Νέα

Τα παιδιά του «σωλήνα»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 297K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

manosbeach

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Aν πάρεις μέχρι 21 Μάρτη στείλε πμ.

Δε θα έρθω,τρελός είσαι ? Είχα σκοπό μέχρι το πρωί που έμαθα τα τελευταία νέα.Θα μαζευτεί πολύς λαός κ δεν με συμφέρει!

Έλα μωρέ,500€/3h είναι.Μια χαρά,σκέψου να τα χάλαγα σε ποτά,μαλακία δεν είναι ? Άς αλλάξουμε άθλημα για λίγο!Εμένα βέβαια μου αρέσει το GFE και θεωρητικά το προσφέρει συν τα άλλα που τα συζητάει. :cheesy: :cheesy:

[size=6pt]Το 1.70,είναι αρκετά καλό για μένα που είμαι κοντά στο 1.60. :cheesy:[/size]

εμενα παντως ο κυριος μιμης ο γυμναστης μου στο γυμνασιο

μου ελεγε να δοκιμασω ολα τα αθληματα

για να δω σε πιο ειμαι καλος

Επισκέπτης
εμενα παντως ο κυριος μιμης ο γυμναστης μου στο γυμνασιο

μου ελεγε να δοκιμασω ολα τα αθληματα

για να δω σε πιο ειμαι καλος

Eμένα μου έλεγε η γυμνάστριά μου να αθλούμαι γενικώς,ανεξάρτητα αν μου αρέσει.

Προφανώς ήταν πατσαβούρα. :P :P :P

Martin Solveig

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Η Lucie,απο zuz@n@ ξέρεις εμπειρικά αν ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΑΝΕΛΕΗΤΑ ? Με λίγα λόγια αξίζει να κάνουμε ταξίδι ή οχι ? :sunglasses:

Nαι γαμιέται με πολύ πάθος και βάθος!
Το θέμα είναι που θα κάνεις το ταξίδι!10 μήνες μένει στην Βuda (όχι στην Pest-->είναι φθηνιάρικα εκεί για εκείνην) ένεκα επαγγελματικών υποχρεώσεων (βλέπε τσόντες) και τους άλλους 2 μήνες στη România.Ενώ δηλώνει πως γουστάρει το anal το κάνει κυρίως με το boyfriend και στις τσόντες!Τελευταία το boyfriend της κάνει νερά και δεν την αφήνει να γαμιέται με πελάτες!Το καλό είναι πως πρόσφατές της εξετάσεις για τις τσόντες έδειξαν πως είναι καθαρή...αντιθέτως από την Corina aka Bibi Black που έχει φάει επανειλλημένως άκυρα λόγω ηπατίτιδας!Το άσχημο είναι πως η τελευταία έχει πάρει στον λαιμό της αρκετούς ΜΑΛΑΚΕΣ Έλληνες που την πηδούσαν ακάποτα (καλα να πάθουν) κι έτσι κατέληξε να μένει σε ένα Ρουμάνικο κωλοχώρι!

Επισκέπτης
Nαι γαμιέται με πολύ πάθος και βάθος!
Το θέμα είναι που θα κάνεις το ταξίδι!10 μήνες μένει στην Βuda (όχι στην Pest-->είναι φθηνιάρικα εκεί για εκείνην) ένεκα επαγγελματικών υποχρεώσεων (βλέπε τσόντες) και τους άλλους 2 μήνες στη România.Ενώ δηλώνει πως γουστάρει το anal το κάνει κυρίως με το boyfriend και στις τσόντες!Τελευταία το boyfriend της κάνει νερά και δεν την αφήνει να γαμιέται με πελάτες!Το καλό είναι πως πρόσφατές της εξετάσεις για τις τσόντες έδειξαν πως είναι καθαρή...

Σκεφτόμουν μέχρι πριν λίγες ώρες να ορίσω ταξίδι για εκεί που θα είναι το ΣΚ. :- :-

Δεν είμαι λάτρης του άναλ,είμαι συμβατικός κ μετριότατος γαμιάς. :grin: :grin: :grin:

Λες να πάω ή όχι ?  :huh: :huh:

Martin Solveig

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Σκεφτόμουν μέχρι πριν λίγες ώρες να ορίσω ταξίδι για εκεί που θα είναι το ΣΚ. :- :-

Δεν είμαι λάτρης του άναλ,είμαι συμβατικός κ μετριότατος γαμιάς. :grin: :grin: :grin:

Λες να πάω ή όχι ?  :huh: :huh:

Aν της δώσει κάποιος το ok βουρ στον πατσά! :grin:
Eίναι σκυλί του πολέμου σε λέω!Της αρέσουν κι οι μικροί σε ηλικία ;) !
Ένα πρόβλημα όμως... δεν της αρέσουν οι μετριότητες στο γαμήσι!Εάν είσαι εσύ μέτριος θα καλύψει εκείνη τα κενά :cheesy:
Oι ίδιες οι φίλες της σου λένε τι διάλεξες εμένα..το καλό το γαμήσι το κάνει η Lucie!

Επισκέπτης
Aν της δώσει κάποιος το ok βουρ στον πατσά! :grin:
Eίναι σκυλί του πολέμου σε λέω!Της αρέσουν κι οι μικροί σε ηλικία ;) !
Ένα πρόβλημα όμως... δεν της αρέσουν οι μετριότητες στο γαμήσι!Εάν είσαι εσύ μέτριος θα καλύψει εκείνη τα κενά :cheesy:
Oι ίδιες οι φίλες της σου λένε τι διάλεξες εμένα..το καλό το γαμήσι το κάνει η Lucie!

Καλά θα κλείσω την Ελενίτσα,ένα 3ωράκι που έχει κ τα bookings online.
Βαριέμαι να μπλέκω,όποτε συμβαίνει αυτό,πάντα περνάω ΣΚΑΤΑ!
Φαίνεται πως είναι σκύλαρος αλλά κάτι περίεργο φαίνεται να παίζει κ απ'αυτά που φαίνεται να ξέρεις δε θέλω μπλέξιμο.
Καλές οι φίλες της ? xaxaxa

Martin Solveig

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Καλά θα κλείσω την Ελενίτσα,ένα 3ωράκι που έχει κ τα bookings online.
Βαριέμαι να μπλέκω,όποτε συμβαίνει αυτό,πάντα περνάω ΣΚΑΤΑ!

To Eλενάκι αυτή την εβδομάδα είναι SUPER καμία σχέση με το προηγούμενό της tour!Tρελή διάθεση κι ενέργεια!Ψυχολογία μια χαρά !
Petite ,ωραίο προσωπάκι,πρόσφατο σιλικονούχο στήθος πολύ μαλακό και καλή δουλειά!Σωματότυπος ότι βλέπεις στις photos και videos παίρνεις!Κάνεις και home video άμα θες και γουστάρεις!Είναι όμως επαγγελματίας!
Όπως είπα είναι petite άρα και κοντούλα πχ ο Υorgos aka Δικαστής Καλούσης (αυτός με το μέτρο) θα της έριχνε άκυρο!
Επίσης της αρέσουν οι μικροί!
A ναι ελπίζω να είσαι ήδη πελάτης αλλιώς θα φας άκυρον!Μόνο ξαναδοκιμασμένοι πελάτες!
Φαίνεται πως είναι σκύλαρος αλλά κάτι περίεργο φαίνεται να παίζει κ απ'αυτά που φαίνεται να ξέρεις δε θέλω μπλέξιμο.

Είναι σκυλί!Όταν έρθει tour δοκίμασε!Όπως είπε κι ο Υorgos τα long dates ενδείκνυνται σε δοκιμασμένα άτια!
Που να ανεβαίνεις τώρα πάνω στα ξένα"Ανέβα να φιλήσεις κατέβα να γαμήσεις πάει πέρασε η ώρα "

Καλές οι φίλες της ? xaxaxa

Καλές??? Βάλε Fina Βάλε Fina!!!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Επίσης της αρέσουν οι μικροί!
Μικροί ή «Μικροί» ?

Που να ανεβαίνεις τώρα πάνω στα ξένα"Ανέβα να φιλήσεις κατέβα να γαμήσεις πάει πέρασε η ώρα "
Έτσι….εδώ από Βόρεια Αθήνα κατεβαίνεις Σίδερα Χαλανδρίου και κάποιες κουράζονται!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Μήπως βαρέθηκαν το Guzel ?  :2funny: :2funny:

Έλα μωρέ...πρώτη φορά τo είδε αυτή το G. Πότε πρόλαβε και το βαρέθηκε???? :think:

Τα μισά μας χρόνια έχουν και νυστάζουν από τις 3... είναι δυνατόν?

Επισκέπτης
Έλα μωρέ...πρώτη φορά τo είδε αυτή το G. Πότε πρόλαβε και το βαρέθηκε???? :think:

Τα μισά μας χρόνια έχουν και νυστάζουν από τις 3... είναι δυνατόν?

Μπορεί να της φάνηκε κακό αντίγραφο από κάποιο του εξωτερικού. :tickedoff: :tickedoff:

Μπα,θα φοβήθηκαν τα επακόλουθα κ είπαν να κρατήσουν δυνάμεις! :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom