Αγαπητέ agiana εξαιρετικο το ρεπορταζ σου για το Artemis αλλα θα ήθελα (θέλαμε?)
περισσότερες λεπτομέρειες για τις συνευρέσεις σου με τις κορασίδες οπως και περιγραφές αυτών.
Όσες κοπέλες επέλεξα, τίμησαν το χρόνο μου και τα χρήματα που επένδυσα σ'αυτές. Δεν προσπάθησαν να με ξεγελάσουν με εκσπερμάτωση στο στόμα (για να πάρουν περισσότερα χρήματα), ούτε να φάνε το χρόνο με αερόπιπες ή να παίξουν καντενάτσιο καθ'οιονδήποτε τρόπο.
Η μία εξ'αυτών ήταν σούπερ milfάκι, με μικρό κοριτσάκι 8 ετών. Μαζί της ένιωσα μία υπέροχη γλύκα, σαν να ήταν κάποια παλιά μου γκόμενα, που είχα πολύ καιρό να την
συναντήσω γαμήσω. Οι υπόλοιπες ήταν μικρά καυλάκια, που αντί να σου ζαλίσουν τ'αρχίδια, σου ζάλιζαν το μυαλό με την τσαχπινιά τους.
Ως προς την εξωτερική τους εμφάνιση, ήταν πολύ θελκτικές και επιθυμητές (για τα γούστα μου). Γι'αυτό και δεν κάνω αναλυτική περιγραφή αυτών, μιάς και σε κάποιον άλλον συναγωνιστή, μπορεί να ήταν απλώς συμπαθητικές ή ακόμη και αδιάφορες.
Φίλοι μου..... Είναι πολύ μεγάλο αφροδισιακό, να βρίσκεσαι σε κάποιο χώρο με 30-40 γυναίκες και να σε παρακαλάνε να τις γαμήσεις (έστω και επι χρήμασι).
Πάντως, όταν επέστρεψα στην Ελλάδα, για αρκετό καιρό, κοίταζα τις Ελλεινίδες (αξιογάμητες και μη) με αποστροφή και υπεροπτικό ύφος, αφού μόλις είχα επιστρέψει από το όνειρο.