Επισκέπτης
μονο ο πικερ θα το λεγε φιλε στη μανα και τζαμπα
Εννοείται ότι θα τον έδινα και θα ντρεπόμουνα για πάρτη του. :-*
μονο ο πικερ θα το λεγε φιλε στη μανα και τζαμπα
τύπε η κπρ μας πηγαινε ταμειο σερι μεχρι τελη νοεμβρη τωρα μας τα εχει χαλασει πιστευω να φυγει ο ρεντναπτυπε τιμωρησε μερικους γιατι σε κοροιδευουν για την ΚΠΡ :S
Εννοείται ότι θα τον έδινα και θα ντρεπόμουνα για πάρτη του. :-*
man χαλας την πιατσα μεταξυ ανδρων δεν γινονται μακακιεςΕννοείται ότι θα τον έδινα και θα ντρεπόμουνα για πάρτη του. :-*
αυτη δεν ειναι αρσενικη συμπεριφορα φιλε να διαλυεις οικογενεια για μια στιγμη αδυναμιας μονο πουστρακια και γκομενες τα κανουν αυτα ;)
Τι λες ρε καραγκιόζη? Την οικογένεια τη διαλύει το λαμόγιο που πάει με την πουτάνα. Ο νόμος του Picker είναι υπέρ της επαναφοράς του νόμου περί μοιχείας. Ας ήμουν στην κυβέρνηση και θα σας κανόνιζα όλους εσάς πουστράκια. Οι πουτάνες ανήκουν σε εμάς.
Εγώ αν γούσταρα μία γκόμενα και έβλεπα τον δικό της στα μπουρδέλα, θα τον έβγαζα φωτογραφίες και θα τις πήγαινα στη γκόμενά του ενώ παράλληλα θα της την έπεφτα.
Συγγενείς έχεις ;;;
Οικογένεια ;;;
Κυκλοφορούν στην Ελλάδα αυτοί ;;;
Κυκλοφορούν και νύχτα ;;;;;
ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ;;;
Παραπάνω σου έδωσα πολλούς λόγους, για να μην έκανες κάτι τέτοιο.
Θέλεις βεντέτα λαμόγιο? Ξέρεις μήπως από πού είμαι και τι συγγενείς έχω? :-*
Εγώ αν γούσταρα μία γκόμενα και έβλεπα τον δικό της στα μπουρδέλα, θα τον έβγαζα φωτογραφίες και θα τις πήγαινα στη γκόμενά του ενώ παράλληλα θα της την έπεφτα.
Eγώ ;;
Εσύ γράφεις μαλακίες ...
Εγώ σε μπουρδέλα , δεν πάω πλέον.
Αλλά αν κάποιος , μιλούσε στη γυναίκα μου για τα ξενοπηδήματά μου
και είχε μεγάλη οικογένεια , θα γέμιζαν πολλοί οικογενειακοί τάφοι.
Και στην Ελλάδα , όπως ξέρεις και όπως ήξερε και ο Άντερς αντίστοιχα για τη νορβηγία,
πάνω από 17 χρόνια δεν κάθεσαι μέσα.
Οπότε αν είναι να βάλεις τη γεμιστήρα ... και να περάσεις το κατώφλι της μπουζούς,
γιατί να το κάνεις για 1 και όχι και για τα υπόλοιπα 10-15 μέλη της οικογένειάς του.
Θα έχεις και άλλο σέβας στη μπουζού ....
Μαλάκα εμένα μη με απειλείς. Θα σου γαμούσα τα άντερα και θα σου ξέσκιζα τη γυναίκα.
Έχει ένα δίκιο ο Πίκερ. Όποιος είναι μπουρδελιάρης από ανάγκη δε μπορεί να υποστηρίζει τον επιτυχημένο κοινωνικά που κατάφερε να αποκτήσει γκόμενα/σύζυγο αλλά θέλει και τις πουτανίτσες. Οι δύο τους ανήκουν σε διαφορετικές, συγκρουόμενες κοινωνικές τάξεις. Ο Πίκερ είναι συνειδητοποιημένος επαναστάτης.
Ακριβώς. Είναι 2 εκ διαμέτρου αντίθετοι κόσμοι που τυχαίνει κάπου να συναντιούνται. >
Ακριβώς. Είναι 2 εκ διαμέτρου αντίθετοι κόσμοι που τυχαίνει κάπου να συναντιούνται. >
ούτε αυτός,ρώτα τον.ο λακης