ποτε καθιγιτι μου,ακομα στο α και στο β ιμε?Τώρα που θα αρχίσει να γράφει ο Θρούλης να δεις .
Του μαθαίνω πολλά πράγματα .
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ποτε καθιγιτι μου,ακομα στο α και στο β ιμε?Τώρα που θα αρχίσει να γράφει ο Θρούλης να δεις .
ρε σι σε εχο ροτσι για το φιαφι εδο κ μερεςποτε καθιγιτι μου,ακομα στο α και στο β ιμε?
σου απαντισα πριβε λα δε κατεχισ απο κιπουρικιρε σι σε εχο ροτσι για το φιαφι εδο κ μερες
κ μου ιπεσ να παρο πασχαλιεσ
ροτισα στο χασαπι κ μου ιπε το πασχα θα φερι
Τώρα που θα αρχίσει να γράφει ο Θρούλης να δεις .
γι αφτο ιθελα το νικοπο στη κιφισια να ροταο γιασου απαντισα πριβε λα δε κατεχισ απο κιπουρικι
κιριε Βιτσι ο Πουρ ξερι παραπολα, αλα θελο πολι μαθιμα ακομα λεηΝαι αλλά από 11 Νοεμβρίου έχει να κάνει καινούργια ανάρτηση στο Blog του ο ....Θρούλης
cocinelα semptenpuntacta ιπαμε να ζιτισισγι αφτο ιθελα το νικοπο στη κιφισια να ροταο για
τομ φιαφι στισ ντοματεσ κ που ινε ι πασχαλια
εχι ο διμοσ τετιο
α ορεα αβριο θα ζιτισο στο διμο..cocinelα semptenpuntacta ιπαμε να ζιτισισ
μονο σε θερμοκιπιο να τι σ βαλισ γιατι αλιοσ θα ψοφισουνα ορεα αβριο θα ζιτισο στο διμο..
θα εχι αφτοσ
να παο να τισ φερο εγο να τισ βλεπο κ στι διαδρομι μι ψοφισουνεμονο σε θερμοκιπιο να τι σ βαλισ γιατι αλιοσ θα ψοφισουν
απο τιν ολανδια να παραγκιλισ
ναι πιγενεσ ο ιδιοσ φερε και γρασιδι βοσκισισ για μιρικαστικα σα κε μενανα παο να τισ φερο εγο να τισ βλεπο κ στι διαδρομι μι ψοφισουνε
το γρασιδι θελι κ νερακι θα παρο κ το ποτιστιρακι μαζιναι πιγενεσ ο ιδιοσ φερε και γρασιδι βοσκισισ για μιρικαστικα σα κε μενα
εσι βοσκοσ εγο προυβατινατο γρασιδι θελι κ νερακι θα παρο κ το ποτιστιρακι μαζι
ελα παμε αλλου τωρα... ακολουθω.
εσι βοσκοσ εγο προυβατινα
εχεις φαντασια ομολογουμενως...Εσεις οργανωνεστε ετσι μεπασχλιτσε και ποτιστικα για να πατε σε στριπ????
Θα πατε σαν πελατες η θα ανεβασετε σοου???
Ο πασχαλιτσας και ο προβατινος με δονητες???
σπεραααααα..νατα μας...
εχεις φαντασια ομολογουμενως...