Νέα

Τα λαμόγια και οι αισχρές τους προκλήσεις...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα anatolgami
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 447
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος πρώην υπουργός έχει 178 εκατ. ευρώ ;

• Βουλγαράκης

Ψήφοι: 17 30,4%
  • Ρουσόπουλος

Ψήφοι: 10 17,9%
  • Μειμαράκης

Ψήφοι: 4 7,1%
  • Καμμένος

Ψήφοι: 7 12,5%
  • Μητσοτάκης Κυρ.

Ψήφοι: 9 16,1%
  • Αλογοσκούφης

Ψήφοι: 5 8,9%
  • Δούκας

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Σπηλιοτόπουλος

Ψήφοι: 4 7,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    56

argentina@2001

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
εγω δεν συζητησα το γιατι υπαρχει ατιμωρισια
αλλα σχολιασα οτι δε μπορω να ακουω την γκρινια του καθενος δηθεν το οποιο ειναι οφθαλμοφανες οτι περισοτερο ζηλια μου δινει παρα οτιδηποτε αλλο
το αν θα ησουν καθαρος απαντησε το στον εαυτο σου γιατι υποθετικα πολλα ομορφα ακουμε
στην ουσια δυσκολο φιλε γιατι ετσι ειναι ο ελληνας
  προσωπικα  δεν  εχω  ζηλεψει  ποτε  υλικα  αγαθα,  και  πιστευω  στο  αισθημα  της  κοινωνικης  δικαιοσηνης,  ασχετα  απο  κομματα,  οπου  δεν  υποστηριζω  τιποτα.  εκλεψες  κυριε?  θα  πρεπει  να  τιμωρηθεις.  ισως  να  μην  ειμαι  ελληνας  τελικα?  εχω  βρει  πολλα  ωραια  πραγματα  να  ασχολουμε,  δε  με  ενδιαφερει  να  αποχτισω  ακριβο  αυτοκινητο  και  ακριβο  σπιτι,  βεβαια  μαλλον  εχεις  δικιο  θα  υπαρχουν  και  πολλοι  που  ζηλεουν,  ετσι  ειναι  ο  ελληνας,  δεν  αλλαζει

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
  προσωπικα  δεν  εχω  ζηλεψει  ποτε  υλικα  αγαθα,  και  πιστευω  στο  αισθημα  της  κοινωνικης  δικαιοσηνης,  ασχετα  απο  κομματα,  οπου  δεν  υποστηριζω  τιποτα.  εκλεψες  κυριε?  θα  πρεπει  να  τιμωρηθεις.  ισως  να  μην  ειμαι  ελληνας  τελικα?  εχω  βρει  πολλα  ωραια  πραγματα  να  ασχολουμε,  δε  με  ενδιαφερει  να  αποχτισω  ακριβο  αυτοκινητο  και  ακριβο  σπιτι,  βεβαια  μαλλον  εχεις  δικιο  θα  υπαρχουν  και  πολλοι  που  ζηλεουν,  ετσι  ειναι  ο  ελληνας,  δεν  αλλαζει
αυτο σου λεω φιλε μου οτι υπαρχει πολυ ζηλια που μεταφραζετε σε αγαπη για την χωρα μου
και γω θεωρητικα το ιδιο με σενα λεω αλλα.....

argentina@2001

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
αυτο σου λεω φιλε μου οτι υπαρχει πολυ ζηλια που μεταφραζετε σε αγαπη για την χωρα μου
και γω θεωρητικα το ιδιο με σενα λεω αλλα.....
  αλλο  αυτο,  και  αλλο  οτι  πρεπει  να  πανε  φυλακη  τα  λαμογια,  και  με  τις  εξεταστικες  της  πλακας  που εχουνε  κανει,  για  τα  ματια  του  κοσμου,  ολοι  θα  τη  βγαλουν  καθαρη,  δηλαδη  τωρα  αν  σου  αναφερω  οτι  ο  γεροτσοχατζοπουλος  την  ψωνισε  και  εκανε  πανακριβους  γαμους  και  δεξιωσεις  στο  παρισι,  απο  λεφτα  που  κατα  πασα  πιθανοτητα  καταχραστηκε,  με  διαφορες  κομπινες  απ το  ελληνικο  δημοσιο,  παντως  οχι  απ  τη  βουλευτικη  αποζημιωση,    δηλαδη  τον  μισθο  του,  θα  υποθεσεις  οτι  εγω  ζηλευω  τον  τσοχατζοπουλο?

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.631
Πόντοι
2.637
   στη   σκανδιναυικες  χωρες  φιλε   μου  γιατι  ειναι  καθαροι  οι  υπουργοι?   στις  υπολοιπες  ευρωπαικες   χωρες  αρκετοι  διαφθαρμενοι  πολιτικοι  εχουν  παει  φυλακη,  εδω   δεν  εχει   παει  κανεις.  γιατι?   τι  σχεση  εχω  εγω  και  το  τι  θα  κανα  εγω  στη  θεση  τους?  τελειως  υποθετικη  ερωτηση,  σου  απανταω   λοιπον  οτι  εγω  λογω  χαρακτηρα  θα  ημουν  απολυτα  καθαρος  (υποθετικα   παντα)   γιατι   θεωρεις  δεδομενο  οτι  ενας  υπουργος  πρεπει  να  τα  παιρνει  και  να  μην  τιμωρειτε???    καλημερα
Ακριβως αυτο ειναι και το ρεζουμε της ολης υποθεσης ....
Μας το εχουν περασει στην νοοτροπια αυτο.
Εξ' ου και η λεγομενη ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ.....
Τι θα πει ρε παπαρα βουλευτικη ασυλια ?
Οτι εσυ θα κλεβεις ανενοχλητος και εμεις θα πληρωνουμε μονιμως τα δικα σου σπασμενα ?
ΝΑΙ !!!!!!!
Γιαυτο παμε κατα διολου σαν χωρα και σαν λαος....
Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ θα πρεπει να αλλαξει καποια στιγμη συθεμελα ειτε μας αρεσει ειτε οχι...

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.815
Πόντοι
22.785
Αισθάνομαι μια κοινωνία που παραπαίει, μεταξύ σύγχυσης, όργής και φόβου.
Άφήνοντας όλα τα άνθη του κακού να ανθίσουν.......................... :rockon:
Βλέπω και άκούω θεωρίες συνωμοσίας, κραυγές και άπειλές. 
Και κυρίως βλέπω μίσος !!!!!!!!!!!!!! :think:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Αισθάνομαι μια κοινωνία που παραπαίει, μεταξύ σύγχυσης, όργής και φόβου.
Άφήνοντας όλα τα άνθη του κακού να ανθίσουν.......................... :rockon:
Βλέπω και άκούω θεωρίες συνωμοσίας, κραυγές και άπειλές. 
Και κυρίως βλέπω μίσος !!!!!!!!!!!!!! :think:
εγω βλεπω τον βαζελο να παιρνει μαλακισμενα πεναλτυ και τσαντιζομαι.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.815
Πόντοι
22.785
εγω βλεπω τον βαζελο να παιρνει μαλακισμενα πεναλτυ και τσαντιζομαι.
Άγαπητε μου πρόσεχε τί λές .......... ΕΓΩ....
Δεν δέχομαι ότι γιά να καταδικάσω τόν ΔΙΑΙΤΗΤΗ , πρέπει να έλθω στη διελκυστίνδα των άκραίων, ένθεν κι ένθεν, άπό τους όποίους δεν πιστεύω ότι θα έρθει ποτέ λύση...........

Τά σέβη μου !!!!!!!!!!!!!!

argentina@2001

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ακριβως αυτο ειναι και το ρεζουμε της ολης υποθεσης ....
Μας το εχουν περασει στην νοοτροπια αυτο.
Εξ' ου και η λεγομενη ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ.....
Τι θα πει ρε παπαρα βουλευτικη ασυλια ?
Οτι εσυ θα κλεβεις ανενοχλητος και εμεις θα πληρωνουμε μονιμως τα δικα σου σπασμενα ?
ΝΑΙ !!!!!!!
Γιαυτο παμε κατα διολου σαν χωρα και σαν λαος....
Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ θα πρεπει να αλλαξει καποια στιγμη συθεμελα ειτε μας αρεσει ειτε οχι...
σωστος  φιλε  μου.  οταν  ο  υποψηφιος  υπουργος, ξερει  πως  ποτε  κανεις  πολιτικος  δεν  πηγε  φυλακη  στην  ελλαδα,  επειδη  εκλεψε,  τι  θα  τον  εμποδισει  να  βαλει  το  δαχτυλο  στο  μελι?  ακομα  υπαρχει  και  ο  νομος  περι  ευθηνης  υπουργων.  ολα  τα  εχουν  σκεφτει  για  να  καλυψουν  τα  νωτα  τους.  το  συστημα  ειναι  αμφιδρομο,  γι  αυτο  διοριζανε  αβερτα  κοσμο,  για να  γινουν  βουλευτες  εν  δυναμει  υπουργοι  και  να  βαλουν  το  κεφαλι, οχι  το  δαχτυλο, στο  μελι,  υποψιαζομαι  οτι  καποιος  φουκαρας  που  τωρα  τελευταια  πηρε  χαρτζιλικι )σε  σχεση  με  αυτα  που  φαγαν  οι  παλιοτεροι  θα την πληρωσει,  για  να  εξευμενιστει  ο  κοσμος,  βεβαια  για  αυτους που  φαγαν  δισεκαττομυρια  τις  δεκαετιες  του  80  και  του  90  ουτε  λογος,  αυτα  εχουν  παραγραφει,  η  ειναι  σε  οφ  σορ  που  δεν  μπορουμε  να  βρουμε  ακρη,  τι  σκατα  δικαιοσυνη  εχουμε?  ξερω  θα  βγειτε  καποιοι  και  θα  πειτε  οτι  εγω  που τα  γραφω  αυτα    τους  ζηλευω  τους  μισω (τα  λαμογια)  και  αν  ημουν  στη  θεση  τους  θα  εκλεβα  περισσοτερα.  περαστικα  σας.  μαλλον  σας  βολευει  αυτη  η  κατασταση, η  εχετε  αποβλακωθει  τοσο  που δεν  ωφελει  να συζηταμε

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.815
Πόντοι
22.785
σωστος  φιλε  μου.  οταν  ο  υποψηφιος  υπουργος, ξερει  πως  ποτε  κανεις  πολιτικος  δεν  πηγε  φυλακη  στην  ελλαδα,  επειδη  εκλεψε,  τι  θα  τον  εμποδισει  να  βαλει  το  δαχτυλο  στο  μελι?   ακομα  υπαρχει  και  ο  νομος  περι  ευθηνης  υπουργων.  ολα  τα  εχουν  σκεφτει  για  να  καλυψουν  τα  νωτα  τους.  το  συστημα  ειναι  αμφιδρομο,  γι  αυτο  διοριζανε  αβερτα  κοσμο,  για να  γινουν  βουλευτες  εν  δυναμει  υπουργοι  και  να  βαλουν  το  κεφαλι, οχι  το  δαχτυλο, στο  μελι,  υποψιαζομαι  οτι  καποιος  φουκαρας  που  τωρα  τελευταια  πηρε  χαρτζιλικι )σε  σχεση  με  αυτα  που  φαγαν  οι  παλιοτεροι  θα την πληρωσει,  για  να  εξευμενιστει  ο  κοσμος,  βεβαια  για  αυτους που  φαγαν  δισεκαττομυρια  τις  δεκαετιες  του  80  και  του  90  ουτε  λογος,  αυτα  εχουν  παραγραφει,  η  ειναι  σε  οφ  σορ  που  δεν  μπορουμε  να  βρουμε  ακρη,  τι  σκατα  δικαιοσυνη   εχουμε?   ξερω  θα  βγειτε  καποιοι  και  θα  πειτε  οτι  εγω  που τα  γραφω  αυτα    τους  ζηλευω  τους  μισω (τα  λαμογια)  και  αν  ημουν  στη  θεση  τους  θα  εκλεβα  περισσοτερα.   περαστικα  σας.  μαλλον  σας  βολευει  αυτη  η  κατασταση, η  εχετε  αποβλακωθει  τοσο  που δεν  ωφελει  να συζηταμε

ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ ........φίλε μου , κραυγές  για την κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας.
Δεν καθόμαστε να συζητήσουμε πώς θα αντιμετωπίσουμε την απαράδεκτη κατάχρηση ενός  μέτρου, που σκοπό έχει να φρενάρει την καταδίωξη ενός πολιτικού για τις ίδέες που πρεσβεύει ή το έργο που έπιχειρεί να κάνει, άπό αντιπάλους ή συμφέροντα........

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
Ρε σεις,τι καθοσαστε και τα ψιλοκοσκινίζετε,ΟΛΟΣ  ο πολιτικος (υπό)κοσμος ειναι  μεσα  στα σκατα,γι αυτο και τους κρατανε οι μυστικες υπερεσιες και ολοι  οι πραγματικοι  κυβερνητες του κοσμου[Ροκφελερ και σια]
Αυτα τα μουνια , ο,τι και να τους ζητησουν θα το υπογραψουν,βρεστε μου  μια φορα  να ειπανε οχι σε τιποτα...και  απο εθνικες προδοσιες αλλο  τιποτα, Μαδριτες,Νταβος, κλπ, Οτσαλαν, οχι βετο για το φασιστικο  τουρκικο κρατος,τι να πρωτογραψει  κανεις...
Πουλημενα τομαρια  και με συνενοχους τα μουνοπανα-κότες της¨"αριστερας"...
Και τωρα  που ξεβρακωθηκε το κωλοπαιδι του αληταρα αντρεα,αρχισανε  διαφημιση στο αλλο  μουνοπανο  της Μπιλντερμπεργκ,το σαμαρα...
Να καει,να καει ,το  μπουρδελο  η  βουλη

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.631
Πόντοι
2.637
Ρε σεις,τι καθοσαστε και τα ψιλοκοσκινίζετε,ΟΛΟΣ  ο πολιτικος (υπό)κοσμος ειναι  μεσα  στα σκατα,γι αυτο και τους κρατανε οι μυστικες υπερεσιες και ολοι  οι πραγματικοι  κυβερνητες του κοσμου[Ροκφελερ και σια]
Αυτα τα μουνια , ο,τι και να τους ζητησουν θα το υπογραψουν,βρεστε μου  μια φορα  να ειπανε οχι σε τιποτα...και  απο εθνικες προδοσιες αλλο  τιποτα, Μαδριτες,Νταβος, κλπ, Οτσαλαν, οχι βετο για το φασιστικο  τουρκικο κρατος,τι να πρωτογραψει  κανεις...
Πουλημενα τομαρια  και με συνενοχους τα μουνοπανα-κότες της¨"αριστερας"...
Και τωρα  που ξεβρακωθηκε το κωλοπαιδι του αληταρα αντρεα,αρχισανε  διαφημιση στο αλλο  μουνοπανο  της Μπιλντερμπεργκ,το σαμαρα...
Να καει,να καει ,το  μπουρδελο  η  βουλη
:thumbsup: :cool2:

Η λυση ειναι μια ..... ψηφος στα πολυ μικρα κομματα....

Εξω πασοκ νδ λαος κκε συριζα !!!!!

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127

DOGBABY

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Κριτικές
13
Like
12
Πόντοι
1.225
εξυπνη η μαριεττα ηξερε τι εκανε  :dancing:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.039
Πόντοι
2.606
Μαγκες καπου πηρε το ματι μου ενα δημοσιευμα που λεει οτι τα πασοκια εχουν στα σκαρια ονομα πρωην δεξιαρχη υπουργου με καταθεσεις 178.000.000 μυρια και στη δεξια ταβερνα οχι απλα δεν το κραζουν ,αλλα ψαχνονται και εκνευρισμενοι....ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ????
Για ριχτε κανα ονομα αν ξερετε....

kalogekal

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2005
Like
6
Πόντοι
0
Μαλλον  μουφα  δεν  υπήρξε  δουλεια  από  το  2004  εως  το  2009 που  να  δικαιολογεί τέτοιο ποσό.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.039
Πόντοι
2.606
Πως δικαιολογειται η τοση ταραχη στη νδ τοτε?Μηπως υπαρχει φωτια αφου υπαρχει καπνος...???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom