grigoris_
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.284
- Πόντοι
- 4.110
Σου βρήκα κινέζα τυχερέ!Είστε αλήτες...
Γεια σου Αμελί![]()
Σου βρήκα κινέζα τυχερέ!Είστε αλήτες...
Γεια σου Αμελί![]()
...και μουνοπανα αλλα δν το κανουμε θεμαΕίστε αλήτες...
Γεια σου Αμελί![]()
Για στείλεΣου βρήκα κινέζα τυχερέ!![]()
Απλα φοράει μαγιόΓια στείλε![]()
Απλα φοράει μαγιό
Αλλά θα σου φανεί πολύ χρήσιμη.
Λοιπόν θα την βρεις σε όλα τα μεγάλα σούπερ μάρκετ και σε όλα τα συνοικιακά marketΑπλα φοράει μαγιό
Αλλά θα σου φανεί πολύ χρήσιμη.
....γαι πε??!?!!??!Σου βρήκα κινέζα τυχερέ!![]()
Βάλε τα γυαλιά σου καλέ μου φίλε Odin..Χα χα χα .....πινεζα????![]()
Λοιπόν θα την βρεις σε όλα τα μεγάλα σούπερ μάρκετ και σε όλα τα συνοικιακά market
Κοιτάς ράφι με ονοματεπώνυμο
ΜΑΓΙΟΝΈΖΑ
Τουλάχιστον θα φας![]()
Και πως θα συνεννοηθω με την Γιαπωνέζα....γαι πε??!?!!??!
Αν λες την γραφειατη ειναι Γιαπωνεζα και θελει 200 +100![]()
....ταξιδευω για Αθηνα κ τα διαβαζω στο κινητο, πρεσβυωπια γαρΒάλε τα γυαλιά σου καλέ μου φίλε Odin..Χα χα χα .![]()
Είστε αλήτες...
Γεια σου Αμελί![]()
....ενω με την κινεζα θα το πας ροδανιΚαι πως θα συνεννοηθω με την Γιαπωνέζα![]()
Έχω κάνει κουβέντα με τον Σπύρο χωρίς να έχει πιει καφέ....ενω με την κινεζα θα το πας ροδανι![]()
.....δοκιμασε να το κανεις μαζι μου, χωρις καφε, πρωι μετα απο πιωμα και με την ντοπιολαλια την δικη μας, την θεσσαλικηΈχω κάνει κουβέντα με τον Σπύρο χωρίς να έχει πιει καφέ
Αυτό τα λέει όλα![]()
Θα πάρω ντούο τελικά κινέζα και Γιαπωνέζα.....δοκιμασε να το κανεις μαζι μου, χωρις καφε, πρωι μετα απο πιωμα και με την ντοπιολαλια την δικη μας, την θεσσαλικη
Εκει να σε δω γατακι![]()
....ααααα γεια σου, πιο ευκολα θα συνεννοηθειςΘα πάρω ντούο τελικά κινέζα και Γιαπωνέζα![]()
.....δοκιμασε να το κανεις μαζι μου, χωρις καφε, πρωι μετα απο πιωμα και με την ντοπιολαλια την δικη μας, την θεσσαλικη
Εκει να σε δω γατακι![]()
ουτε στον εχθρο σουΈχω κάνει κουβέντα με τον Σπύρο χωρίς να έχει πιει καφέ
Αυτό τα λέει όλα![]()
Να μου βρεις κινέζαουτε στον εχθρο σου![]()