Spiros_73
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 29.844
- Πόντοι
- 5.956
Ουτε ενα Μιντερνάσιοναλ κι εσύ???
ΥΓ: στο ούνα...δεν λείπει κανένα γράμμα πριν...να ξέρεις!!!![]()
Ουτε ενα Μιντερνάσιοναλ κι εσύ???
ΥΓ: στο ούνα...δεν λείπει κανένα γράμμα πριν...να ξέρεις!!!![]()
Δεν πειράζει!εχει τορπιλες το κοριτσι μαςnope....![]()
ki ap'to allo exei...kai apo ekeino poy soy aresei!!Δεν πειράζει!εχει τορπιλες το κοριτσι μας![]()
Ρε κουφαλα και καλε μου φιλε italaki πηγες με τη μελλουσα γυναικα του μελλοντικου μου κουμπαρου dimigoall ?????? Φτου σου ...Χα χα χα χαΘα έλεγα ναι...πρώτη φορά με το κορίτσι οπότε ήταν αναγνωριστική
βολή...για να σπάσει ο πάγος...την επόμενη φορά θα μπορώ να πω περισσότερα...![]()
Ναι εχεις δικιο καλε μου φιλε Spiros_73 μια εκθεση θα μας βοηθουσε να βγαλουμε ενα σωστο συμπερασμα ,,,νομιζω εεε χα χα χα..Μιλα μας για αυτο![]()
Ελπιζω μελλοντικη κουμπαρουλα μου να ειχες ενα ευχαριστο και ηρεμο βραδυ...Καληνυχτα πουλοπανακια![]()
Ναι ναι κ εσυ το ιδιοΕλπιζω μελλοντικη κουμπαρουλα μου να ειχες ενα ευχαριστο και ηρεμο βραδυ...![]()
Επειδη καλη μου και μελλοντικη κουμπαρουλα μου ειμαι πολυ πρωινος τυπος εχω πιει ηδη εναν..Ναι ναι κ εσυ το ιδιοκαφεδακι τωρα
![]()
Ρε κουφαλα και καλε μου φιλε italaki πηγες με τη μελλουσα γυναικα του μελλοντικου μου κουμπαρου dimigoall ?????? Φτου σου ...Χα χα χα χα![]()
Και την δικια μας καλημερα καλε μου φιλε italaki...
Βόρειος φίλε μου οπότε...μόνο έτσι...
Buongiorno a tutti...
Καλημέρα καλοί μου φίλοιΝαι ναι κ εσυ το ιδιοκαφεδακι τωρα
![]()
Και την δικια μας κουμπαρακι και καλε μου φιλε dimigoall..Καλημέρα καλοί μου φίλοι
Καλημέρα στις ποιο ελκυστικές τορπίλες του bou
![]()
![]()
Και την δικια μας συνκουμπαρε και καλε μου φιλε 123BigGeorge..Good morning αιδοιοπανάκια![]()
Γεια σου φίλε και συγκούμπαρε xristospap λεβεντιά...Και την δικια μας συνκουμπαρε και καλε μου φιλε 123BigGeorge..![]()