amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.008
- Πόντοι
- 22.785
τελιονε ιπα.................................Οχι και ρεμάλια...... Εχουμε και ένα ειδικό βάρος αγαπητέ μου!
:javascript:void(0);s&m_1:
τελιονε ιπα.................................Οχι και ρεμάλια...... Εχουμε και ένα ειδικό βάρος αγαπητέ μου!
ελα ρε τελιονε θα φυγουμε σε λιγο
αντε κλιστο κ ελα...........
γαμ ω τη τυχη μου τελιονε
εκι θελο να με πασ[youtube=215,150]1sb9in1evFo[/youtube]
εκι θελο να με πασ
να μι χαρο κε εγο,δε μου σικονετε πυ δ εμου σικονετε να το ριξο κε λιγο εξο,μετα βεβεα θα παμε για κοτοΚαι ποιος θα σε προσέχει οταν ξεσαλώσεις ?
ελα απο δω σε μια ωρα φευγουμε
για συγγρου ........ παμε να τσταιμπησομε κατι πρωτα
Το κακό όμως είναι ότι οι κερατένιες είναι στην πλειοψηφία τους με τη δεξιά
Πρότασις: Οταν οι κορασίδες έρχονται με σκοπό (όχι το γάμο) αλλά να κάτσουν στα πόδια σας, να τους μαλάζετε μόνο τον αριστερό μαστό. Ετσι θα επιστρέψουν στο σωστό δρόμο!
Αυτό είναι το πρόβλημα !
Δεν μπορεί να εξηγηθεί πειστικά ο τρίτος δρόμος για το σοσιαλισμό
Αγαπητέ σέ πληθυντικό..... pleaseΛοιπόν κάτι με ρώτησε ο Αμίτσις !
Φίλε μετά από τη λαϊκή εντολή του κινήματος , προσπαθούμε να οδηγήσουμε τα κοτρίτσια των κλαμπς σε μια πλατειά συσπείρωση γύρω από τα ιδανικά της 3ης Σπτέμβρη , εξ άλλου και οι κουπέλες εργαζόμενες είναι και κλαδικά ζητήματα έχουνε .
Αγαπητέ σέ πληθυντικό..... please
Συσπείρωσις και αγώνας για την καθολική αποδοχή των δίκαιων λαϊκών αιτημάτων των αόκνως εργαζομένων αλλοδαπών κορασίδων στη χώρα μας.
Θενκς μανΝαι Γεώργιε , έτσι είναι !
Απλά όταν με τσιμπάνε γιατί είμαι πασόκας , και η ανατροφή μου δεν μου επιτρέπει να τους χώσω μπινελίκια ουφάρω και η πλάκα είναι ότι το παίρνουν στα σοβαρά !
@ st@rdust
Η Almaza είναι χρόνια στο Αλκατραζ