εγώ πάντως μπορώ να πω τα καλύτερα γι'αυτούς...κ αν δεν ήξερα κανέναν..θα προτιμούσα να γνώριζα πάλι μόνον αυτούς...

Όπως καταλαβαίνεις είμαι ο τελευταίος που κρύβεται...κ θα κρυφτεί...δεν είμαι απ'αυτούς...ακόμη κ με τα βαζέλια...τα πουστράκια...τους καλούσα για καφέ κ αυτοί κρύβονταν....όπως κ στα στριπ...είπα κούρεμα...είπα οτι ειμαι πιτσιρίκος...μόνο τραπέζι δεν είπα....

ΤΕΛΟΣ...μπορείς να βάλεις τα κλάμματα..που δεν με έχεις γνωρίσει... :2funny: :2funny:

***Είναι γνωστό με ποιά άτομα έχω βγεί...επίτηδες δεν τους ονομάζω..γιατί κυρίως δεν υπάρχει λόγος...αλλά επαναλαμβάνω...είναι πολύ γνωστό....;)

solitonios

Τιμημένος
Εγγρ.
4 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Σε έπιασε η Καναδεζικη επιθυμία για ταξιδάκια?

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Πέμπτη σήμερα ρε...πολλά ρεπό...δεν θα βγείτε βόλτα?

:2funny:

solitonios

Τιμημένος
Εγγρ.
4 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Μπα χλωμό... αρχίζει η κάθοδος των Μυκονίων