lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
παλι εκει γυριζουν κι αυτοι....ενδιαμεσα παιζουν με υποκαταστατα
έτσι έχεις ακούσει ε τσομπάνη
πολλοί την κόβουν την ηρωίνη ;)
παλι εκει γυριζουν κι αυτοι....ενδιαμεσα παιζουν με υποκαταστατα
ασε ρε μαλακα που ξερεις απο ναρκωτικα......φτυστα μπουτια σου παπαρα
έτσι έχεις ακούσει ε τσομπάνη
πολλοί την κόβουν την ηρωίνη ;)
δεν είναι όλοι αδύναμοι και καμένα χαρτιά σαν κι εσένα τσομπάνη ;)ασε ρε μαλακα που ξερεις απο ναρκωτικα......φτυστα μπουτια σου παπαρα
Ασε ρε που δεν ξερει.ασε ρε μαλακα που ξερεις απο ναρκωτικα......φτυστα μπουτια σου παπαρα
νωντοπογκρομ?δεν είναι όλοι αδύναμοι και καμένα χαρτιά σαν κι εσένα τσομπάνη ;)
μαλακισμενα ειναι ολα που μπλεκουν με ηρωινες....σαν εσενα δλδ αλλα ξες τι φταιει και δεν την κοβουν;οι ψυχιατροι και οι κακες παρεες......δεν είναι όλοι αδύναμοι και καμένα χαρτιά σαν κι εσένα τσομπάνη ;)
δε σε βοηθήσανε οι ψυχίατροι τσομπάνη; σε απογοήτευσαν;μόνο τα λεφτά σου έτρωγαν;μαλακισμενα ειναι ολα που μπλεκουν με ηρωινες....σαν εσενα δλδ αλλα ξες τι φταιει και δεν την κοβουν;οι ψυχιατροι και οι κακες παρεες......
Ρε μαλάκα οι πουτάνες δεν ανήκουν σε κανέναν,δουλειά κάνουν.
Καλά ούτε οι γυναικες/γκόμενες ανήκουν αλλά αυτό θα το μάθεις στα μεγάλα νήπια.
και λίγο.Εμένα οι πουτάνες είναι οι γυναίκες/γκόμενές μου. Όποιος μου γαμάει τις γυναίκες/γκόμενες πρέπει να είναι διατεθειμένος να του γαμήσω και τις δικές του. Και θα το κάνω.
και μετά θα σε βρισκε ο άλλος και θα σε κανε νταούλι στο ξύλοΕγώ αν γούσταρα μία γκόμενα και έβλεπα τον δικό της στα μπουρδέλα, θα τον έβγαζα φωτογραφίες και τις πήγαινα στη γκόμενά του ενώ παράλληλα θα της την έπεφτα.
αμα ειναι ομως 2 μετρα και γυμνασμενος ;κι ο γκομενος ειναι μυγοχεσμα;δεν το σκεφτηκες αυτο μικρη λουλου;και μετά θα σε βρισκε ο άλλος και θα σε κανε νταούλι στο ξύλο
και μετά θα σε βρισκε ο άλλος και θα σε κανε νταούλι στο ξύλο
Ειχε ποσταρει φωτογραφιες.αμα ειναι ομως 2 μετρα και γυμνασμενος ;κι ο γκομενος ειναι μυγοχεσμα;δεν το σκεφτηκες αυτο μικρη λουλου;
τα χαπάκια σου εσύ τσομπάνη,πλησιάζει κρίσηαμα ειναι ομως 2 μετρα και γυμνασμενος ;κι ο γκομενος ειναι μυγοχεσμα;δεν το σκεφτηκες αυτο μικρη λουλου;
αφού φόραγε γυαλιά ρεΕιχε ποσταρει φωτογραφιες.
GTP ειναι. Αλλα ειχε το βλεμα που εχουν αυτοι που θεριζουν τους συμμαθητες τους με καυτο μολυβι.
Τελικά οι πουτάνες επιτελούν κοινωνικό έργο.Ειχε ποσταρει φωτογραφιες.
GTP ειναι. Αλλα ειχε το βλεμα που εχουν αυτοι που θεριζουν τους συμμαθητες τους με καυτο μολυβι.
μαύρο...στριγκάκι...Ποιος θα ήταν πιο ανήθικος? Εγώ ή αυτός?
Αλλα ειχε το βλεμα που εχουν αυτοι που θεριζουν τους συμμαθητες τους με καυτο μολυβι.
Serial killer τύπε;Ειχε ποσταρει φωτογραφιες.