γιατί νομίζεις ότι όλο το καλοκαίρι μόνο ύπνο δεν έκανε στο BG;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τα παιδιά του «σωλήνα»
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 13K
- Εμφανίσεις 296K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Σημερα θα τους πω εγω..Τα δικα μου...Με πολλους πολλους δρακους και αρκετα €€€€..Μπας και ξυπνησουν λιγακι οι μουροχαυλες..
Ετσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.....................
Χαλαρώνοντας μέσα στο πράσινο και την ψυχρούλα , χαζεύοντας βουνά ,λειβάδια και αγελάδες για 1-2 ημέρες ακόμα σας σκέφτομαι όλους . Μετά τη Δευτέρα επανέρχομαι.
Mε το καλο να γυρισεις αγαπητε πουρειτζερ..
Moλις ειδα ενα ρεπορταζ στον Αντ1, που ελεγε οτι η κατα-χρηση του υπολογιστη, προκαλει πονοκεφαλους και αυχενικα..
Τωρα, για να μην ανοιγουμε ειδικο thread στα θεματα υγειας, ας γραψει ο καθενας εαν εχει παρομοια συμπτωματα..
Εγω παντως νομιζω οτι εχω τα ψιλο-αυχενικα μου..
Τωρα, για να μην ανοιγουμε ειδικο thread στα θεματα υγειας, ας γραψει ο καθενας εαν εχει παρομοια συμπτωματα..
Εγω παντως νομιζω οτι εχω τα ψιλο-αυχενικα μου..
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΕΝΗ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΑΝΩΤΕΡΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Δούρειος Ιππος στα ψηλά της ΕΛ.ΑΣ.;
Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΑΡΝΕΛΛΟΥ
Μεγάλη υπόθεση με άρωμα «διαφθοράς» στην καρδιά της Ασφάλειας Αττικής κρατούν κουκουλωμένη, όλο το καλοκαίρι, οι ηγεσίες της Αστυνομίας και του υπουργείου Εσωτερικών. Επικαλούνται πρόβλημα τεκμηρίωσης της υπόθεσης, αλλά ουσιαστικά υπολογίζουν το κόστος των αποκαλύψεων, που φέρνουν την Αστυνομία στα παλιά αμαρτωλά χρόνια.
Καλά πληροφορημένες πηγές του υπουργείου Εσωτερικών αναφέρουν ότι πρωταγωνιστής της υπόθεσης φέρεται να είναι ανώτερος αξιωματικός, με επιτελική θέση στο μέγαρο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Του καταλογίζουν την προστασία «καμπαρέ» στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και την προστασία κυκλωμάτων ποινικών, που «ακουμπούν» την περίπτωση Στεφανάκου, ακόμα και την πιο πρόσφατη υπόθεση Παλαιοκώστα.
Ουσιαστικά, ο αξιωματικός βρίσκεται τους δύο τελευταίους μήνες κάτω από έναν ιδιότυπο υπηρεσιακό περιορισμό και σε καθεστώς απόλυτης δυσμένειας από τη φυσική και πολιτική ηγεσία της Αστυνομίας. Παρά τις σοβαρές ενδείξεις για αντιδεοντολογική συμπεριφορά και παραπλανητικές επιχειρησιακές πρωτοβουλίες, ο αξιωματικός λέγεται ότι κρατήθηκε στη θέση του τον περασμένο Μάρτιο κατόπιν κυρίως εξωθεσμικών πιέσεων και της τήρησης ισορροπιών τρόμου στην εύθραυστη περιοχή της Ασφάλειας Αττικής.
Πριν από περίπου δύο μήνες, όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο συγκεκριμένος αξιωματικός βρέθηκε σχεδόν μεθυσμένος, παρέα με αλλοδαπές χορεύτριες, σε κατάστημα «στριπ-σόου», στην περιοχή του Χίλτον.
Ο αξιωματικός απέπεμψε κακήν-κακώς ομάδα της Διεύθυνσης Αλλοδαπών με επικεφαλής υπαστυνόμο, που μπήκε για έλεγχο στο κατάστημα. Κατά άλλες πληροφορίες, του ζήτησε να κάνει τον έλεγχο όταν εκείνος αποχωρήσει.
Εφυγε το κλιμάκιο ελέγχου, αλλά μόλις ο αξιωματικός ολοκλήρωσε τη διασκέδασή του, έγινε νέα έφοδος. Ακολούθησαν κάποιες συλλήψεις και δικογραφίες, κατόπιν εορτής.
Την επόμενη μέρα, το μέγαρο της ΓΑΔΑ έγινε εμπόλεμη ζώνη. Τρεις διοικητές διαφορετικών αστυνομικών μονάδων της περιοχής Αθηνών ανέφεραν στους ανωτέρους τους ότι ο συγκεκριμένος αξιωματικός τούς είχε υποδείξει να μην κάνουν ελέγχους σε συγκεκριμένο καμπαρέ, διότι αποτελούσε το κέντρο συλλογής των πληροφοριών του.
Οταν όμως μπήκε στο παιχνίδι η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων και ήρθε η ώρα για τις έγγραφες μαρτυρικές καταθέσεις, όλοι νέρωσαν το κρασί τους, σταθμίζοντας τις αρνητικές εντυπώσεις και την υπηρεσιακή αναστάτωση σε μια κρίσιμη περίοδο.
Εκτοτε, μέχρι και σήμερα βρίσκεται σε εξέλιξη ένας απηνής αστυνομικός διωγμός σε καταστήματα «στριπ σόου» και σε κυκλώματα πορνείας σε όλη την Αττική, με αποτέλεσμα δεκάδες συλλήψεις και αναφορές για κλείσιμο τέτοιων επιχειρήσεων.
Υποτίθεται ότι η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων μελετά συνολικά τις υποθέσεις στις οποίες φέρεται να έχει εμπλακεί ο συγκεκριμένος αξιωματικός, αλλά το πιθανότερο είναι να την προλάβει ο προσεχής Μάρτιος των κρίσεων. *
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
έχω ένα άρθρο πόσταρα... Για τα άλλα να ρωτήσετε τη ΓΑΔΑ.....Mε ενα μονο ανωτερο αξ/κο περσονα ??...
Δεν νομιζω...Κατι δεν μου κολλαει..Συνηθως υπαρχει παντα "μια μικρη ομαδα"..
Επισκέπτης
Eδώ είμαι μωρό μου...(thnx to soli)...ακόμη δε γεννήθηκε πουτάνα που θα διώξει τσατσά απο μπουρδέλο...ΡΕ κολλλιταρια ο Μακλειν που ινε,θα διοξετε ολους τους ΓΝΟΣΤΕΣ και θα μινουμε ολοι οι ασχετοι στο χορο!!!!!!!!!!!!!!!!!
Απλά εμείς οι 2 θα τα λέμε σε πμ....γιατί στις ενημερώσεις πρέπει να γράφουν μόνο οι "φτωχομπινέδες"...ωστέ να ταιριάζουν μεταξύ τους...;) ;)
φυσικα.....και καμμια φορα περισσοτερη απο καποιους ελευθερους!!!!!ξέρω ξέρω και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή....
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
προσπαθούσα να καταλάβω γιατί την πέφτουν συνεχώς το τελευταίο διάστημα.....Δηλαδή περσόνα επειδή ένα στρούμφ τα έκανε σκατά θέλουν να μας καταστρέψουν το άθλημα !
Ευτυχώς δηλαδή που δεν διαπληκτίστηκε ο εν λόγω σε γήπεδο ποδοσφαίρου.
Τελικά υπήρχε λογική εξήγηση.....
και παλιοτερα το 2006 τετια εποχι ιταν χιριτερα τα πραματα,μεχρι κε στην Πειρειος την ιχαν πεσι,δε πεφτι χριμαπροσπαθούσα να καταλάβω γιατί την πέφτουν συνεχώς το τελευταίο διάστημα.....
Τελικά υπήρχε λογική εξήγηση.....
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ντα γκασπαντζίν.δε πεφτι χριμα
ιπαρχουν ανακατακσις στο κοσμο τις νιχτας,ιμαστε σε πολεμικι περιοδο,βουιζι η πιατσα
Εγω πιστευω οτι βλεπουμε μονο την κορυφη του παγοβουνου..
Ειναι τοσο ασχημη η γενικη οικονομικη κατασταση, που "οσοι δεν μπορουν να τα παρουν λογω θεσεως" τα εχουν παρει στο κρανιο..
Και λεω εγω τωρα ως στρουμφακι που υπηρετω σε λαθος θεση.."Γιατι ρε πουστη μου αυτος να βγαζει 10-15,000 € το μηνα και εγω μονο 2,000 € ? Γαματον του πουστη.."
Και εκει αρχιζει το εσωτερικο φαγωμα και ο αλληλοσπαραγμος..
Τονιζω, οτι ολα τα παραπανω, ειναι απορροια της φαντασιας μου..!! ;) ;) ;)
pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
Δεν είναι μόνο αυτό ρε ΝΟΚΙΑ
Είναι τομέας με πολλά λεφτά , όταν οι παραδοσιακές επιδόσεις της λοιπής παραοικονομίας , ημινομιμης , ημιπαράνομης , και παράνομης φθίνουν .
Πάντως για κάποια εποχή μετά την πίεση του 2006 , όταν αποκαταστάθηκαν τα πράγματα , η παροχή υπηρεσιών για κάποιο διάστημα ήταν πολύ καλή .
Μετά προσέλκυσε πολύ κόσμο το άθλημα , έγινε και υπερπληθυσμός και τα άλλα είναι γνωστά
Το μόνο που καταργήθηκε ήταν το dark room του Rasputin .
Είναι τομέας με πολλά λεφτά , όταν οι παραδοσιακές επιδόσεις της λοιπής παραοικονομίας , ημινομιμης , ημιπαράνομης , και παράνομης φθίνουν .
Πάντως για κάποια εποχή μετά την πίεση του 2006 , όταν αποκαταστάθηκαν τα πράγματα , η παροχή υπηρεσιών για κάποιο διάστημα ήταν πολύ καλή .
Μετά προσέλκυσε πολύ κόσμο το άθλημα , έγινε και υπερπληθυσμός και τα άλλα είναι γνωστά
Το μόνο που καταργήθηκε ήταν το dark room του Rasputin .
1)Είναι τομέας με πολλά λεφτά
2) οι παραδοσιακές επιδόσεις της λοιπής παραοικονομίας , ημινομιμης , ημιπαράνομης , και παράνομης φθίνουν .
1) Ηταν τομεας με πολλα λεφτα..Πλεον δεν ειναι..!!
2) Ακριβως..και στις χθεσινες δηλωσεις του ο Λ.Παπαδημας (μεταξυ πολλων αλλων οπως του Τρισσε σημερα )περιμενει χειροτερες μερες τουλαχιστον μεχρι το 2010..
Και ξερεις τι φαγωμαρα φερνει η πεινα.. ;)
pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
1) Ηταν τομεας με πολλα λεφτα..Πλεον δεν ειναι..!!
2) Ακριβως..και στις χθεσινες δηλωσεις του ο Λ.Παπαδημας (μεταξυ πολλων αλλων οπως του Τρισσε σημερα )περιμενει χειροτερες μερες τουλαχιστον μεχρι το 2010..
Και ξερεις τι φαγωμαρα φερνει η πεινα.. ;)
Είναι τομέας πολλά λεφτά !
Επιμένω .
Οι μόνες επιχειρήσεις που διαχρονικά επιζούν είναι
1) Ο Στρατός
2) Η Εκκλησία
3) Τα πορνεία
Απλά σήμερα τα λεφτά είναι λίγο λιγότερα και μοιράζονται σε πιο πολλούς στο χώρο
Τεσπα, για να μην σου χαλασω το χατηρι το σταματαω..
Παντως - φορ δε ρεκορντ - ακομα και εμεις οι λιγοι του μπουρδελα.κομ αποφασισαμε, πως δεν παει αλλο..
Ολοι αποχη μεχρι να μειωθουν οι τιμες και ταυτοχρονα να ανεβει το σερβις..!! Εσυ εισαι μεσα ?
Παντως - φορ δε ρεκορντ - ακομα και εμεις οι λιγοι του μπουρδελα.κομ αποφασισαμε, πως δεν παει αλλο..
Ολοι αποχη μεχρι να μειωθουν οι τιμες και ταυτοχρονα να ανεβει το σερβις..!! Εσυ εισαι μεσα ?
pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
Τώρα που γύρισα το ρίξατε σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις .
Εσείς ματώσατε τη θάλασσα , κάνατε του ληστού και του πόρνου όσο έλειπα .
Τί να γίνει όμως , θυμάμαι το αριστερό μου παρελθόν και υπακούω στο δημοκρατικό συγκεντρωτισμό της Κεντρικής Επιτροπής .
ΟΚ Μέσα !
Προτeίνω και κορυφαίο σπάσιμο .
Λίγο Ρεβιζιονιστικό , αλλά πιστεύω ωραίο
Να πηγαίνουμε παρέα και να παίρνουμε . Μπουκάλια , χωρίς prive , ποτοθεραπείες , χορούς κ.λπ.
Η το κορυφαίο . Να πηγαίνουμε και να πίνουμε ... Σαμπάνια !
Βλέπε BLOG .
Α να φοράμε και σχετικά ομοιόμρφα t -shirts
Εσείς ματώσατε τη θάλασσα , κάνατε του ληστού και του πόρνου όσο έλειπα .
Τί να γίνει όμως , θυμάμαι το αριστερό μου παρελθόν και υπακούω στο δημοκρατικό συγκεντρωτισμό της Κεντρικής Επιτροπής .
ΟΚ Μέσα !
Προτeίνω και κορυφαίο σπάσιμο .
Λίγο Ρεβιζιονιστικό , αλλά πιστεύω ωραίο
Να πηγαίνουμε παρέα και να παίρνουμε . Μπουκάλια , χωρίς prive , ποτοθεραπείες , χορούς κ.λπ.
Η το κορυφαίο . Να πηγαίνουμε και να πίνουμε ... Σαμπάνια !
Βλέπε BLOG .
Α να φοράμε και σχετικά ομοιόμρφα t -shirts
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις