Η κάλτσα κάλτσα πάντως.Να καυλώσω που μας δείχνουν γόνατο;Εδώ κάτι φλούφληδες με βερμούδες
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τα κατάφερα βρήκα κοπέλα!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Danky88
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 749
- Εμφανίσεις 42K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγώ έχω μπλέξει αυτόν με την γκόμενα στην παραλία, με τον άλλον με την γκόμενα με την ψαρίλα. Τι μπλέξιμο αυτά τα καλοκαιρινά θέματα...λέτε ο Danky να μη γάμησε επειδή έβαλε βερμούδα στην παραλία;
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 48.344
- Πόντοι
- 9.297
Μπροστά σε αυτό ,το σκηνικό των 80s με τα μανίκια από το σακάκι γυρισμένα και σηκωμένα μέχρι περίπου τους αγκώνες είναι απολύτως καλαίσθητο....τυπε η αληθεια να λεγεται.εντελως γελοιο ειναι
κανονικα ο τυπος επρεπε να εχει κοψει κοντα και τα μανικια απο το σακακι.ετσι μονο παει με την βερμουδα
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 48.344
- Πόντοι
- 9.297
Εν μέσω ερήμου....Εδώ κάτι φλούφληδες με βερμούδες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γιατί αγαπητή μου;Η Μαντώ σήμερα δεν έχει χρόνο ούτε να πεθάνει
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 48.344
- Πόντοι
- 9.297
Βάζω κοντομανικο με στάμπα από την πενθήμερη η με ΠΑΟΚτσηδικα συνθήματα και από πάνω κυριλέ πουκάμισο να μουσκευουν τα θηλυκά και σκαρπινακι γιατί δεν είμαι καφροκαγκουρας....από έξω εμφάνιση και μέσα άνεση!5χρονο είσαι και βάζεις κοντομάνικο τύπε? Έχει και τον μικυμαου στάμπα?
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 48.344
- Πόντοι
- 9.297
Και τα γαλλάκια εν μέσω ερήμου...εμείς εδώ και 100 χρόνια από τότε που πατήσαμε στην Αλμυρή Ερήμου πλησίον της Άγκυρας δεν έχουμε αναπτυχθεί σε τέτοιο περιβάλλον.εντάξει άμα βγεις έτσι έξω πάσο
Για να εξασφαλίσουμε ενεργή γαλλική βοήθεια σε περίπτωση σκηνικού με τους Μογγόλους γείτονες μας ίσως θα έπρεπε να στείλουμε κάποια μικρά τμήματα μας στις αντιανταρτικες γαλλικές επιχειρήσεις στην έρημο Σαχάρα....
thelastpm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.529
- Πόντοι
- 456
Η γάμπα πρέπει να είναι και ξυρισμένη ή απλά γυμνασμένη;Δεν είναι παιδάκια, τα παιδάκια θα φορέσουν αθλητική βερμούδα.
Η βερμούδα με ζώνη και πουκάμισο σε συνδυασμό με κλειστό παπούτσι είναι ωραίο καλοκαιρινό αντρικό ντύσιμο κατά την άποψή μου. Και όχι,η γυμνασμένη γάμπα δεν ισούται με το πέος . Μου αρέσει να προσέχει ο άντρας το σώμα του,όπως θα έπρεπε και η γυναίκα να το κάνει.
jormakka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2022
- Like
- 8.447
- Πόντοι
- 2.306
Τίποτα δεν είναι φρι σε αυτή την ζωή..
Ναι αλλά πάει both ways αυτό, να θυμάστε. Ξεχνιέστε που και που.
Δεν είναι παιδάκια, τα παιδάκια θα φορέσουν αθλητική βερμούδα.
Η βερμούδα με ζώνη και πουκάμισο σε συνδυασμό με κλειστό παπούτσι είναι ωραίο καλοκαιρινό αντρικό ντύσιμο κατά την άποψή μου. Και όχι,η γυμνασμένη γάμπα δεν ισούται με το πέος . Μου αρέσει να προσέχει ο άντρας το σώμα του,όπως θα έπρεπε και η γυναίκα να το κάνει.
Ξυρισμένο πόδι με την ελεγκαντ βερμούδα ή τρίχα μπόλικη να διώχνει και τα κουνούπια; Εδώ σε θέλω, κρίσιμα ερωτήματα.
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 30.802
- Πόντοι
- 5.506
συμφωνωΌταν βλέπω έναν ωραίο άντρα δε θα κάνω την τρίχα τριχιά. Είναι η προσωπική επιλογή του καθενός.
Mantw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2021
- Like
- 1.881
- Πόντοι
- 216
Και εσείς έχετε αδυναμία στους ωραίους άντρες?συμφωνω
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 24.946
- Πόντοι
- 5.506
ΩχΚαι εσείς έχετε αδυναμία στους ωραίους άντρες?
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 30.802
- Πόντοι
- 5.506
με την αποψη σας συμφωνησα καλε κυρια μου οχι με τα γουστα σαςΚαι εσείς έχετε αδυναμία στους ωραίους άντρες?
Mantw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2021
- Like
- 1.881
- Πόντοι
- 216
Αχ,κρίμα...θα μπορούσα να σας προτείνω κάποια καλά παλικάριαμε την αποψη σας συμφωνησα καλε κυρια μου οχι με τα γουστα σας
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 136
- Like
- 52.463
- Πόντοι
- 27.261
...εξω ζεστη και μεσα φουτζιτσου.Βάζω κοντομανικο με στάμπα από την πενθήμερη η με ΠΑΟΚτσηδικα συνθήματα και από πάνω κυριλέ πουκάμισο να μουσκευουν τα θηλυκά και σκαρπινακι γιατί δεν είμαι καφροκαγκουρας....από έξω εμφάνιση και μέσα άνεση!
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 24.946
- Πόντοι
- 5.506
Κανονισε να μου το κανεις το μπραδερινι ντιντη αερατο ντιγκινταγκαΑχ,κρίμα...θα μπορούσα να σας προτείνω κάποια καλά παλικάρια
George Alpha
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 7.080
- Πόντοι
- 1.056
Που εισαι ρε Μαντω, μου ελειψες!Όταν βλέπω έναν ωραίο άντρα δε θα κάνω την τρίχα τριχιά. Είναι η προσωπική επιλογή του καθενός.
Διαφημιση μας κανεις στις φιλες σου; Η τσαμπα σε εχουμε εδω;
Θελω να μαθει η καθε ελλεηνιδα το τι κανουμε και το ποιοι ειμαστε!
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 48.344
- Πόντοι
- 9.297
Διαφήμιση γκρίζα;...εξω ζεστη και μεσα φουτζιτσου.
Πάρτα Λίζα και καντα κορνίζα......με το συμπαθειο