xristos1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
μην ξεφευγουμε
απ' το θεμα.
απ' το θεμα.
ρε από την βότκα που έχουν πιει εκεί μέσα και εσένα μπορεί να σε περάσουν για την γυναίκα του Στάλιν μην την ψάχνεις, και αν στο μαγαζί που πάνε και δεν το ισοπεδώσουν κάθε ημέρα τους πιάνει κατάθλιψη.Δεν θα παs σε πιασμενη εννοειται,σε ελευθερη θα παs.
ρε από την βότκα που έχουν πιει εκεί μέσα και εσένα μπορεί να σε περάσουν για την γυναίκα του Στάλιν μην την ψάχνεις, και αν στο μαγαζί που πάνε και δεν το ισοπεδώσουν κάθε ημέρα τους πιάνει κατάθλιψη.
θέλει προσοχή και το βασικό να έχεις κανένα φίλο Ρώσο στην παρέα σου.Δηλαδη ειναι τοσο τρομακτικοι οι Ρωσοι που φοβουνται να πανε οι Ελληνες εκει ε?
θέλει προσοχή και το βασικό να έχεις κανένα φίλο Ρώσο στην παρέα σου.
κάθε πράγμα θέλει τον Γερμανό του που λένε πχ τώρα αυτή την στιγμή μπορείς να ετοιμαστείς και να την κάνεις 3ης Σεπτεμβρίου 166 στο πρώην ουάν μίλιον ντόλαρς που δουλεύει σαν Βουλγάρικη ντίσκο και να φορτώσεις Βουλγαρίτσα που και η ρωσίδα μπροστά της να μην λέει τίποτα, η να παίσεις σε φουρνιά πατσαβούρες, μπορείς να πας τέρμα οδού Λέσβου στην Κυψέλη Ρώσικο πιάνο ρέστοραν,.στην πλατεία Βικτωρίας μέσα στο στενάκι που είναι δίπλα από το Πίτα Παν πάλι Ρώσικο μαγαζί με μουσική, στον Άγιο Κωνσταντίνο στην Ομόνοια παίζουν δυο μαγαζιά, αλλά τα πολλά μαγαζιά παίζουν Καλλιθέα και Μοσχάτο.Ε αμα εχεις τετιο cone με ρωσο μετα ειναι ευκολα τα πραγματα και δεν κινδυνευεις να βρεθεις με το κεφαλι σε καμια τζαμαρια.
Πολωνέζες παίζουν στην Λιοσίων ανάμεσα Ηπείρου και Ιουλιανού το ΙΒΟ καφέ και το ΙΒΟ κλαμπ.ρωσιδεs,πολωνεs,τσεχεs
φίλε μου μιλάμε για όλες της περιπτώσεις.Ξεφυγατε απο το θεμα.
ρε φιλαράκο αν ξέρεις αγγλικά μέσα απο το ιντερνετ βρίσκεις πολύ πράγμα αυτά είναι νταβατζηλίκια,Εχω ενα φιλο που εμαθε Ρωσικα και κανονιζει συναντησεις μεσω ιντερνετ στη χωρα τους η και εδω. Εννοειται οτι πρωτα εχουν μιλησει στο τηλεφωνο με φωτο κ.λ.π.
Μου λεει οτι εχει να παει με Ελληνιδα πανω απο 10 χρονια.
Συμφωνα με τα λεγομενα του δεν μιλαει για πουτανες κ.λ.π. αλλα για κοινες θνητες υψηλου μορφωτικου επιπεδου και καλης εμφανισης οι οποιες
δεν γουσταρουν τους Ρωσους. Και το πιο βασικο ειναι οτι δεν σου σπανε τα αρχιδια.
ετσι ειναι.τους Ρωσσους ουτε να τους δουνε δεν θελουνε.συμφωνα με στατηστικες ειναι οι προτελευταιοι αντρες στις προτιμισεις των γυναικων.τελευταιοι ειναι οι Ασιατες(σχοιστοματηδες).οι Ρωσσοι δεν ειναι παντος επιθετικοι.Εχω ενα φιλο που εμαθε Ρωσικα και κανονιζει συναντησεις μεσω ιντερνετ στη χωρα τους η και εδω. Εννοειται οτι πρωτα εχουν μιλησει στο τηλεφωνο με φωτο κ.λ.π.
Μου λεει οτι εχει να παει με Ελληνιδα πανω απο 10 χρονια.
Συμφωνα με τα λεγομενα του δεν μιλαει για πουτανες κ.λ.π. αλλα για κοινες θνητες υψηλου μορφωτικου επιπεδου και καλης εμφανισης οι οποιες
δεν γουσταρουν τους Ρωσους. Και το πιο βασικο ειναι οτι δεν σου σπανε τα αρχιδια.
φίλε μην υποτιμάς κατ αρχήν της Ελληνίδες αλλά και οι Ρωσίδες δεν είναι έτσι ακριβώς όπως τα λές.Οι ρωσίδες είναι πολύ καλές στο κρεββάτι, με πολύ ωραία πόδια που σε καβλώνουν, επίσης δε φέρονται σα πιθήκια (όπως οι ελεεινίδες), το κακό είναι ότι είναι πολύ ψυχρές και υπολογίστριες.
Βέβαια οι ελεεινίδες είναι επίσης υπολογίστριες, αλλά χωρίς κανένα από τα πλεονεκτήματα των ρωσίδων.
Το θεμα ειναι οτι ο φιλος δεν ερχεται σε επαφη με Αγγλομαθεις Ρωσιδες και αυτο κανει την (μεγαλη) διαφορα αποτι μου εχει εξηγησει.ρε φιλαράκο αν ξέρεις αγγλικά μέσα απο το ιντερνετ βρίσκεις πολύ πράγμα αυτά είναι νταβατζηλίκια,
υπάρχουν και γραφεία νόμιμα εδώ αν υποτίθεται ότι θέλεις κάτι σοβαρό και σε φέρνουν σε επαφή.