Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
κονσέρβα και σήμερα ( καθαρά δευτέρα λέει )
κρίμα...
για να μην λεει τιποτα για το τι μελλει γενεσθαι με την εκπομπη μαλλον δεν θα ξανακανειεμένα μου κάνει εντύπωση πως αν τον έχουν κόψει δεν θα βάζανε κονσέρβες .. άρα αυτό σημαίνει πως κάοποτε θα βγει στον αερα
για να μην λεει τιποτα για το τι μελλει γενεσθαι με την εκπομπη μαλλον δεν θα ξανακανει
τις soft τσοντες που βαζει και τις αλλες μερες μετα τις 2.
O Kαρατζαφέρης είναι της εκκλησίας τύπεΛόγω Μεγάλης εβδομάδας δεν βάζουν αυτά τα κανάλια extra3, kontra, art κτλ ούτε soft τσόντες. Το art πρώην τηλεάστυ τώρα τελευταία άρχισε να βάζει και αυτό soft τσόντες διαφημίζοντας ροζ τηλέφωνα. Μάλλον για την εβδομάδα που τρέχει έχει σταματήσει και αυό.
O Kαρατζαφέρης είναι της εκκλησίας τύπε
Λόγω Μεγάλης εβδομάδας δεν βάζουν αυτά τα κανάλια extra3, kontra, art κτλ ούτε soft τσόντες. Το art πρώην τηλεάστυ τώρα τελευταία άρχισε να βάζει και αυτό soft τσόντες διαφημίζοντας ροζ τηλέφωνα. Μάλλον για την εβδομάδα που τρέχει έχει σταματήσει και αυό.
Εδω και μια εβδομαδα περιπου εχει σταματησει το Extra τις επαναληψεις του Μυλωνα (τοτε που ειχα γραψει το προηγουμεν μηνυμα μου ηταν η τελευταια φορα που εβαλε επαναληψη της εκπομπης) και καθε βραδυ μετα τις 2, βαζει πλεον τις γνωστες ροζ γραμμες.
Εκτος απο αυτο, το προγραμμα του Extra για το Μαιο οπως φαινεται εδω : [URL unfurl="true"]http://athenstvchannels.blogspot.gr/2014/05/extra-channel-2014.html[/url] μετα τις 01:30 - 02:00 γραφει "Ξενη ταινια" (μαλλον τις ροζ γραμμες θα εννοει) και οχι την εκπομπη του Μυλωνα. Ενω στο προγρμμα του Μαρτιου την εγραφε κανονικα οπως δειχνει εδω : [URL unfurl="true"]http://athenstvchannels.blogspot.gr/2014/03/extra-3-2014.html[/url] . Βεβαια στο site του Extra τη γραφει ακομα στο προγραμμα, αλλα κατι μου λεει πως εχει μεινει απο παλια εκει και απλα δεν την εχουν αλλαξει.
Επισης ο Μυλωνας στο facebook, δεν εχει γραψει τιποτα τωρα τελευταια για την εκπομπη, αν ηταν να ξαναβγει θα το εγραφε.
Οποτε οπως τα βλεπω τα πραγματα δεν νομιζω να ξαναβγει, υποθετω πως ισως κατι να παιχτηκε μεταξυ του Μυλωνα και του Extra και ισως το διαστημα που εβαζαν να επαναληψεις να μην ειχε αποφασιστει ακομα αν θα συνεχιστει ή αν θα κοπει η εκπομπη και γι' αυτο να επαιζαν επαναληψεις. Και μαλλον τωρα αποφασιστηκε να κοπει οριστικα και γι' αυτο και κοψαν τις επαναληψεις και ξαναριξαν τις ροζ γραμμες ωστε να βγαλει και εξοδα το καναλι απ' αυτες.
Κρίμα τύπε :Sτι έγινε τελικά με τον Κώστα .. θα συνεχίσει εκπομπές, εγώ όποτε βάζω βράδυ το έξτρα κάτι φρουτοκόπτες διαφημίζει και καμία ροζ γραμμή !! Πάντως αν είναι να συνεχίσει έτσι όπως ήταν καλύτερα να κλείσει ...