πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 82.754
- Πόντοι
- 15.931
odontiatreio ανοιγεις ?? η θα εχει και πριονια τροχους κλπΤον εχω στειλει να μου φερει κατι πραγματα πιυ θελω!πενσες κτλ![]()
odontiatreio ανοιγεις ?? η θα εχει και πριονια τροχους κλπΤον εχω στειλει να μου φερει κατι πραγματα πιυ θελω!πενσες κτλ![]()
Κατι για νυχακια στα ποδια το θελωodontiatreio ανοιγεις ?? η θα εχει και πριονια τροχους κλπ
Δικος μας παιδι ειναι αυτος
τον πανουλη @Panos 1978 με αυτα φιλε γαλλικο κλπ ξερει τα παντα se βοηθεια ο γνωριζων τα παντα ολα ο μεντορας @dimigoallΚατι για νυχακια στα ποδια το θελω![]()
Χωρις νυχια να κανει πετικιουρ δυσκολοτον πανουλη @Panos 1978 με αυτα φιλε γαλλικο κλπ ξερει τα παντα se βοηθεια ο γνωριζων τα παντα ολα ο μεντορας @dimigoall
α εσυ την πηρες σοβαρα την μπιζνα με την εταιρειαΧωρις νυχια να κανει πετικιουρ δυσκολο![]()
Ειμαι επαγγελματίας!δεν παιζω με αυταα εσυ την πηρες σοβαρα την μπιζνα με την εταιρεια
Ειμαι επαγγελματίας!δεν παιζω με αυτα![]()
Στην Ίο στο κουτι
εφτασε και ο εταιρος καππαδοκης το πιστολι της οργανωσης
Στην Ίο στο κουτι![]()
Βαρυ@Xaramofais δεν πιστευω να μας λεει μπουστηδες![]()
Δροσερό...
καταρχην δεν μπορεις να εισαι μελος αν εισαι ντικινταγκας...κατα δευτερον εδω μεσα ολοι το δουλευουν το γαμηστηρακι στην κρουση@Xaramofais δεν πιστευω να μας λεει μπουστηδες![]()
Το εγκριτο μελος @Xaramofais ειναι αριστος στο κομπρεσερκαταρχην δεν μπορεις να εισαι μελος αν εισαι ντικινταγκας...κατα δευτερον εδω μεσα ολοι το δουλευουν το γαμηστηρακι στην κρουση
Μίλησέ μας γι'αυτό...Το εγκριτο μελος @Xaramofais ειναι αριστος στο κομπρεσερ![]()
Βγήκα σημαιοφόρος στην παρελασηΤο εγκριτο μελος @Xaramofais ειναι αριστος στο κομπρεσερ![]()
αρα να τον προτιμησω που θελω να γκρεμισω ενα παλαιο οικημα στο αυθαιρετοΤο εγκριτο μελος @Xaramofais ειναι αριστος στο κομπρεσερ![]()