Έπεσες πάνω του με το καρτ .
αφου δεν πηρε μαζι τον αχορταγο, "δοξα το δαιμονα" να λες...
ο παπουσ μου ιταν ψαρασ,και ο αντρασ ο σοστοσ παντα αγαπα το ψαρεμαΡε μαλάκα , ο Laird Edward , 12ος υποκόμης του Γκλέναρβαν , που στην αρχή , επειδή έπαιζε γκολφ με κίλτ , μου τον έδειχνες με το δάχτυλο και φώναζες τραβέλι , ήταν κάποτε πρωταθλητ΄΄ης όλου του Ηνωμένου Βασιλείου . Άλλη κλάση
Αλλά η κωλοφαρδία , κωλοφαρδία
Είπες στα Ελληνικά πρόσεχε μάστορα . Και ως εκ του θαύματος είχε υπηρετήσει ο Λόρδος στους SBS το 42 στο Αιγαίο , και σε πέντε λεπτά σε έλεγε my dear Throulis ?
Που το ξερες ρε ότι είναι μανιακός ο Λόρδος με το ψάρεμα ?
εγο ζιταγα αφτο με τιν γαλοπουλα στι φοτο,αφου μου απαγορεφσεσ τιν αγια πρασινιΦραπέ ο πούστης σε εσωτερική πτήση στην Αγγλία .
τι να πρωτοθυμηθώ ρε γαμώτο .
Μα καλά ρε γαμώτο σε σκωτσέζικη pub να ζητάς wild turkey ?
Καλά ρε πούστη , γιατί είπες σε Ιρλανδη αεροσυνοδό να σου κάνει χορούς ?
@ vitsi
Ξεκίνησε πριν από λίγο από το νέο μέλος mwraki-gatoula το thread "pou eiste mwra"
Εγώ θα φταίω τώρα να κάνω κλόπυραϊτ και να ποστάρω
mwro mou poutsouna esy?
Από χθές πάντως γελάω με την ατάκα σου και την ιστορία του manos
Σας ευχαριστώ
Καλό και αυτό, αλλά το "πουτσουνα μωρό μου εσυ?" είναι απλά ΑΠΑΙΚΤΗ και αν κατάλαβα καλά την είπες εσύ στη νεαρά κορασίδα...Άλλη μια ιστορική ατάκα πριν από πέντε χρόνια περίπου μου είχε πετάξει μία η οποία δεν ήξερε προφανώς καλά Ελληνικά και ερχόμενη προς το μέρος μου μου είπε. "Καλησπέρμα μωρό μου".
Καλό και αυτό, αλλά το "πουτσουνα μωρό μου εσυ?" είναι απλά ΑΠΑΙΚΤΗ και αν κατάλαβα καλά την είπες εσύ στη νεαρά κορασίδα...
Ειλικρινά σου μιλάω από χθες τη θυμάμαι και γελάω μόνος μου... Φοβερό και απόλυτα εύστοχο...
Επίσης vitsi..."Να ΄χουμε να γκρεμίζουμε......!!!!!!". Άντε καλό απόγευμα μάγκες!!!!
εχισ σκασι απο τι ζιλια,γιατι εμενα με κρατισανε εκι,εσενα ουτε στο χολακι δε σε βαζουνε πλεον...
Λοιπόν θα σας αποκαλύψω εγώ γιατί έμεινε.
Έραβε κιλτ και ήταν ειδική παραγγελία γιατί κανένα δεν τον χωρούσε.
Έχετε δει ποτέ λουκουμά με κιλτ;;;;;
Και έπρεπε λέει να τα έχει και σε διάφορα χρώματα. Εδώ σε κάτι Très Chic:
http://[URL unfurl="true"]www.independent.co.uk/multimedia/archive/00018/kilt_18058s.jpg[/img[/URL]]
[/quote]σαβροζιλοραμολι ,σε περιμενουν στο λολιτα !!!!!!!!!!παρολο που περασε το ιουρασικο ,για σενα θα ανιξι το νεοκριτιδικο....
Λοιπόν σήμερα, όποιος ακολουθήσει κερνάω ποτάκι στο Lido.
Ρε VOL στη Σκωτία άμα δεν είσαι part of a Klein ( π.χ. McGregor κ.λπ. ) δε σου ράβουνε κιλτ με τάρταν . Η μονόχρωμο , η ψαροκόκκαλο .
Ο Θρούλης κιλτ δε φόρεσε , αλλά έραψε παντελόνι γκολφ .
Λοιπόν σήμερα, όποιος ακολουθήσει κερνάω ποτάκι στο Lido. Θα είμαι παρέα με άλλους δύο. To να με γνωρίσετε θα είναι εύκολο αφού οι γνώστες ξέρουν ότι ξεχωρίζω....... με διαφορά ύψους. Άντε σας περιμένω να πιάσουμε κανένα κώλο. Καλό βράδυ.
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένουμε την λίστα των υποψηφίων προς ψηλάφηση κώλων καθώς και τις τελικές εντυπώσεις..!!
Αυτά..