Ψάρια; Όχι.Τι καθαρίζεις όμως και μας μπερδεύεις;
Τζάμια; Όχι.
Φασολάκια; Όχι.
Μπάμιες; Μπορεί.
Αγγούρια; Σίγουρα.
Ψάρια; Όχι.Τι καθαρίζεις όμως και μας μπερδεύεις;
και απο καποτα αν ειναι ακομη φρεσκα ειναι καυλα να τα καταπινεις
Μη σου κάνει εντύπωση!!!
Εγω δεν πίνω ποτέ.παντα μου τα καταπίνουν. Εντελώς ενημερωτικά.Εσύ φαίνεσαι μεγάλη σπερματορουφηχτρα τελικά.
Τι καθαρίζεις όμως και μας μπερδεύεις;
Τι καθαρίζεις δεν μας είπες.Εγω δεν πίνω ποτέ.παντα μου τα καταπίνουν. Εντελώς ενημερωτικά.
Είπαμε για χιλιοστή φορά. Μετά το χύσιμο ή κατουρημα πάντα μου τηνΤι καθαρίζεις δεν μας είπες.
Τα κροσακια που περιποιείσαι;
Κουραστικός είσαι. Είτε πιπα είτε κατουρημα,πάντα μετά με καθαρίζουν με την γλώσσα. Και αυτό περιποίηση είναι για μένα. Απόλαυση καβλα και περιποίηση.Τι καθαρίζεις δεν μας είπες.
Τα κροσακια που περιποιείσαι;
Άλλα σε ρωτάμε, άλλα απαντάς.Είπαμε για χιλιοστή φορά. Μετά το χύσιμο ή κατουρημα πάντα μου την
Κουραστικός είσαι. Είτε πιπα είτε κατουρημα,πάντα μετά με καθαρίζουν με την γλώσσα. Και αυτό περιποίηση είναι για μένα. Απόλαυση καβλα και περιποίηση.
αδιάφορος μου είναι ο σεξ. προσανατολισμός τους. εγω αυτο που θέλω είναι να γονατίζουν μπροστά μου. καλή ωρα σήμερα που εχω ραντεβου με εναν που την βρίσκει με κατούρημα και ξύλο. να περάσω καλά θέλω με τις κάβλες μου. τι πιίο ωραίο.Άλλα σε ρωτάμε, άλλα απαντάς.
Γουστάρεις κροσακια, αγοράκια ή τρανς να σε ρουφάνε και να σε καθαρίζουν;
Η γκόμενα που έχουμε κατά καιρούς είναι πιο σίγουρη να τα καταπιεί.Σε περιστασιακά όμως one night stand και εκδιδόμενες,είναι φυσικό να φοβούνται την κατάποση,γιατί έτσι μεταδίδονται ΣΜΝΑυτές που φοβουνται να τα καταπιούν,ποτέ δεν καταλαβα τι ακριβως φοβουνται??
Να σιχαινεται η αλλη οκ ας το δεχτουμε αλλα να φοβάται,δηλαδη τι?
Μια μου ειχε μη κανει πολυποδαΑυτές που φοβουνται να τα καταπιούν,ποτέ δεν καταλαβα τι ακριβως φοβουνται??
Να σιχαινεται η αλλη οκ ας το δεχτουμε αλλα να φοβάται,δηλαδη τι?
εσύ έχεις κάνει πολύποδα?Μια μου ειχε μη κανει πολυποδα
Έχω και εγώ την απορία τι νοσήματα μπορεί να μεταδοθούν με στοματικό σεξ ?
εχω φίλο που μου λέει ότι κόλλησε κάτι από στοματικό (τα κατάπιε) που έκανε σε γυναίκα με εξετάσεις δεν φάνηκε κάτι αλλά έχει διαφορετική συμπεριφορά το στομάχι του σκούζει συνέχεια από τότε
Με το σπέρμα κύτταρα καρκινικά;και που το ξέρεις εσυ ότι είναι αφροδισιο ?
αν πχ είναι καρκινικά κύτταρα ή ελικοβακτηρίδια ?