papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.451
- Πόντοι
- 27.261
ααααα με προλαβες ρουφιαναΚαι εσείς έχετε αδυναμία στους ωραίους άντρες?
ααααα με προλαβες ρουφιαναΚαι εσείς έχετε αδυναμία στους ωραίους άντρες?
Βάζω κοντομανικο με στάμπα από την πενθήμερη η με ΠΑΟΚτσηδικα συνθήματα και από πάνω κυριλέ πουκάμισο να μουσκευουν τα θηλυκά και σκαρπινακι γιατί δεν είμαι καφροκαγκουρας....από έξω εμφάνιση και μέσα άνεση!
Με προσβάλλειςααααα με προλαβες ρουφιανα
Εννοείται,κάθε μέρα σε όλες. Τις ενημερώνω ότι και κώλο να δίνουν κάθε μέρα, τα μπουρδελα δεν μπορούν να σας κόψουνΠου εισαι ρε Μαντω, μου ελειψες!
Διαφημιση μας κανεις στις φιλες σου; Η τσαμπα σε εχουμε εδω;
Θελω να μαθει η καθε ελλεηνιδα το τι κανουμε και το ποιοι ειμαστε!
νο γουοριζ μπροΔιαφήμιση γκρίζα;
Πάρτα Λίζα και καντα κορνίζα......με το συμπαθειο
γιατι?Με προσβάλλεις
Γιο μυ μαννννν.....νο γουοριζ μπρο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
γιατι?
Κλα'ι'ν μα'ι'ν...δεν είμαι γκόμενα ούτε μπρουκλης δεκατριάχρονος για να ασχολούμαι με μάρκες.Τα crocs πώς τα κόβεις, τύπε Αργυρότοξε;
Κρατάς ΘερμοπύλεςΚλα'ι'ν μα'ι'ν...δεν είμαι γκόμενα ούτε μπρουκλης δεκατριάχρονος για να ασχολούμαι με μάρκες.
Μπραβο το κοριτσι μου!Εννοείται,κάθε μέρα σε όλες. Τις ενημερώνω ότι και κώλο να δίνουν κάθε μέρα, τα μπουρδελα δεν μπορούν να σας κόψουν
Μέχρι τελευταίας ρανιδος σπέρματος.....Κρατάς Θερμοπύλες
συνεχεια απο εδω Τα κατάφερα βρήκα κοπέλα!!! - bourdela.com forum
παιδια ενταξει τελικα ολα καλα με την κοπελα δεν περιμεναμε μεχρι σκ βγηκαμε κτλπ
πολυ γαμηση να ειναι καλα περναω καλα σε αυτο το τομεα
αλλα ημαστε στισ 2 εβδομαδες και μου στελνει φωτογραφιες με νυφικα ,βιντεο απο φιλες της που παντρευτηκαν .. και γενικα μου εχει κολλησει παρα παρα πολυ σε ασφυχτικο βαθμο της εχω πει να τα παρουμε λιγο τα πραγματα πιο χαλαρα , συμφωνει αλλα μετα απο καπιες ωρες συνεχιζει το βιολι της ...
σκεφτομαι να την χωρισω , μου εχει κολλησει ΠΑΡΑ πολυ και παρα πολυ γρηγορα Νιωθω ασχημα κιολας γιατι ειναι αξιολογη κοπελα αλλα πρεπει να ειναι ψυχοπαθεις
αλλα ημαστε στισ 2 εβδομαδες και μου στελνει φωτογραφιες με νυφικα ,βιντεο απο φιλες της που παντρευτηκαν ..
Νιωθω ασχημα κιολας γιατι ειναι αξιολογη κοπελα αλλα πρεπει να ειναι ψυχοπαθεις
Μην ανησυχεις απλα γαμα με καποτα φιλεσυνεχεια απο εδω Τα κατάφερα βρήκα κοπέλα!!! - bourdela.com forum
παιδια ενταξει τελικα ολα καλα με την κοπελα δεν περιμεναμε μεχρι σκ βγηκαμε κτλπ
αλλα ημαστε στισ 2 εβδομαδες και μου στελνει φωτογραφιες με νυφικα ,βιντεο απο φιλες της που παντρευτηκαν .. και γενικα μου εχει κολλησει παρα παρα πολυ σε ασφυχτικο βαθμο της εχω πει να τα παρουμε λιγο τα πραγματα πιο χαλαρα , συμφωνει αλλα μετα απο καπιες ωρες συνεχιζει το βιολι της ...
σκεφτομαι να την χωρισω , μου εχει κολλησει ΠΑΡΑ πολυ και παρα πολυ γρηγορα Νιωθω ασχημα κιολας γιατι ειναι αξιολογη κοπελα αλλα πρεπει να ειναι ψυχοπαθεις
Παντρεψου την να ησυχασεις ρε τυπε, αφου καποια στιγμη πρεπει να γινει κι αυτο, ας γινει μια ωρα αρχυτερα.συνεχεια απο εδω Τα κατάφερα βρήκα κοπέλα!!! - bourdela.com forum
Και εγώ πάω με τα νερά της γενικά για να μην χάσω τα δωρεάν γαμησια που μου δίνει η αλήθεια είναι ότι μέσα σε ούτε μήνα έχω γλιτώσει έναν σκασμό λεφτάΜην ανησυχεις απλα γαμα με καποτα φιλε
Και οταν βαρεθεις απλα πες της
"Τι ωραιο νυφικο λες να μου πηγαινει;"
Θα δεις για ποτε θα εξαφανιστει
Αλλη προταση.
Να φασωνεσαι και να τον πετας εξω οταν ειστε και με καποια φιλη της
Να προτεινεις τριο.
Τιποτε αλλο δε θα σου πω τυπε.
Μη κανεις καμμια μαλακια και τη διωξεις ειναι 20 ευρω η χρεωση για καθε γαμησι που θα κανατε μεσα σε ενα μηνα.Μισθος ολοκληρος στα σκουπιδια.
Μην εισαι κοτσος.
Ασχημα θα σου πεφτε ενα εκπτωτικο κουπονι στα μηνιαια γαμησιατικα;
Απλα καποτα παντα μη τη γκαστρωσεις και εννοειται μη τη δεις ποτε σοβαρα!Και εγώ πάω με τα νερά της γενικά για να μην χάσω τα δωρεάν γαμησια που μου δίνει η αλήθεια είναι ότι μέσα σε ούτε μήνα έχω γλιτώσει έναν σκασμός λεφτά