Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Τα κατάφερα κι εγώ! Βρήκα κοπέλα! Μίλησα με μια γνωστή μου και μου είπε κάποια στιγμή να βγούμε για καφέ! Αντίο μπου! Αντίο δρόμοι της αμαρτίας!
Μάλλον έφαγε φόλα από το γκομενάκι και ετοιμάζει αντιπερισπασμό με φωτό από στούντιοκοριτσο.Κάνει αντιπερισπασμό.. τελικά θα μας αιφνιδιάσει και θα πάει για μπάνιο..( στη γουοτερλαντ της Αθήνας , να πιει φραπέ μόνος, μετά το ακα..- έτσι κάνω κι εγώ, χωρίς ακα..)
Καραμπουρνάκιτι μου θύμισες τώρα....Όχι πάω θάλασσα για τα αρθριτικά μου..κάπου κοντά.. Καραμπουρνάκι..
Να ανοίξεις δικό σου νήμα, δεν αποχαιρετάει έτσι ο κόσμος.Τα κατάφερα κι εγώ! Βρήκα κοπέλα! Μίλησα με μια γνωστή μου και μου είπε κάποια στιγμή να βγούμε για καφέ! Αντίο μπου! Αντίο δρόμοι της αμαρτίας!
ναι, με τον Τσιτσάνη μαζί τα τσούζαμεΤσιτσάνης.. Καραμπουρνάκι, Περαία.. ωραία χρόνια !
Αύριο Κυριακή θα ανοίξω νήμα..Να ανοίξεις δικό σου νήμα, δεν αποχαιρετάει έτσι ο κόσμος.
Μπράβο σου που σέβεσαι τους άτυπους κανόνες του σάη. ΑΞΙΟΣ.Αύριο Κυριακή θα ανοίξω νήμα..
Δηλαδή μας είχες για αντικαταστάτες γκομενας ? Ε όχι τι θα πουν και οι πουτανες αν τους πω ότι τις εκμεταλλεύτηκε?μετα απο 2 χρονια μπακουριασης τα καταφερα , μιλαω καθημερινα και θα βγω με μια ομορφη κοπελα(27χρ) μετα απο δικια της παροτρινση την κυριακη για μπανιο , θελω να ευχαριστισω ολες τις πορνες αθλιες και μη που μου κρατησαν συντροφια ολο αυτο το διαστημα
χαιρετε αμιγκος ελπιζω να μην χρειαστη να ξαναμπω ποτε σε αυτο το σαι
Ευχαριστώ όλους σας για την παρέα που μου κρατήσατε αυτό το διάστημα. Τώρα πηγαίνετε από εκεί που ήρθατε. Να κάνω τον γάμο σε νησί το καλοκαίρι ή τον χειμώνα στην Ελβετία;Τίτλος νήματος: μου είπε κάποια στιγμή να πάμε για καφέ.. μήπως είναι η γυναίκα της ζωής μου? Μάλλον είναι η αδελφη ψυχή..
Έχει να κάνει και με τον πλυθησμό της εκάστοτε χώρας!
Η ψωροκωσταινα η Ελλαδιτσα έχει 10.000.000 εκατομμύρια πλυθησμό!
Πάρα πολύ λίγες επιλογές σε μουνι!
Kαι αυτή δεν θα ΣΟΥ κάτσει...Το γκομενακι αν σου κάτσει και αν γουστάρει να γαμιεται και αν σου αρέσει το πήδημα του,τότε ναι συμφέρει.
Είναι αναλογία ραντεβού/ποιοτικού γαμησιου κ κόστους.
Τεσπα εγώ πρώτο ραντεβου δεν ξηλώνομαι ποτέ
Ας ρωτήσουμε την τσέπη μας ....Εμείς πότε θα παντρευτούμε? Στο ράφι θα μείνουμε?
Πάλι καλά....εγώ νόμιζα θα μιλούσατε για πλαστική λεκανιτσα στο μπαλκόνι.
Στο Νταβός!Ευχαριστώ όλους σας για την παρέα που μου κρατήσατε αυτό το διάστημα. Τώρα πηγαίνετε από εκεί που ήρθατε. Να κάνω τον γάμο σε νησί το καλοκαίρι ή τον χειμώνα στην Ελβετία;
Νταβόςτι μου θύμισες τώρα....Στο Νταβός!
Τον Αντρέα μάλλον..Νταβόςτι μου θύμισες τώρα....
ΠΑΣΟΚ, ωραία χρόνια....Τον Αντρέα μάλλον..