You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τα λαμόγια και οι αισχρές τους προκλήσεις...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα anatolgami
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 447
- Εμφανίσεις 22K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Mexikanos_
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2011
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
@mariath:
Καλά να πάθει, ήθελε να ναι μέλος ΠΑΣΟΚ (οι μαλακίες πληρώνονται).
Το αμέσως μεγαλύτερο λάθος θα είναι να ψηφίσει ΝΔ στις επόμενες εκλογές.
Υ.Γ. Τραβηγμένο μου φαίνεται... μήπως κανένας επιτήδειος πάει να κάνει την καλή; Στέλνει 10000 γράμματα, ανταποκρίνονται τα 500 και βγάζει ένα-δύο ταληράκια μάνι-μάνι (με πολύ μετριοπαθεις υπολογισμούς - υπάρχουν πολύ πιο πολλοί καθυστερημένοι σε αυτή τη χώρα).
Καλά να πάθει, ήθελε να ναι μέλος ΠΑΣΟΚ (οι μαλακίες πληρώνονται).
Το αμέσως μεγαλύτερο λάθος θα είναι να ψηφίσει ΝΔ στις επόμενες εκλογές.
Υ.Γ. Τραβηγμένο μου φαίνεται... μήπως κανένας επιτήδειος πάει να κάνει την καλή; Στέλνει 10000 γράμματα, ανταποκρίνονται τα 500 και βγάζει ένα-δύο ταληράκια μάνι-μάνι (με πολύ μετριοπαθεις υπολογισμούς - υπάρχουν πολύ πιο πολλοί καθυστερημένοι σε αυτή τη χώρα).
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 40
- Πόντοι
- 366
Αγαπητε γιωργο,μου αρεσει που η "ηλικιωμενη" εχει το ονομα σου..Σε γνωστό μου πρόσωπο (ηλικιωμένη) ήρθε το γράμμα που σας βάζω εδώ σε φωτοτυπία.
Είναι αφελές άτομο, που τότε που γινόταν η διαμάχη μεταξύ ΓΑΠ και Βενιζέλου για την αρχηγία, πήγε και "ψήφισε", οπότε για να γίνει αυτό "γράφτηκε φίλος" και πλήρωσε και 1 ή 2 ευρώ. Πήρε και κάρτα...
Τώρα την θυμήθηκαν, και της έστειλαν λογαριασμό!
Έχουν βγάλει και τιμοκατάλογο οι αθεόφοβοι!
Σημ:
Από τις εικόνες έχουν αφαιρεθεί ή παραποιηθεί στοιχεία που μπορεί να αποκαλύψουν την ταυτότητα του ατόμου. Με άφησε να τα σκανάρω αλλά με τον όρο να μη την κάνω ρόμπα. Και εν πάσει περιπτώσει, δε χρειάζεταινα προκαλεί κανείς ΕΠΩΝΥΜΑ την κυβέρνηση, κυβέρνηση είναι ΑΚΟΜΑ το Πατσόκ.
Μα δε ντρέπονται?
Από τη μια κόβουν τις συντάξεις του κόσμου, και απ' την άλλη βγαίνουν στη γύρα για λεφτά?
μην κανετε μαλακιες και γραφοσαστε σε κομματα ρε.μην τους δινετε δυναμη.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.291
- Πόντοι
- 8.006
Εισαι και πονηρουλης ε?Αγαπητε γιωργο,μου αρεσει που η "ηλικιωμενη" εχει το ονομα σου..
kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
χαχαχα οντως...βρηκανε και στο πασοκ καταλληλη εποχη να βγουν στη γυρα για αρπαχτη απο τα θυματα η τους βολεμενους...Αγαπητε γιωργο,μου αρεσει που η "ηλικιωμενη" εχει το ονομα σου..
petroskonstantinou17
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2010
- Like
- 5
- Πόντοι
- 66
Ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού (και ) , έγκρινε δαπάνη για την πάρτη του 669 euro για κινητό τηλέφωνο iphone 4S... Εμ βέβαια, αυτός το πληρώνει; όχι βέβαια, τα κορόιδα πληρώνουν ....
Καλά σας κάνουν ρε γαμημένοι και σας γαμάνε στα γιαούρτια...
Λες και δεν μπορούσε να πάρει κινητό από την τσέπη του, ή έστω να πάρει ένα σχετικά φθηνό...
που θέλουνε όλοι τους...
Και το σχετικό έγγραφο --> [URL unfurl="true"]http://et.diavgeia.gov.gr/f/yppot/ada/4565%CE%93-%CE%9D%CE%A13[/url]
Καλά σας κάνουν ρε γαμημένοι και σας γαμάνε στα γιαούρτια...
Λες και δεν μπορούσε να πάρει κινητό από την τσέπη του, ή έστω να πάρει ένα σχετικά φθηνό...
που θέλουνε όλοι τους...
Και το σχετικό έγγραφο --> [URL unfurl="true"]http://et.diavgeia.gov.gr/f/yppot/ada/4565%CE%93-%CE%9D%CE%A13[/url]
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Δεν νομιζω οτι ενα i-phone για εναν υπουργό ειναι περιττη δαπανη.
karablaxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 6
...γιατι ρε καβλιαρη; δεν μπορει να κανει την δουλεια του με ενα φθηνο η να βαλει λευτα απο την τσεπη του; τοσα λευτα παιρενει ο καμπουρης...
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
To Πρόγραμμα Δι@ύγεια (νόμος 3861/2010) στοχεύει στην επίτευξη της μέγιστης δυνατής δημοσιότητας της κυβερνητικής πολιτικής και της διοικητικής δραστηριότητας, τη διασφάλιση της διαφάνειας και την εμπέδωση της υπευθυνότητας και της λογοδοσίας από την πλευρά των φορέων άσκησης της δημόσιας εξουσίας.
Εδω ξεπουλησαν την Ελαδα κατω απ το τραπεζι και μιλανε για διαυγεια
το i phone μαια χαρα ειναι .. καθε μηνα πρεπει αν του δινουν ενα του παιδιου
Αυτο ομως φτανει οχιε κανα τριχιλιαρο μισθο
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Συμφωνώ,προφανώς κ δεν είναι αυτός ο λόγος που θα σπάσεις το κεφάλι σε κάποιον πρασινορουφιάνο....Λαϊκισμοί.
Έχουμε πράγματα, πολυ σημαντικοτερα να καταλογισουμε στους υπουργούς.
Ας μην χανομαστε με τετοια.
karablaxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 6
...ρε καβλιαρηδες με αυτα τα λευτα κανει χριστουγεννα μια οικογενεια και ο μαλακας πηρε τηλεφωνο με ξενα λευτα και εσεις του δινεται και το οκ; δηλαδη δεν τρεχει τιποτα; δεν θα αλλαζε κατι αν αυτα τα λευτα μενανε στο ταμειο αλλα δειχνει το (μεγαλειο) του ανδρος.....αντε με τον ξεφτιλα....
Για φατε ρε εναν πουστη...
Απάντηση Τσοχατζόπουλου για τις μίζες της Ferrostaal
Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2011, 19:54
Σε επιστολή του, ο Άκης Τσοχατζόπουλος απαντά στα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας για τις μίζες της Ferrostaal στο σκάνδαλο με τα υποβρύχια.
Η επιστολή έχει ως εξής:
«Σχετικά με δημοσιεύματα που αφορούν την απόφαση δικαστηρίου του Μονάχου της 20.12.11 για την υπόθεση της εταιρείας Φέροσταλ, ο Α.Τσοχατζόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε η διερεύνηση της υπόθεσης των υποβρυχίων δήλωσα ξεκάθαρα ότι ούτε είχα, ούτε βέβαια και θα μπορούσα να έχω σχέση με οποιεσδήποτε έκνομες ενέργειες για τις οποίες καταδικάστηκαν τελικά από τη Γερμανική Δικαιοσύνη η εταιρεία Φέροσταλ και τα δύο πρώην διευθυντικά στελέχη της.
Από την πρώτη στιγμή διέψευσα όλες τις «πληροφορίες» που συγκεκριμένα κέντρα διέρρεαν κατά καιρούς σχετικά με τα όσα αποδόθηκαν στα υπόδικα και προφυλακισμένα τότε δύο διευθυντικά στελέχη προκειμένου να επιτύχουν την αποφυλάκισή τους. Ουδέποτε, όμως, είτε αυτοί, είτε οποιοσδήποτε άλλος ισχυρίστηκε οτιδήποτε που να με συνδέει με έκνομες δραστηριότητες.
Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό το κατηγορητήριο της Εισαγγελίας του Μονάχου, στο οποίο περιέχονταν οι παντελώς αναπόδεικτες, αστήρικτες και αβάσιμες αναφορές του Γερμανού εισαγγελέα, αναζήτησα τρόπους αντίδρασης. Με βάση γνωμοδοτήσεις δύο έγκριτων Γερμανών καθηγητών του Ποινικού Δικαίου:
Α) Δεν υπήρχε καμία δυνατότητα νομικής παρέμβασης κατά της Εισαγγελίας του Μονάχου, όπως δεν υπάρχει και κατά των πρόσφατων προφορικών ισχυρισμών του Γερμανού δικαστή.
Β) Η εισαγγελική πρόταση, -όπως και οι προφορικές αναφορές του Γερμανού δικαστή- δεν έχει ούτε δεσμευτικό, ούτε αποδεικτικό χαρακτήρα. Αποτελεί μια διατύπωση συλλογισμών προς εσωτερική χρήση και μόνο στο πλαίσιο της διεξαγόμενης δικαστικής έρευνας. Για αυτό και δεν επιτρέπεται η χρησιμοποίηση της για άλλους σκοπούς. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα μέσο πίεσης προς ενίσχυση της βαρύτητας των κατηγοριών για τους κατηγορούμενους, ώστε να καταλογιστεί όσο το δυνατόν μεγαλύτερο πρόστιμο και να εξασφαλιστεί ο επωφελέστερος για το γερμανικό δημόσιο συμβιβασμός. Ο πρωταρχικός στόχος του εισαγγελέα ήταν να ανεβάσει όσο γίνεται το πρόστιμο κατά της εταιρείας, που αρχικά ανήλθε στα 277 εκατομμύρια ευρώ, ώστε μετά από διαπραγματεύσεις να καταλήξει στο ποσό των 140 εκατ ευρώ.
Οι παντελώς αυθαίρετες και αστήρικτες αναφορές σε βάρος μου που περιέχονταν στην εισαγγελική πρόταση δεν προκύπτουν από πουθενά, δεν βασίζονται σε κανένα απολύτως στοιχείο, ούτε καν στις καταθέσεις των δύο καταδικασθέντων πρώην διευθυντικών στελεχών της εταιρείας Φέροσταλ. Στις έξι-επτά καταθέσεις που έδωσαν αρχικά με την προσδοκία της αποφυλάκισής τους και στη συνέχεια για την όσο το δυνατόν ηπιότερη ποινική αντιμετώπισή τους στο πλαίσιο της πρόσφατης δίκης, ουδέποτε ανέφεραν ότι είχαν την οποιαδήποτε έκνομη συναλλαγή μαζί μου. Είναι χαρακτηριστικό ότι δεν κλήθηκα, ούτε κατέθεσα στην έρευνα της Γερμανικής Δικαιοσύνης, κατά την οποία δεν υπήρξαν ούτε καν ενδείξεις σε βάρος μου.
Το δικαστήριο αποδέχθηκε την πρόσφατη συμφωνία συμβιβασμού μεταξύ της Γερμανικής εισαγγελίας και της εταιρείας Φεροσταλ για την επιβολή προστίμου 140 εκατ. ευρώ, καταδικάζοντας σε φυλάκιση με αναστολή τα δύο πρώην διευθυντικά στελέχη της εταιρείας. Η επίσημη ανακοίνωση Τύπου του δικαστηρίου του Μονάχου για την απόφαση της 21.12.2011 δεν περιέχει αναφορά σε κανένα άλλο πρόσωπο πέραν των καταδικασθέντων.
Μια και ανεξάρτητα της δικαστικής απόφασης υπήρξαν δημοσιογραφικές πληροφορίες στη Γερμανία που με φέρουν να συγκαταλέγομαι δήθεν μεταξύ των αξιωματούχων που δωροδοκήθηκαν, είμαι υποχρεωμένος να καταγγείλω και πάλι ως παντελώς αυθαίρετες, αστήρικτες και απόλυτα συκοφαντικές τις σχετικές αναφορές σε βάρος μου και επισημαίνω ότι στο πόρισμα της Γερμανικής Δικαιοσύνης δεν υπάρχει ούτε μαρτυρία, ούτε ένδειξη και πολύ περισσότερο απόδειξη περί δικής μου εμπλοκής.
Το παντελώς αβάσιμο των σχετικών αναφορών για το πρόσωπό μου αποδεικνύεται, επιπλέον, από το γεγονός ότι η Γερμανική Δικαιοσύνη με δικαίωσε στην προσφυγή μου με ασφαλιστικά μέτρα κατά του περιοδικού Σπίγκελ, που δημοσίευσε στο παρελθόν μέρος των σχετικών ισχυρισμών της Εισαγγελίας του Μονάχου.
Είναι δεδομένο ότι την ίδια οδό δικαίωσης, -που είναι και η μοναδική-, θα ακολουθήσω και κατά κάθε ΜΜΕ στη Γερμανία που θα προβάλλει παρόμοιους συκοφαντικούς ισχυρισμούς».
Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2011, 19:57
Απίστευτες
Απάντηση Τσοχατζόπουλου για τις μίζες της Ferrostaal
Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2011, 19:54
Σε επιστολή του, ο Άκης Τσοχατζόπουλος απαντά στα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας για τις μίζες της Ferrostaal στο σκάνδαλο με τα υποβρύχια.
Η επιστολή έχει ως εξής:
«Σχετικά με δημοσιεύματα που αφορούν την απόφαση δικαστηρίου του Μονάχου της 20.12.11 για την υπόθεση της εταιρείας Φέροσταλ, ο Α.Τσοχατζόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε η διερεύνηση της υπόθεσης των υποβρυχίων δήλωσα ξεκάθαρα ότι ούτε είχα, ούτε βέβαια και θα μπορούσα να έχω σχέση με οποιεσδήποτε έκνομες ενέργειες για τις οποίες καταδικάστηκαν τελικά από τη Γερμανική Δικαιοσύνη η εταιρεία Φέροσταλ και τα δύο πρώην διευθυντικά στελέχη της.
Από την πρώτη στιγμή διέψευσα όλες τις «πληροφορίες» που συγκεκριμένα κέντρα διέρρεαν κατά καιρούς σχετικά με τα όσα αποδόθηκαν στα υπόδικα και προφυλακισμένα τότε δύο διευθυντικά στελέχη προκειμένου να επιτύχουν την αποφυλάκισή τους. Ουδέποτε, όμως, είτε αυτοί, είτε οποιοσδήποτε άλλος ισχυρίστηκε οτιδήποτε που να με συνδέει με έκνομες δραστηριότητες.
Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό το κατηγορητήριο της Εισαγγελίας του Μονάχου, στο οποίο περιέχονταν οι παντελώς αναπόδεικτες, αστήρικτες και αβάσιμες αναφορές του Γερμανού εισαγγελέα, αναζήτησα τρόπους αντίδρασης. Με βάση γνωμοδοτήσεις δύο έγκριτων Γερμανών καθηγητών του Ποινικού Δικαίου:
Α) Δεν υπήρχε καμία δυνατότητα νομικής παρέμβασης κατά της Εισαγγελίας του Μονάχου, όπως δεν υπάρχει και κατά των πρόσφατων προφορικών ισχυρισμών του Γερμανού δικαστή.
Β) Η εισαγγελική πρόταση, -όπως και οι προφορικές αναφορές του Γερμανού δικαστή- δεν έχει ούτε δεσμευτικό, ούτε αποδεικτικό χαρακτήρα. Αποτελεί μια διατύπωση συλλογισμών προς εσωτερική χρήση και μόνο στο πλαίσιο της διεξαγόμενης δικαστικής έρευνας. Για αυτό και δεν επιτρέπεται η χρησιμοποίηση της για άλλους σκοπούς. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα μέσο πίεσης προς ενίσχυση της βαρύτητας των κατηγοριών για τους κατηγορούμενους, ώστε να καταλογιστεί όσο το δυνατόν μεγαλύτερο πρόστιμο και να εξασφαλιστεί ο επωφελέστερος για το γερμανικό δημόσιο συμβιβασμός. Ο πρωταρχικός στόχος του εισαγγελέα ήταν να ανεβάσει όσο γίνεται το πρόστιμο κατά της εταιρείας, που αρχικά ανήλθε στα 277 εκατομμύρια ευρώ, ώστε μετά από διαπραγματεύσεις να καταλήξει στο ποσό των 140 εκατ ευρώ.
Οι παντελώς αυθαίρετες και αστήρικτες αναφορές σε βάρος μου που περιέχονταν στην εισαγγελική πρόταση δεν προκύπτουν από πουθενά, δεν βασίζονται σε κανένα απολύτως στοιχείο, ούτε καν στις καταθέσεις των δύο καταδικασθέντων πρώην διευθυντικών στελεχών της εταιρείας Φέροσταλ. Στις έξι-επτά καταθέσεις που έδωσαν αρχικά με την προσδοκία της αποφυλάκισής τους και στη συνέχεια για την όσο το δυνατόν ηπιότερη ποινική αντιμετώπισή τους στο πλαίσιο της πρόσφατης δίκης, ουδέποτε ανέφεραν ότι είχαν την οποιαδήποτε έκνομη συναλλαγή μαζί μου. Είναι χαρακτηριστικό ότι δεν κλήθηκα, ούτε κατέθεσα στην έρευνα της Γερμανικής Δικαιοσύνης, κατά την οποία δεν υπήρξαν ούτε καν ενδείξεις σε βάρος μου.
Το δικαστήριο αποδέχθηκε την πρόσφατη συμφωνία συμβιβασμού μεταξύ της Γερμανικής εισαγγελίας και της εταιρείας Φεροσταλ για την επιβολή προστίμου 140 εκατ. ευρώ, καταδικάζοντας σε φυλάκιση με αναστολή τα δύο πρώην διευθυντικά στελέχη της εταιρείας. Η επίσημη ανακοίνωση Τύπου του δικαστηρίου του Μονάχου για την απόφαση της 21.12.2011 δεν περιέχει αναφορά σε κανένα άλλο πρόσωπο πέραν των καταδικασθέντων.
Μια και ανεξάρτητα της δικαστικής απόφασης υπήρξαν δημοσιογραφικές πληροφορίες στη Γερμανία που με φέρουν να συγκαταλέγομαι δήθεν μεταξύ των αξιωματούχων που δωροδοκήθηκαν, είμαι υποχρεωμένος να καταγγείλω και πάλι ως παντελώς αυθαίρετες, αστήρικτες και απόλυτα συκοφαντικές τις σχετικές αναφορές σε βάρος μου και επισημαίνω ότι στο πόρισμα της Γερμανικής Δικαιοσύνης δεν υπάρχει ούτε μαρτυρία, ούτε ένδειξη και πολύ περισσότερο απόδειξη περί δικής μου εμπλοκής.
Το παντελώς αβάσιμο των σχετικών αναφορών για το πρόσωπό μου αποδεικνύεται, επιπλέον, από το γεγονός ότι η Γερμανική Δικαιοσύνη με δικαίωσε στην προσφυγή μου με ασφαλιστικά μέτρα κατά του περιοδικού Σπίγκελ, που δημοσίευσε στο παρελθόν μέρος των σχετικών ισχυρισμών της Εισαγγελίας του Μονάχου.
Είναι δεδομένο ότι την ίδια οδό δικαίωσης, -που είναι και η μοναδική-, θα ακολουθήσω και κατά κάθε ΜΜΕ στη Γερμανία που θα προβάλλει παρόμοιους συκοφαντικούς ισχυρισμούς».
Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2011, 19:57
Απίστευτες
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Ε οχι και κλέφτη ο Ακης απλα ατυχος!!!!!!!!!!!!!
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007