gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
τυπε θα καταθεσω προταση εξαγορας και με ανταλλαγη αν θελει.....εχω νικ για καθε βαλαντιο και χρηση.....και με διαφορα αστεριαλες να το βγαλει σε δημοπρασια τυπε?
τυπε θα καταθεσω προταση εξαγορας και με ανταλλαγη αν θελει.....εχω νικ για καθε βαλαντιο και χρηση.....και με διαφορα αστεριαλες να το βγαλει σε δημοπρασια τυπε?
Αbsolute αρσενικο δεν τη ρωτησα κατι τετοιο.
Εκτωρ απο το Παν/μιο δεν εκανα ποτε φιλικες - προσωπικες σχεσεις με την Αριστεραντζα, ποσο μαλλον τωρα.
τυπε να του δωσεις καποιο αμολυντο νικτυπε θα καταθεσω προταση εξαγορας και με ανταλλαγη αν θελει.....εχω νικ για καθε βαλαντιο και χρηση.....και με διαφορα αστερια
εννοειται....να μην εκτεθει στην συζυγοτυπε να του δωσεις καποιο αμολυντο νικ
Εδω κι ενα εξαμηνο εχω χαθει απο το forum, η ζωη αλλαξε αποτομα κι επονται συνεχειες. Θα παρει βεβαια καποιο χρονο, αλλα ενταξει δε γινονται αυτα και σε μια μερα. Η βιασυνη σκοτωνει, ετσι πιστευω.
Ετσι το εχω παρει αποφαση να σταματησω το ευαγες αθλημα, οριστικα και για παντα. Ως μελλοντικος οικογενειαρχης στα 41+ που θα ειμαι, οι ασχολιες κι οι απαιτησεις δε θα το επιτρεπουν.
Α μη τι αλλων, απο χρημα στις κορασιδες του επαγγελματος ξοδεψα αφθονο. Καιρος λοιπον να ασχοληθω με κατι που αποφασισα να δημιουργησω.
Αυτα πρωην συναγωνιστες, με λιγα λογια....
εννοειται , να μπαινεις εδω μεσα να τα λεμεThanks fallokratis, ανεκαθεν μου αρεσε ο τροπος σου κι ετσι σε ειχα βαλει στη λιστα των φιλων
gl δε σκοπευω να διαγραψω το λογαριασμο, μπορει να πεταω κανενα σχολιο αραια στις πολιτικες συζητησεις.
Αρχισε τα ..."δε σκοπευω" "αραια" "πολιτικεs" κλπεννοειται....να μην εκτεθει στην συζυγο
Κρεμασμα παπουτσιων και μλκιες...
Οπως σου ειπε ενας χυστης, μη τα βαλεις και πολυ ψηλα γιατι θα τα ξαναχρειαστεις αργα η γρηγορα
Οι πουτανες δεν κοβονται!
στο τελος η καυλα για μπουρδελοκαταστασεις παντα νικα τυπε
πικερ πες μας τη γνωμη σου γι αυτο το πισωγυρισμα του συνμπουρδελιαρη και πως θα το αποφυγουν μελλοντικοι πελατες
Ρε μαλάκα οι πουτάνες δεν ανήκουν σε κανέναν,δουλειά κάνουν.Είπα τη γνώμη μου. Επίσης πιστεύω ότι όσοι έχουν γκόμενα/γυναίκα και γαμάνε παράλληλα τις πουτάνες μας πρέπει να δέχονται να τους γαμάμε και εμείς τις γκόμενες/γυναίκες.
εγω δεν ειδα κανεναν να κοβει την ηρωινηεδώ άλλοι κόβουνε την ηρωίνη ,οι πουτάνες δεν κόβονται...
δεν είναι όλοι οι άνθρωποι το ίδιο,μην κρίνετε εξ ιδίων και μην είστε απόλυτοι.
γενικά μιλώντας...
μηπως εχεις δει και κανεναν γενικα στα γλαβαρα που βρισκεσαιεγω δεν ειδα κανεναν να κοβει την ηρωινη
εγώ είδα ;)εγω δεν ειδα κανεναν να κοβει την ηρωινη
μηπως εχεις δει και κανεναν γενικα στα γλαβαρα που βρισκεσαι
παλι εκει γυριζουν κι αυτοι....ενδιαμεσα παιζουν με υποκατασταταεγώ είδα ;)