Xaramofais
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2024
- Like
- 16.880
- Πόντοι
- 3.506
Μην μου χαλάς την αιμοδοσία...αλλαζεις δρομολογιο μεχρι να σου'ρθουν ! Πας νοτια και ταιζεις τους κροκοδειλους![]()

Μην μου χαλάς την αιμοδοσία...αλλαζεις δρομολογιο μεχρι να σου'ρθουν ! Πας νοτια και ταιζεις τους κροκοδειλους![]()
Οπα,, τι δίνεις αίμα η σπέρμα ???? ..Χα χα χαΜην μου χαλάς την αιμοδοσία![]()
Το προσωπικό ξεκουράζεται στη νύφη του Θ, γιατί έχει <δουλειά> το βράδυ.....ακομα να επιστρεψει το προσωπικο?!?!?!![]()
...εδω κανουμε δ΄λια, εχουμε συμβολαια κ ρητρες που πρεπει να τιμηθουν δεν θα περιμενουμε απο το "φουσκιτσο" με το καστρακι του να βγαλει την λατζαΜην μου χαλάς την αιμοδοσία![]()
Βαρύ...εδω κανουμε δ΄λια, εχουμε συμβολαια κ ρητρες που πρεπει να τιμηθουν δεν θα περιμενουμε απο το "φουσκιτσο" με το καστρακι του να βγαλει την λατζα![]()
Ζει ακόμα, δεν το έφαγες; Ήρωας το χρυσόψαροΚαι το χρυσόψαρο που πήρα τρώει πολύ![]()
Σε ψάχνω μαζί με το χρυσόψαρο μου...εδω κανουμε δ΄λια, εχουμε συμβολαια κ ρητρες που πρεπει να τιμηθουν δεν θα περιμενουμε απο το "φουσκιτσο" με το καστρακι του να βγαλει την λατζα![]()
...διπλα απ'το καστρακι θα'μαιΣε ψάχνω μαζί με το χρυσόψαρο μου![]()
Χαχαχαχαχαχαχ
Μας λείψατε και αναμένουμε με ανοιχτές αγκάλες , hoping spend good time you too .Χαχαχαχαχαχαχ
Καλώς σας βρήκα πάλι αγόρια ελπίζω να περάσατε όλοι όμορφα το Πάσχα να ξεκουραστηκατε και άντε πάμε τώρα να κάψουμε τα κιλά από το αρνί χαχαχα
...το αρνι το καψαμε ηδη, την μια καραβια τσιπουρο να δω πως θα την κουλαντρισουμεΧαχαχαχαχαχαχ
Καλώς σας βρήκα πάλι αγόρια ελπίζω να περάσατε όλοι όμορφα το Πάσχα να ξεκουραστηκατε και άντε πάμε τώρα να κάψουμε τα κιλά από το αρνί χαχαχα
Κάτι για τραγούδι είπες
Τώρα τρώωΚάτι για τραγούδι είπες![]()
Μα τι νέοΤώρα τρώω![]()