Και τι σας εμποδίζει να σηκωθείτε, να ντυθείτε και να φύγετε? Κάποια δικαιολογία θα βρείτε.
Πιστεύω το θέμα με fuck Buddy ειναι αλλού - πρέπει να ασχοληθείς και με τη δική της ικανοποίηση.
Με την εργαζόμενη δεν σε ενδιαφέρει, αγοράζεις τις υπηρεσίες της.
Έτσι,για άλλη μια φορά εκφράζω την επιθυμία να υπάρχει μπουρδέλο για γυναίκες...
Σιγουρα ειναι κι αυτο που λες αγαπητη Mantw. Αφου και στο μνμ μου, αναφερω οτι το fuck budie ειναι ανθρωπος που πρεπει ν ασχοληθεις μαζι της . Συνηθως αν βρισκεσαι καιρο, εχεις και συναισθηματα. Εδω με πουτανες που πας αρκετες φορες ,γνωριζεσαι και καταληγεις να συζητας. Δεν ειναι οτι ειναι ασχημο αυτο ,αλλα τις περισσοτερες φορες θελω απλα να παω να δωσω ενα χαλαρωτικο, αργοσυρτο, βαθυ τσιμπουκι ,να τελειωσω με την ησυχια μου ωστε να ξεχασω τα προβληματα μου για λιγο και να γυρναει ο κοσμος ολοκληρος για την ικανοποιηση του καβλιου μου.
Οσο για το μπουρδελο για γυναικες,Αν θες να μιλησουμε σοβαρα , ισως κι εσεις ως γυναικες να χρειαζεστε μια τετοια υπηρεσια,ομως ειναι αρκετα δυσκολοτερο. Ο αντρας ζιγκολο δεν μπορει να ξεπεταξει 30 με 40 γυναικες οπως μια πουτανα στη βαρδια της.