Διαγραμμένο μέλος 26508
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2007
- Like
- 1.474
- Πόντοι
- 216
Για πείτε μάγκες τη γνώμη σας. Ποια είναι τα καλύτερα βυζιά?
Σίγουρα η Θεοφανία Παπαθωμά.Τα φυσικά.Λέμε όχι στα πλαστικά.Σεβόμαστε και το περιβάλλον.Μου φαίνονται σιλικονάτες αυτές οι τύπισες.Έχει κάποια φυσικό βυζί;
@Alexia aaΓια πείτε μάγκες τη γνώμη σας. Ποια είναι τα καλύτερα βυζιά?
Έχεις δίκιο φίλε αλλά εδώ είναι όλες αδύνατες εκτός από τη Γκρόσι. Και η Φυρού έιναι αδύνατη. Συμφωνώ ότι της Kazolea είναι τεράστια και για αυτό την στηρίζω!Το να είναι μια γυναίκα παχουλή ή έστω τσουπωτή και να έχει βυζάρες είναι μάλλον λογικό και αρκετά συχνό. Το δύσκολο είναι να έχει κάποια λεπτό σωματότυπο και να έχει βυζάρες. Τότε είναι που λέμε ότι έχει κερδίσει στη λοταρία των γονιδίων.
Για μένα αυτές που εμπίπτουν στην κατηγορία λεπτός σωματότυπος και μεγάλο φυσικό βυζί είναι η Λαφαζάνη και η Ράλλη (και η Καζολέα είναι λεπτή, ψηλή και με βυζάρες, απλώς τα βυζιά της είναι υπερβολικά τεράστια για το δικό μου γούστο)
Μεγάλο δίκιο έχεις! Τα βυζιά της είναι απλά τέλεια!Καζολέα εκτός συναγωνισμού, δεν τις βλέπει με τέτοιους πυραύλους
Απο τα καλυτερα βυζια σιγουρα!! Για πολλα λίτρα σπερματος!!Εκπληκτικά τα βυζιά της Kazolea
Ναι,σωστά.Και μάλιστα συνδυασμένα με κορμάρα.Σίγουρα η Θεοφανία Παπαθωμά.
Μπορείς να ψηφίσεις και δύο φίλε. Εγώ αυτό έκανα, ήταν αδύνατο να διαλέξωημουν φαν παπαθωμα,αλλα τωρα με πθεση ψηφιζω γκροσι&τα ματια εξω!!!χα χα!!!