Νέα

Τα μουνόπανα του bou

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mythical Zoan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 122K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (2 μέλη και 3 επισκέπτες)

123BigGeorge

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Κριτικές
11
Like
5.348
Πόντοι
1.446
Υποτονικά κινείται το νήμα :sad2:

ΘΈΛΟΥΜΕ

1744461430368.jpeg

:coffee: :coffee: :coffee:
Στη μέλλουσα σύζυγό σου εσύ. ΚΟΥΦΑΛΑ...:cheesy::cheesy:

italaki

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Οκτ 2008
Like
7.025
Πόντοι
1.056
Ταιριάζουν και τα 2 τάλε κουάλε σε κάποιον εδώ...:coffee:
Καλό θα ήταν να μιλάμε με ονόματα ως μεγάλα παιδιά που είμαστε...τώρα επειδή ήμουν παρόν και στο μαδοπουτσι ή μαδομουνι που συνέβη προ ολίγον εβδομάδων ξέρω πολύ καλά που πάει η ανάρτηση σου φίλε μου...εδώ να σου τονίσω ότι το νήμα φτιάχτηκε για χαβαλέ και για να μη σπαμαρουμε νήματα εργαζομένων κοριτσιών...αν θέλεις να συνεχίσεις,το οποίο είναι δικαίωμα σου,τον "καβγά" θα σε παρακαλούσα κάπου αλλού...δεν κάνω τον διαιτητή,προσπαθώ να κρατήσω το νήμα σε κόσμια επίπεδα...καλό ΣΚ σε όλους

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
100.117
Πόντοι
46.423
Καλό θα ήταν να μιλάμε με ονόματα ως μεγάλα παιδιά που είμαστε...τώρα επειδή ήμουν παρόν και στο μαδοπουτσι ή μαδομουνι που συνέβη προ ολίγον εβδομάδων ξέρω πολύ καλά που πάει η ανάρτηση σου φίλε μου...εδώ να σου τονίσω ότι το νήμα φτιάχτηκε για χαβαλέ και για να μη σπαμαρουμε νήματα εργαζομένων κοριτσιών...αν θέλεις να συνεχίσεις,το οποίο είναι δικαίωμα σου,τον "καβγά" θα σε παρακαλούσα κάπου αλλού...δεν κάνω τον διαιτητή,προσπαθώ να κρατήσω το νήμα σε κόσμια επίπεδα...καλό ΣΚ σε όλους

Xaramofais

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2024
Like
16.915
Πόντοι
3.506
Το τσιγκινο μέσα
Τι φαγητό είχε :think:

123BigGeorge

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Κριτικές
11
Like
5.348
Πόντοι
1.446
Αν έβγαλες αυτό το συμπέρασμα δικαίωμά σου. Αυτά όμως που είπες καλό είναι να τα λες και σ'αυτόν που λες ότι ξέρεις που απευθύνθηκα φίλε μου κι όχι μεμονωμένα... Και σε σένα καλό ΣΚ

Τελευταία τροποποίηση:

Amelie

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Μαρ 2023
Like
5.874
Πόντοι
1.046
Ταιριάζουν και τα 2 τάλε κουάλε σε κάποιον εδώ...:coffee:
Γιωργο εδω ειμαστε για να περασουμε καλα με ευγένεια και σεβασμό προς ολα τα μελη, καλο λοιπον θα ηταν να μην πετας σποντιτσες δεν υπαρχει λογος αν δεν συμπαθείς καποιον,
πολυ απλα δεν ασχολείσαι

Xaramofais

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2024
Like
16.915
Πόντοι
3.506
Γιωργο εδω ειμαστε για να περασουμε καλα με ευγένεια και σεβασμό προς ολα τα μελη, καλο λοιπον θα ηταν να μην πετας σποντιτσες δεν υπαρχει λογος αν δεν συμπαθείς καποιον,
πολυ απλα δεν ασχολείσαι
Έτσι πες τα...
Και εγώ δεν συμπαθώ τον Σπύρο,τον τζαμες ,τον γαμπρό ,εσένα,τον Ιταλό...
Αλλά σας σέβομαι :coffee:

DiorPoison

Call-Girl
Εγγρ.
3 Φεβ 2023
Like
40.161
πολυ απλα δεν ασχολείσαι
Ariana Grande Applause GIF by The Voice

Amelie

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Μαρ 2023
Like
5.874
Πόντοι
1.046
Έτσι πες τα...
Και εγώ δεν συμπαθώ τον Σπύρο,τον τζαμες ,τον γαμπρό ,εσένα,τον Ιταλό...
Αλλά σας σέβομαι :coffee:
:2funny::2funny::2funny: Κ εγω lowkey σε σιχαίνομαι αλλα σεβομαι τον εγκεφαλο σου που τον περιμενεις να δωσει σημα οτι χορτασες ΦΑΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ

Xaramofais

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2024
Like
16.915
Πόντοι
3.506

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom