pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
που τον διακρινει
Είναι ανεξιχνίαστο μυστήριο της φύσης ο Θρούλης . Τί να διαφωτίσω ?
πρέπει να τον μελετάμε και μετά το 7ο βιβλίο κάτι θα προκύψει !
που τον διακρινει
ισε πανταιλοσ ανωφθρωγραφωσ
απλα ειναι λολιποπ δασκαλεΕίναι ανεξιχνίαστο μυστήριο της φύσης ο Θρούλης . Τί να διαφωτίσω ?
πρέπει να τον μελετάμε και μετά το 7ο βιβλίο κάτι θα προκύψει !
στη Βιεννη εχω παει , ειναι μερος με πολυ χιονι
Στην Βιέννη τρώμε τούρτες, κυρίως Sacher τούρτες, ειδικά εάν μένουμε στο ομώνυμο ξενοδοχείο, το οποίο βολέυει για να πεταγόμαστε ακριβώς απέναντι και να ακούμε Verdi και ποτέ Βέρτη.
Διατηρώντας το αντιδραστικό προφίλ μου θα πω ότι ποτέ δεν κατάλαβα γιατί τόσο σαματάς για την Sachertorte! Πολύ βαβούρα για το τίποα, μάλλον τουριστικό (πετυχημένο) κόλπο. Προτιμώ τα γλυκά που σερβίρει το γνωστό κεντρικό καφενείο στην οδό των κυρίων όπως και τους καφέδες του, οι οποίοι είναι επαναβαφτισμένοι με καταπληκτικά ονόματα κατά τη γνώμη μου. Το ίδιο ισχύει και για το ξενοδοχείο (Sacher) το οποίο το θεωρώ απαράδεκτο, πληκτικό και πραγματική ληστεία (18 ευρώ για 3 ώρες internet??? ) και το οποίο προτείνω μόνο σε φανατικά ρομαντικούς τύπους. Και πάλι η περιοχή του κεντρικού καφενείου κερδίζει, όπου το πιο κοντινό χοτέλι (ακριβώς απέναντι, SAS), παρόλο που εξωτερικά δεν φωνάζει, τα δωμάτιά του κρύβουν ευχάριστες εκπλήξεις, ειδικά για λάτρεις του contemporary design.Τελικά στην περιβόητη κόντρα για την Sacher ποιος δικαιώθηκε από τα Δικαστήρια ο ξενοδόχος , η ο διπλανός ( απέναντι )
δε μου λες στην ταξιδιωτική συσκευασια την βάζουνε ακομη σε εκείνο το φόβερό ξύλινο κουτί ?
Προφανώς!Απέναντι που λές από το ξενοδοχείο αυτό δεν αγαπάνε τόσο το Giuseppe όσο τον Στράους .
Είμαι παιδί των Mozart-tagen!Με εκπλήσσεις όμως διότι περίμενα ότι μάλλον θα προτιμούσες τον Βάγκνερ !
Συμφωνώ. Έχει ενδιαφέρον η παράσταση όμως, ειδικά εάν την δεις πάνω από μία φορά. Οι καλλιτέχνες δεν είναι οι ίδιοι κάθε μέρα, είναι μία καλή κίνηση της λυρικής.Α και η παράσταση στο Ηρώδειο μου είπαν ότι δεν λέει πάρα πολλά , παρ΄ όλο που η Αιντα έχει γραφτεία για εξωτερικό χώρο και όχι για σάλα . Φίλος μου φανατικός της όπερας , μου είπε ότι η παράσταση ασφυκτυά στον περιορισμένο χώρο της Σκηνής του Ηρωδείου . Η Αιντα θέλει πολύ χωρο . Επίδαυρο π.χ. που έχει και ακουστικότητα , κατά την ταπεινή μου γνώμη .
Μην ξεγιελιέσαι, το μπάσταρδο της καταγωγής μου, καθώς και της σύνθεσης του στενότερου φιλικού μου κύκλου με υποχρεώνει να επισκέπτομαι τέτοια ποιοτικά μέρη. Δεν είμαι ιδιαίτερα γνώστης, ούτε φανατικός. Απλά τυχαίνει να πρέπει να παρευρίσκομαι σε ανάλογες εκδηκλώσεις και αρκετά συχνά να ανακαλύπτω ιδιαίτερα "σκηνικά" και "μουσικές" τα οποία από μόνος μου μάλλον δεν θα συναντούσα ποτέ.Πολύ καλή παράσταση που δεν μου φεύγει ποτέ από τη μνήμη μου είχα παρακολουθήσει στο Ηρώδειο πιτσιρίκι τη ντίβα Μαρία Κάλλας στους Σικελικούς Εσπερινούς .
Τον simon bocanegra στη Λυρική και τους Λομβαρδούς παλαιότερα στο μέγαρο τους είχες δει ?
Να μην είσαι υπέρ του Ισλαμ .
Γιατί εδώ γαμάς χωρίς να παντρεύεσαι !
πίνεις χωρίς να κινδυνευεις να σε ραβδίσουνε
ξενογαμάς χωρίς να κινδυνεύεις να σε καθαρίσουνε .
Άσε ωραία είναι τα θεωρητικά στο Κοράνι και στη Σούνα , αλλά η πράξη είναι χ@@@@@@@@@@@ μέσα !
γιαφτο η καλιτερι δουλια ιεν γιοσ φραγκατουΤο θέμα ΠΑΝΤΟΥ & ΠΑΝΤΑ...είναι να έχεις το ρευστό...
Τώρα από που θα προέρχονται...ο καθείς με τον τρόπο του...;)
Γι'αυτό Yorgos...άσε τις κατατάξεις...εμείς γεννηθήκαμε για την απόλυτη ελευθερία...xa xa xa !!!
*Ο μαλάκας παραλίγο να ξεχάσω το υπέρτατο αγαθό για όσους εργάζονται....ο "ελεύθερος χρόνος"...
Μιλάμε για πραγματικά ελεύθερο χρόνο...όχι 1-2 ώρες στο bourdela.tv...ή για μια pizza..ή για 2ωρο CT...
*Γι'αυτό βρείτε μου λίγο χρόνο...και πάμε για παιχνίδι...
Το θέμα ΠΑΝΤΟΥ & ΠΑΝΤΑ...είναι να έχεις το ρευστό...
Τώρα από που θα προέρχονται...ο καθείς με τον τρόπο του...;)
Γι'αυτό Yorgos...άσε τις κατατάξεις...εμείς γεννηθήκαμε για την απόλυτη ελευθερία...xa xa xa !!!
*Ο μαλάκας παραλίγο να ξεχάσω το υπέρτατο αγαθό για όσους εργάζονται....ο "ελεύθερος χρόνος"...
Μιλάμε για πραγματικά ελεύθερο χρόνο...όχι 1-2 ώρες στο bourdela.tv...ή για μια pizza..ή για 2ωρο CT...
*Γι'αυτό βρείτε μου λίγο χρόνο...και πάμε για παιχνίδι...
Έχω κάτι προσκλήσεις για FKK Oase για ένα πάρτυ την επόμενη εβδομάδα εάν σε ενδιαφέρει...
Δεν μπορώ να σου βρω ελεύθερο χρόνο, αλλά για το πως θα τον καταναλώσεις εάν τον βρεις, κάτι θα κάνουμε!
Έχω κάτι προσκλήσεις για FKK Oase για ένα πάρτυ την επόμενη εβδομάδα εάν σε ενδιαφέρει...
Δεν μπορώ να σου βρω ελεύθερο χρόνο, αλλά για το πως θα τον καταναλώσεις εάν τον βρεις, κάτι θα κάνουμε!
να φαμε κε τιποταΜπορεί να συναντηθούμε εκεί..μας έχεις ανάψει φωτιές με το προηγούμενό σου post...xa xa xa !!!!
Η ομάδα δεν κρατιέται...
Κι αμα μεγάλωσες...χρόνια πολλά κι απο μένα...
σαλαχινα φαμε κε τιποτα
στο ιροδιο εχο παη με το γινεκακι κε αποξο ψινανε ορεα καλαμποκια κε ιχε κε ορεα λουκανικα
ενα ινε το γινεκακιΜε το γυναικάκι το επίσημο ή το ανεπίσημο.....?