και τι μου λεει?σε κιτα στα ματια
λολιποπ?
και τι μου λεει?σε κιτα στα ματια
Μα ο ανθοπώλης λέει ότι είναι δύκσολα αυτά !
Ο Θρούλης με συμβούλεψε να σου στείλω μια σούβλα κοκορέτσι
τ ιεν αφτο στο φοτο ?
ινε φιλι........Τότε δενδρολίβανο! Το χρησιμοποιεί η σύζυγος και στο φαγητό!
Δέχεσθε παραινέσεις και συμβουλές από ένα άτομο στο οποίο έχετε αναφερθεί στο πρόσφατο παρελθόν με τόσο απαξιωτικές εκφράσεις....? Δεν πιστεύω στα μάτια μου!
κ μετα πιγανε ολι για κοχτειλ απανω στο μπαρακι
κασκαντερ ιμουνα μικροσ ιχα ποδηλατακι φινο
Πραγματικά έχει καταντήσει παιδική χαρά. Ενημέρωση για jumbo
Από ότι παρατήρησα στο forum, τα καινούργια κωλάδικα ανοίγουν το ένα μετά το άλλο.
Πήγα και εγώ σε ένα καινούργιο, όπου έχουν φοβερά σκηνικά εμπνευσμένα από την αρχαία Αίγυπτο, οι κοπέλες στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι κορμάρες φυσικές (χωρίς σιλικόνες κλπ), χορεύουν καταπληκτικά, έχει 6 κεντρικούς σωλήνες για χορό, τα ποτά είναι πεντακάθαρα, σερβίρουν και donuts/τυρόπιτες, είναι open-air και η μουσική γαμάει καθώς είναι live.
A...να μην το ξεχάσω....δεν υπάρχει καν DJ (τρέμε πιέρρο, θα χάσεις ΚΑΙ αυτό το πόστο), οπότε δεν υπάρχουν μαλακίες του στυλ "κωλάρες, σας παρουσιάζω την βασίλισα της Ρουμανίας" και λοιπά χωριάτικα από τούρκικο παζάρι.
Στα αρνητικά, είναι λίγο άβολα στους καναπέδες, πριβέ για να δοκιμάσεις πρέπει να περιμένεις πολύ ώρα, σοβαρό πρόβλημα με το parking.
Αποφύγετε τα κορίτσια της μαρκίζας γιατί είναι λίγο φώκιες.
Γενικά το μέρος προτείνεται στους ποιοτικούς της παρέας.
Από ότι παρατήρησα στο forum, τα καινούργια κωλάδικα ανοίγουν το ένα μετά το άλλο.
Πήγα και εγώ σε ένα καινούργιο, όπου έχουν φοβερά σκηνικά εμπνευσμένα από την αρχαία Αίγυπτο, οι κοπέλες στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι κορμάρες φυσικές (χωρίς σιλικόνες κλπ), χορεύουν καταπληκτικά, έχει 6 κεντρικούς σωλήνες για χορό, τα ποτά είναι πεντακάθαρα, σερβίρουν και donuts/τυρόπιτες, είναι open-air και η μουσική γαμάει καθώς είναι live.
A...να μην το ξεχάσω....δεν υπάρχει καν DJ (τρέμε πιέρρο, θα χάσεις ΚΑΙ αυτό το πόστο), οπότε δεν υπάρχουν μαλακίες του στυλ "κωλάρες, σας παρουσιάζω την βασίλισα της Ρουμανίας" και λοιπά χωριάτικα από τούρκικο παζάρι.
Στα αρνητικά, είναι λίγο άβολα στους καναπέδες, πριβέ για να δοκιμάσεις πρέπει να περιμένεις πολύ ώρα, σοβαρό πρόβλημα με το parking.
Τώρα μη το γελάς το θέμα jumbo .
Πάω το Σάββατο με νινί της οικογενείας στα JUMBO της Αγίας Παρασκευής . Έλα όμως που πρώτα πρέπει να ανέβεις από το Β΄όροφο όπου το jumbo έχει και πολυκατάστημα .
Και εκεί που το σκατόπαιδο φώναζε πάμε σείο κάτω παλουμε γκορμίτι , πέφτω μούρη με μούρη με δύο γνωστές μου που δουλεύουνε σε στριπ του κέντρου και μένουν προς τα εκεί και ψωνίζανε βρακάκια .
Τώρα τί βρακάκια έχει φέρει το jumbo φαντάζεστε !
Κόντεψα να πάθω αποπληξία .
Στο χάμερ..γιατί έρχονται ξεβράκωτες (κυριολεκτικά) ?
Τέσπα...τα βρακάκια θα τα δούμε το βράδυ ή το ΣΚ...αλλά μόνο θα δούμε πάλι...άλλοι θα δοκιμάσουν...
εμενα δε με ροτα κανισ,ορεξι ιχα να παο με το σινομιλικο σουΤώρα να πάρεις τον Θρούλη και να πάτε.
Η εμπειρία μαζί του θα είναι αξέχαστη.
Κύκλος είναι αυτός.
εμενα δε με ροτα κανισ,ορεξι ιχα να παο με το σινομιλικο σου
να πατε τα διο ραμολια παρεα