123BigGeorge
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2024
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.348
- Πόντοι
- 1.446
Στη μέλλουσα σύζυγό σου εσύ. ΚΟΥΦΑΛΑ...Υποτονικά κινείται το νήμα
ΘΈΛΟΥΜΕ
![]()
![]()
![]()
![]()
Στη μέλλουσα σύζυγό σου εσύ. ΚΟΥΦΑΛΑ...Υποτονικά κινείται το νήμα
ΘΈΛΟΥΜΕ
![]()
![]()
![]()
![]()
Υποτονικά κινείται το νήμα
ΘΈΛΟΥΜΕ
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλό θα ήταν να μιλάμε με ονόματα ως μεγάλα παιδιά που είμαστε...τώρα επειδή ήμουν παρόν και στο μαδοπουτσι ή μαδομουνι που συνέβη προ ολίγον εβδομάδων ξέρω πολύ καλά που πάει η ανάρτηση σου φίλε μου...εδώ να σου τονίσω ότι το νήμα φτιάχτηκε για χαβαλέ και για να μη σπαμαρουμε νήματα εργαζομένων κοριτσιών...αν θέλεις να συνεχίσεις,το οποίο είναι δικαίωμα σου,τον "καβγά" θα σε παρακαλούσα κάπου αλλού...δεν κάνω τον διαιτητή,προσπαθώ να κρατήσω το νήμα σε κόσμια επίπεδα...καλό ΣΚ σε όλουςΤαιριάζουν και τα 2 τάλε κουάλε σε κάποιον εδώ...![]()
Καλό θα ήταν να μιλάμε με ονόματα ως μεγάλα παιδιά που είμαστε...τώρα επειδή ήμουν παρόν και στο μαδοπουτσι ή μαδομουνι που συνέβη προ ολίγον εβδομάδων ξέρω πολύ καλά που πάει η ανάρτηση σου φίλε μου...εδώ να σου τονίσω ότι το νήμα φτιάχτηκε για χαβαλέ και για να μη σπαμαρουμε νήματα εργαζομένων κοριτσιών...αν θέλεις να συνεχίσεις,το οποίο είναι δικαίωμα σου,τον "καβγά" θα σε παρακαλούσα κάπου αλλού...δεν κάνω τον διαιτητή,προσπαθώ να κρατήσω το νήμα σε κόσμια επίπεδα...καλό ΣΚ σε όλους
Το τσιγκινο μέσαΚαλό θα ήταν να μιλάμε με ονόματα ως μεγάλα παιδιά που είμαστε...τώρα επειδή ήμουν παρόν και στο μαδοπουτσι ή μαδομουνι που συνέβη προ ολίγον εβδομάδων ξέρω πολύ καλά που πάει η ανάρτηση σου φίλε μου...εδώ να σου τονίσω ότι το νήμα φτιάχτηκε για χαβαλέ και για να μη σπαμαρουμε νήματα εργαζομένων κοριτσιών...αν θέλεις να συνεχίσεις,το οποίο είναι δικαίωμα σου,τον "καβγά" θα σε παρακαλούσα κάπου αλλού...δεν κάνω τον διαιτητή,προσπαθώ να κρατήσω το νήμα σε κόσμια επίπεδα...καλό ΣΚ σε όλους
Αν έβγαλες αυτό το συμπέρασμα δικαίωμά σου. Αυτά όμως που είπες καλό είναι να τα λες και σ'αυτόν που λες ότι ξέρεις που απευθύνθηκα φίλε μου κι όχι μεμονωμένα... Και σε σένα καλό ΣΚΚαλό θα ήταν να μιλάμε με ονόματα ως μεγάλα παιδιά που είμαστε...τώρα επειδή ήμουν παρόν και στο μαδοπουτσι ή μαδομουνι που συνέβη προ ολίγον εβδομάδων ξέρω πολύ καλά που πάει η ανάρτηση σου φίλε μου...εδώ να σου τονίσω ότι το νήμα φτιάχτηκε για χαβαλέ και για να μη σπαμαρουμε νήματα εργαζομένων κοριτσιών...αν θέλεις να συνεχίσεις,το οποίο είναι δικαίωμα σου,τον "καβγά" θα σε παρακαλούσα κάπου αλλού...δεν κάνω τον διαιτητή,προσπαθώ να κρατήσω το νήμα σε κόσμια επίπεδα...καλό ΣΚ σε όλους
Γιωργο εδω ειμαστε για να περασουμε καλα με ευγένεια και σεβασμό προς ολα τα μελη, καλο λοιπον θα ηταν να μην πετας σποντιτσες δεν υπαρχει λογος αν δεν συμπαθείς καποιον,Ταιριάζουν και τα 2 τάλε κουάλε σε κάποιον εδώ...![]()
Έτσι πες τα...Γιωργο εδω ειμαστε για να περασουμε καλα με ευγένεια και σεβασμό προς ολα τα μελη, καλο λοιπον θα ηταν να μην πετας σποντιτσες δεν υπαρχει λογος αν δεν συμπαθείς καποιον,
πολυ απλα δεν ασχολείσαι
Γιωργο εδω ειμαστε για να περασουμε καλα με ευγένεια και σεβασμό προς ολα τα μελη, καλο λοιπον θα ηταν να μην πετας σποντιτσες δεν υπαρχει λογος αν δεν συμπαθείς καποιον,
πολυ απλα δεν ασχολείσαι
Έτσι πες τα...
Και εγώ δεν συμπαθώ τον Σπύρο,τον τζαμες ,τον γαμπρό ,εσένα,τον Ιταλό...
Αλλά σας σέβομαι![]()
ΚλαιωωωωωωΚ εγω lowkey σε σιχαίνομαι αλλα σεβομαι τον εγκεφαλο σου που τον περιμενεις να δωσει σημα οτι χορτασες ΦΑΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ
παιδια...Παιδιά ηήθελες να γράψεις
![]()
ΒΥΖΓΙΑΑΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΥΖΓΙΑπαιδια...![]()