Xaramofais
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2024
- Like
- 18.383
- Πόντοι
- 3.506
Δεν βουλιάζει με τίποταΚαλημέρα παιδιά από παραλία
![]()

Δεν βουλιάζει με τίποταΚαλημέρα παιδιά από παραλία
![]()
Όχι καλέ μου φίλε μπρατσακια ....Χα χα χαβυζικα ειναι αυτα![]()
Εσύ καλημεριζεις εδώ και δίπλα η Αγγελική σου πλέκει εγκώμιαΚαλημέρα σε όλη την κομπανία![]()
Μια καλημέρα του Θεού είναι ρε μάγκα. Να μην την πω δηλαδή;Εσύ καλημεριζεις εδώ και δίπλα η Αγγελική σου πλέκει εγκώμια![]()
Τύπε στα τέσσερα ξύνει μασπιέδες η τύπισσαΜια καλημέρα του Θεού είναι ρε μάγκα. Να μην την πω δηλαδή;
Παρεμπιπτόντως τι πυραυλόβυζα είναι αυτά που έχει η τύπισσα που ανέβασες από παραλία. Σκέψου ούτε αερόσακο δε χρειάζεται να'χει το αμάξι
Όχι απλά ξύνει μπασπιέδες τύπε αλλά οργώνει χωράφια άνετα...Τύπε στα τέσσερα ξύνει μασπιέδες η τύπισσα![]()
Τύπε στα τέσσερα ξύνει μασπιέδες η τύπισσα![]()
Ήταν να μην βγάλει το n αυτόςκαλημερα μπαγασακο @grigoris_![]()
Εσύ κουμπαρακι και καλέ μου φίλε dimigoall τη κάνεις από εκεί στην @Αγγελική ??? ΕΕΕ αρραβωνιασμένος αθρωπας..Χα χα χαΕσύ καλημεριζεις εδώ και δίπλα η Αγγελική σου πλέκει εγκώμια![]()
Συγκούμπαρε τι είναι αυτά που γράφεις; Είναι και αλλού λογοδοσμένος;Εσύ κουμπαρακι και καλέ μου φίλε dimigoall τη κάνεις από εκεί στην @Αγγελική ??? ΕΕΕ αρραβωνιασμένος αθρωπας..Χα χα χα![]()
....η κατω παυλα κανει την διαφορα!!!Ήταν να μην βγάλει το n αυτός![]()
λαθος σπυρο εκανες ταγκ@Spiros σε παραδέχομαι!
Πως τα κατάφερες και την έβγαλες τόσο οικονομικά σε τραπέζι με τον @Xaramofais![]()