alohaaaaaa
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Για ακομα μια φορα ο μαριος αποδειχτηκε μεγαλη κοταρου
τι λε ρε, τώρα ψάχνει το φεϊσμπουκ σου, θα δεις εσύ, τώρα τώρα
τι λε ρε, τώρα ψάχνει το φεϊσμπουκ σου, θα δεις εσύ, τώρα τώρα
Ωχ! Να φοβαμαι δηλαδης?
νομίζω σήμερα σε τιμώρησε αρκετά, μόνο κοίτα να συμμορφωθείς γιατί την επόμενη φορά θα είναι αμείλικτος
Μαριε γραψτα στ΄αρχιδια σου ρε τα μαλακισμενα που σου τη λενε. Σε ζηλευουνε τυπε μου γιατι εισαι ομορφος, πλουσιος, μαγκας και το κυριοτερο, λογικος και εξυπνος.
Μαριε γραψτα στ΄αρχιδια σου ρε τα μαλακισμενα που σου τη λενε. Σε ζηλευουνε τυπε μου γιατι εισαι ομορφος, πλουσιος, μαγκας και το κυριοτερο, λογικος και εξυπνος.
κ αλλος μαλακας...πως κ σε ξεχασαμε εσενα;
κ αλλος μαλακας...πως κ σε ξεχασαμε εσενα;
ουτε συ τον πιστεψες ε?
οσο για τα κομπλιμεντα κυριε παραλημνιε....ειναι απλως μηδενικα.
το "μαριος" ειναι το τελευταιο ψηφιο κ ειναι ενα ψηφιο απο το 1 εως το 9...σβηνεις το μαριος κ μενουν απλως τα μηδενικα....μηδενικη ζημια δλδ.
παλι καλα που δεν τον ειπες παλι μαριο...αχαχαχαχαχαχαΔε μιλας καλα......
Εγω σε υπερασπιζομε απεναντι στους αληταραδες του site και εσυ μου τη λες? Να σου πω και για τις γκομενες που σου τη λενε, αν δεν το 'χεις καταλαβει ειναι επειδη τις αποριπτεις συνεχως και εχουν τρελαθει τα μπαζα.
Ζημιααααααααα!!!!!!
Με κατεστρεψε!
βέλβι παρεκτρέπεσαι και ρίχνεις το επίπεδο, θες να φας μπαν?
αφου ειπε και καλο αστειο η βελβυ τα ειδαμε ολα σημερα.ουτε συ τον πιστεψες ε?
οσο για τα κομπλιμεντα κυριε παραλημνιε....ειναι απλως μηδενικα.
το "μαριος" ειναι το τελευταιο ψηφιο κ ειναι ενα ψηφιο απο το 1 εως το 9...σβηνεις το μαριος κ μενουν απλως τα μηδενικα....μηδενικη ζημια δλδ.
αφηνεις το μαριος κ γραφεις 100 κομπλιμεντα....σημαινει οτι μου κανες κακο κ με "χτυπησες"