Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Τα καλύτερα..ας λένε οι αχάριστοι..ΠΑΣΟΚ, ωραία χρόνια....
Τα καλύτερα..ας λένε οι αχάριστοι..ΠΑΣΟΚ, ωραία χρόνια....
Πιο πολύ χάρηκες και από τον σιδερένιο Παπαντρεα.....Νταβόςτι μου θύμισες τώρα....
Είμαι χαρούμενος άνθρωποςΠιο πολύ χάρηκες και από τον σιδερένιο Παπαντρεα.....
Δικός μας άνθρωπος...Είμαι χαρούμενος άνθρωπος
Και όλο το διαθέσιμο μουνί είναι μαζεμένο σε 2 πόλεις
μηπως το ειπες... μονο εσυ?ναι και εκει θα μεινω ειπα δεν παντρευομαι
μεγα λαθος.Διάβασα στο twitter μια ατάκα ελλεηνίδας που έλεγε πως η διαφορά αντρών και γυναικών είναι πως οι γυναίκες επιλέγουν ενώ οι άντρες πάνε με όποια τους κάτσει.
Στο twitter την έκραξα αλλά το γεγονός πως ανοίχτηκε τέτοιο νήμα εδώ αποδυκνύει πως είχε αυτή δίκιο.
Διάβασα στο twitter μια ατάκα ελλεηνίδας που έλεγε πως η διαφορά αντρών και γυναικών είναι πως οι γυναίκες επιλέγουν ενώ οι άντρες πάνε με όποια τους κάτσει.
Στο twitter την έκραξα αλλά το γεγονός πως ανοίχτηκε τέτοιο νήμα εδώ αποδυκνύει πως είχε αυτή δίκιο.
χτες βγήκα πρώτο ραντεβού με 40αρα που στα μηνύματα μου το έπαιζε καυλιάρα κι έτσι και θα γίνει χαμόγς και ξέρω γω.
20 κιλά πάνω απο τις φωτογραφίες και μου πέταξε ότι έχει να πάει με άντρα 5 χρόνια, από τότε που έφυγε ο σύζυγος για να μην πληγωθεί το παιδί.
Γιατί να έφυγε ο σύζυγος άραγε....χτες βγήκα πρώτο ραντεβού με 40αρα που στα μηνύματα μου το έπαιζε καυλιάρα κι έτσι και θα γίνει χαμόγς και ξέρω γω.
20 κιλά πάνω απο τις φωτογραφίες και μου πέταξε ότι έχει να πάει με άντρα 5 χρόνια, από τότε που έφυγε ο σύζυγος για να μην πληγωθεί το παιδί.
Οι γυναίκες επιλέγουν ενώ οι άντρες πάνε με οποία τους κάτσει, είναι πολύ παλιό ρητό..Όποιος το έγραψε,μάλλον με διαβάζει εδώ π
Μα πριν 25 χρόνια; Με αυτό σε νανούριζαν όταν ήσουν μωράκι;;Οι γυναίκες επιλέγουν ενώ οι άντρες πάνε με οποία τους κάτσει, είναι πολύ παλιό ρητό..
Πρώτη φορά το άκουσα πριν 25 χρόνια..
Νανούρισμα της Ουκρανίας..Μα πριν 25 χρόνια; Με αυτό σε νανούριζαν όταν ήσουν μωράκι;;
Σιγά μην είχε να κάνει σεξ 5 χρόνια.. βαλτην να κάνει δίαιτα και γυμναστική.. μπορεί να προκύψει καλή περίπτωση..χτες βγήκα πρώτο ραντεβού με 40αρα που στα μηνύματα μου το έπαιζε καυλιάρα κι έτσι και θα γίνει χαμόγς και ξέρω γω.
Η πρώτη λογική αντίδραση ήταν να τσεκάρω τι παίζει αυτή την περίοδο σε στούντιο και μασατζίδικα. Γιατί αυτός είναι ο μπουρδελιάρης τελικά. Θα γαμήσει με όποιο τρόπο μπορεί.
Σοβαρό σχόλιο: με μικρό παιδί χωρίζουν.. διαφωνώ.. εκτός αν η κατάσταση ήταν ανυπόφορη..Γιατί να έφυγε ο σύζυγος άραγε....
χτες βγήκα πρώτο ραντεβού με 40αρα που στα μηνύματα μου το έπαιζε καυλιάρα κι έτσι και θα γίνει χαμόγς και ξέρω γω.
Η πρώτη λογική αντίδραση ήταν να τσεκάρω τι παίζει αυτή την περίοδο σε στούντιο και μασατζίδικα. Γιατί αυτός είναι ο μπουρδελιάρης τελικά. Θα γαμήσει με όποιο τρόπο μπορεί.