Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
ναι αυτό ήτανε το πρόβλημαΤι μαλακιες αναγκαζοταν να βλεπει ο κοσμος την εποχη που δεν υπηρχε ιντερνετ....
ναι αυτό ήτανε το πρόβλημαΤι μαλακιες αναγκαζοταν να βλεπει ο κοσμος την εποχη που δεν υπηρχε ιντερνετ....
δεν ηταν ολα μαλακιεs......Αs μην ειμαστε υπερβολικοι
ναι αυτό ήτανε το πρόβλημα
βασικά χωρίς να είμαι fan (της tv γενικότερα) ο Μυλωνάς ότι και να κάνει μπορεί να πουλήσει ακόμα στο χαλαρό .. ;)
κατά κάποιο παράξενο τρόπο κρατάει ακόμα αυτόν τον "ρομαντικό τσαμπουκά" των 90ς και είναι πιασάρικος με γούστο δλδ έχει χαβαλέ ..
μπροστά στους υπόλοιπους σημερινούς μουνίκακες (και καλά cool εναλλακτικούς) τύπου μπογδάνου, σταύρου θεωδωράκη η κούλογλου ο Μυλωνάς φαντάζει όαση
από άποψη σόου
Μετα απο τοσα χρονια απουσιαs δεν νομιζω οτι θα καταφερει πολλα πραγματα
Σιγουρα οι νεεs γενιεs δεν τον ξερουνε και προφανωs το χιουμορ του να ειναι παρωχημενο....Οι τοτε θαυμαστεs του απο την αλλη......ειναι σημερινοι εργαζομενοι(το ευχομαι ολοψυχα) και για να το ξενυχτησουν εκεινη την ωρα το βλεπω bit of δυσκολοwho knows
οι τοτε θαυμαστεs του απο την αλλη......ειναι σημερινοι εργαζομενοι
εργαζονται και σε τετοιες ηλικιες τυπε?
http://[URL unfurl="true"]www.hbnews.gr/thumbnail.php?file=44t54t45t45t43_802336247.jpg&size=article_large[/img[/URL]]
[/quote]
Εσυ νομιζειs οτι εχουν συμπληρωσει τα απαραιτητα χρονια/ενσημα ε???
Καποιοs πρεπει να σου πει την αληθεια ;D
εγώ το ψήνω να πάρω και τηλ αλλά χρεώνουν σαν να παίρνεις 9011 οι μαλάκεςκαι σήμερα φυσικά θα δούμε κώστα μυλωνά ... χθες ήταν ωραία εκπομπή με τον παναγιώτη ... ας ελπίσουμε να φερει και κανενα μουνι
Θαπαιρνεs για να ζητησειs να ξαναβγει η Ελεαναρα τυπε???εγώ το ψήνω να πάρω και τηλ αλλά χρεώνουν σαν να παίρνεις 9011 οι μαλάκες
όχι για κάτι δικά μου θέματα θα ήθελα να τα συζητήσω με τον ΚώσταΘαπαιρνεs για να ζητησειs να ξαναβγει η Ελεαναρα τυπε???
εγώ το ψήνω να πάρω και τηλ αλλά χρεώνουν σαν να παίρνεις 9011 οι μαλάκες
όχι για κάτι δικά μου θέματα θα ήθελα να τα συζητήσω με τον Κώστα
η ελεανα παγουρα θαναι απο βδομαδα στην εκπομπη το πε χτες ο ιδιος!!
Την είδα την εκπομπή χθες και τρόμαξα να αναγνωρίσω τον Μυλωνά. Νόμιζα ότι ήταν κάποιος άλλος. Η Σιδέρη με ξενέρωσε πολύ! Κάτι τέτοιες γυναίκες γεροντοκόρες-σκύλες-καριερίστριες της απεχθάνομαι γιατί μόνο με τον δονητή ικανοποιούνται...Μόνο ο Τουλάτος άξιζε και αξίζει με την γνώση που μας μεταφέρει!!!
όχι για κάτι δικά μου θέματα θα ήθελα να τα συζητήσω με τον Κώστα