Νέα

Τα Καλά Παιδιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ghostrider
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 100
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ghostrider

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2006
Like
12
Πόντοι
1
Όταν ήμουν πιο μικρός έβρισκα τον εαυτό μού σε διάφορες καταστάσεις με γυναίκες πού ενώ τελικά δεν με γούσταραν δεν είχαν κανένα πρόβλημα να μού ζητάνε χάρες η να μού μιλάνε ατελείωτα για το τι άσχημο συμβαίνει στη ζωή τούς. Παράλληλα μπορεί καί να φλερτάραμε η να άφηνε σεξουαλικά υπονοούμενα αλλά ποτέ δεν προχωρούσε το πράγμα.

Καθώς μεγάλωνα συνειδητοποίησα ότι άνηκα σε μία πολύ συνηθισμένη κατηγορία αντρών. Για κάποιο λόγο ήμουν το καλό παιδί. Είχα γίνει ο μαλάκας πού η κάθε γκόμενα θα ήθελε να έχει για φίλο αλλά πού ποτέ δεν τις γαμούσε.

Μετά από αρκετά καψίματα πού έφαγα ξεκόλλησα καί αναγνωρίζω τις μαλακίες, κυρίως σε εμένα, από χιλιόμετρα μακρυά.

Μέσα στο φόρουμ πέφτει τρελό κράξιμο για τις γυναίκες αλλά εγώ γουστάρω να κράζω άντρες επειδή μόνο εμείς οι ίδιοι μπορούμε να μην κάνουμε τους μαλάκες, να θέτουμε όρια καί να εμπνέουμε σεβασμό. Γράφω λοιπόν αυτή την λίστα μέσα από αυτά πού έχω δεί κάνοντας καί τον χαβαλέ μού αλλά καί την αυτοκριτική μού.

1) Το Καλό Παιδί: Είναι η περίπτωση πού λένε "Aims to please". Καί ικανοποιεί τις γυναίκες πάρα πολύ. Τούς ψωνίζει, τούς καθαρίζει το σπίτι, τις πηγαίνει βόλτες, τον στέλνουν στον ΟΤΕ να πληρώσει λογαριασμούς, σκίζεται να τις βοηθήσει καί τις ακούει όσο κλαίγονται γιά τον Μπάμπη τον Γαμιά πού τις απατάει. Είναι τόσο ικανοποιητικός καί περιποιητικός άνθρωπος/σκλάβος πού μπορεί να τον συστήσουν καί στις φίλες τούς γιατί οι καλές φίλες πρέπει να μοιράζονται τις Φιλιππινέζες τούς.

2) Ο Ματσωμένος Μαλάκας: Το συγκεκριμένο παιδί έχει λεφτά, καί τίποτα άλλο. Είναι ακριβώς σαν το καλό παιδί με τη μόνη διαφορά ότι πληρώνει γιά τις καθαρίστριες, τα ψώνια καί τις πηγαίνει βόλτα με ακριβό αμάξι. Αυτός παίζει καί να γαμήσει επειδή όπως καί να έχει καθαρίστριες υπάρχουν πολλές, μαλάκες πού να τις πληρώνουν λίγοι.

3) Αγαπούλης Αγκαλίτσας: Αυτό το παιδί βασανίζεται περισσότερο απ' όλους. Οι γυναίκες τον αγκαλιάζουν, τον χαιδεύουν, τον φιλάνε καί στο στόμα καμιά φορά... μπορεί καί να του τρίψουν τον πούτσο πάνω από το παντελόνι αλλά όσο καί αν νομίζει πως κάτι γίνεται δεν τις γαμάει ποτέ. Αν τύχει καί γαμήσει τού το βγάζουν ξυνό αργότερα αφού δεν ξανασυμβαίνει καί τον απομακρύνουν αν δείχνει ότι κολλάει.
Αγαπούλης γίνεσαι όταν είσαι αθωούλης καί η γκόμενα έχει χάσει το χνουδωτό αρκουδάκι πού είχε στον καναπέ της. Αυτός ο τύπος άντρα περπατάει παράξενα γιατί τα αρχίδια τού είναι πρησμένα συνεχώς. 

4) Χρήσιμος Γκόμενος: Αυτός έχει γκόμενα κανονικότατα. Την γαμάει κιόλας. Βοηθάει το ότι παρέχει κάποιες ανέσεις όπως αμαξάκι, παρέες/κονέ, είναι ωραίος η καί γνωστός σε κάποιους κύκλους. Το πρόβλημα είναι ότι η γκόμενα δεν τον γουστάρει. Απλά της αρέσουν αυτά πού της παρέχει. Δεν τον σέβεται καί φυσικά τού τα φοράει χωρίς πολλές σκέψεις. Αυτός δεν είναι ακριβώς καλό παιδί αλλά δεν ξέρει καί να ζυγίζει την γκόμενα καί το ενδιαφέρον της.

5) Ο Φίλος: ΄Οταν δεν την πέφτεις σύντομα σε μία γυναίκα με την οποία βγαίνεις η δεν σε γουστάρει μπορεί καί να γινέτε φίλοι. Κάι άντε μετά να την πείσεις να κάνετε κάτι, απλά αδύνατο. Το πιό ωραίο κομμάτι είναι όταν πηγαίνει σπίτι της καί τού ανοίγει την πόρτα ο Μπάμπης ο Γαμιάς λέγωντας τού "Σε μισό βγαίνει η Μαρία, προσπαθεί να καθαρίσει τα χύσια από τα μαλλιά της..."

6) Ρομαντικός: Έχει βαθειά αισθήματα, ψάχνει να βρεί την τέλεια γυναίκα καί στον ελευθερό τού χρόνο παίζει άρπα καί γράφει ποιήματα. Είναι υπεράνω του σεξ καί οι γυναίκες λατρεύουν τις ρομαντικές τού απόψεις. "Σε τι σκληρό κόσμο πού ζούμε" αναφωνεί καί οι γκόμενες συμφωνούν ενώ αραδιάζουν ατελείωτες ιστορίες γιά άντρες πού θεωρούν μαλάκες ενώ παράλληλα τις γαμάνε καθημερινά. Ο Ρομαντικός πάντως δεν γαμάει γιατί δεν είναι ρομαντικό.

7) Ασκητής Μοναχός: "Μλκ, στον πούτσο μου. Εγώ έχω μία καλή δουλειά, δεν βγαίνω, δεν ασχολούμαι με μαλακίες, να πανε να γαμηθούνε οι γκόμενες. Παίζω wow καί περνάω καλά με τα κολλητάρια."

8) Ο Playa Hatah: Αυτός είναι πολύ βλάκας. Όχι μόνο δεν βλέπει ότι οι δικές τού συμπεριφορές δεν τραβάνε τις γυναίκες αλλά μισεί καί αυτούς πού ξέρουν πως να τραβάνε γυναίκες. Ο Μπάμπης ο Γαμιάς κατ΄αυτόν είναι μαλάκας, σεξιστής, ανώριμος, φλώρος καί κακός άνθρωπος. Όταν οι γυναίκες συμφωνούν μαζί τού σκέφτεται πως μπορεί να γαμήσει τις ομοϊδεάτισσες τού. Ναι καλά...

Edit: 9) Ο Απελπισμένος: Θα παρακαλέσει, θα υποσχεθεί κεράσματα, βόλτες, καλοπέραση, ένα Fiat Punto, ταξίδια στις Μαλβίδες καί θα της δείξει καί τις τελευταίες ακτινογραφίες τού γιά να αποδείξει ότι είναι υγειής. Θα ζητήσει το τηλέφωνο της δέκα φορές μέχρι να τού πεί να πάει να γαμηθεί καί τότε θα επιμείνει ακόμη περισσότερο επειδή νομίζει ότι εννοούσε να γαμηθεί μαζί της. Μπορεί να γαμήσει αν προκαλέσει αρκετή λύπηση καί η γκόμενα δουλεύει για τον Ερυθρό Σταυρό.

Δεν μού έρχεται κάτι άλλο. Αυτά τα άτομα έχω δεί και προσωπικά έχω υποδύθει καί μερικούς από αυτούς τούς ρόλους.

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
O πιο μαλακας ειναι ο φιλος.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Πλάκα έχουν αυτά που λες, αλλά έχουν εφαρμογή σε κοινωνικές καταστάσεις, όπως τις δικές μας που δεν είναι ακριβώς νορμάλ. Ακόμα και Ρωσσίδες/ Ρουμάνες κλπ που έρχονται εδώ, μετά από καιρό, καταλαβαίνουν τι γίνεται και αρχίζουν και αυτές τη μαλακία. Δεν αξίζει να συζητάμε για ανώμαλες καταστάσεις

menis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Like
3
Πόντοι
6
ωραια αναλυση μεγαλε!!!σωστος μακρια απο φιλιες και απο "καλες ψυχες" :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:.τι ειμαστε ο διαλος να παιρνουμε ψυχες :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:?????αναλογα τη φαση θα θες σεξ η την ηρεμια της σχεσης!αν θες παρεα και εισαι αρσενικος  :rockon: :rockon:πας με τους φιλους σου για ποτο παιζεις προ μιλας για αθλητικα και κανεις καφριλες!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:αντρας και γυναικα φιλοι σημαινει οτι καποιος καταπιεζεται η εχει προηγηθει χυλοπιτα!! :S :S :S :S

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
εγω ειμαι στην κατηγορια "αληταρας"
δεν εχει προβλεφθει κατι?

Επισκέπτης
Δυστηχως καποτε υπηρξα το Νο 4. Δεν ξερω αν μου τα φορεσε η γκομενα, αλλα σιγουρα δεν ηταν μαζι μου γιατι με γουσταρε.
Τωρα ειμαι κατι μεταξυ Νο 7 και "αληταρας" που εγραψε ο Iblis.

ORCA

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
16
λειπει ο μουνοδουλος που αυτοεξευτελιζεται με τον χειροτερο τροπο

μην ειστε μαλακες παιδια
προπονηθειτε και θα γαματε σαν παλαβοι

χεστε χρημα, αυτοκινητα και βιλες....
μπρατσα γουσταρουν οι γκομενες πανω απ ολα
μολις βλεπουν τις φλεβες να πεταγονται και κοιλιακους υγραινεται αμεσως το μουνι τους

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Όταν ήμουν πιο μικρός έβρισκα τον εαυτό μού σε διάφορες καταστάσεις με γυναίκες πού ενώ τελικά δεν με γούσταραν δεν είχαν κανένα πρόβλημα να μού ζητάνε χάρες η να μού μιλάνε ατελείωτα για το τι άσχημο συμβαίνει στη ζωή τούς. Παράλληλα μπορεί καί να φλερτάραμε η να άφηνε σεξουαλικά υπονοούμενα αλλά ποτέ δεν προχωρούσε το πράγμα.

Καθώς μεγάλωνα συνειδητοποίησα ότι άνηκα σε μία πολύ συνηθισμένη κατηγορία αντρών. Για κάποιο λόγο ήμουν το καλό παιδί. Είχα γίνει ο μαλάκας πού η κάθε γκόμενα θα ήθελε να έχει για φίλο αλλά πού ποτέ δεν τις γαμούσε.

Μετά από αρκετά καψίματα πού έφαγα ξεκόλλησα καί αναγνωρίζω τις μαλακίες, κυρίως σε εμένα, από χιλιόμετρα μακρυά.

Μέσα στο φόρουμ πέφτει τρελό κράξιμο για τις γυναίκες αλλά εγώ γουστάρω να κράζω άντρες επειδή μόνο εμείς οι ίδιοι μπορούμε να μην κάνουμε τους μαλάκες, να θέτουμε όρια καί να εμπνέουμε σεβασμό. Γράφω λοιπόν αυτή την λίστα μέσα από αυτά πού έχω δεί κάνοντας καί τον χαβαλέ μού αλλά καί την αυτοκριτική μού.

1) Το Καλό Παιδί: Είναι η περίπτωση πού λένε "Aims to please". Καί ικανοποιεί τις γυναίκες πάρα πολύ. Τούς ψωνίζει, τούς καθαρίζει το σπίτι, τις πηγαίνει βόλτες, τον στέλνουν στον ΟΤΕ να πληρώσει λογαριασμούς, σκίζεται να τις βοηθήσει καί τις ακούει όσο κλαίγονται γιά τον Μπάμπη τον Γαμιά πού τις απατάει. Είναι τόσο ικανοποιητικός καί περιποιητικός άνθρωπος/σκλάβος πού μπορεί να τον συστήσουν καί στις φίλες τούς γιατί οι καλές φίλες πρέπει να μοιράζονται τις Φιλιππινέζες τούς.

2) Ο Ματσωμένος Μαλάκας: Το συγκεκριμένο παιδί έχει λεφτά, καί τίποτα άλλο. Είναι ακριβώς σαν το καλό παιδί με τη μόνη διαφορά ότι πληρώνει γιά τις καθαρίστριες, τα ψώνια καί τις πηγαίνει βόλτα με ακριβό αμάξι. Αυτός παίζει καί να γαμήσει επειδή όπως καί να έχει καθαρίστριες υπάρχουν πολλές, μαλάκες πού να τις πληρώνουν λίγοι.

3) Αγαπούλης Αγκαλίτσας: Αυτό το παιδί βασανίζεται περισσότερο απ' όλους. Οι γυναίκες τον αγκαλιάζουν, τον χαιδεύουν, τον φιλάνε καί στο στόμα καμιά φορά... μπορεί καί να του τρίψουν τον πούτσο πάνω από το παντελόνι αλλά όσο καί αν νομίζει πως κάτι γίνεται δεν τις γαμάει ποτέ. Αν τύχει καί γαμήσει τού το βγάζουν ξυνό αργότερα αφού δεν ξανασυμβαίνει καί τον απομακρύνουν αν δείχνει ότι κολλάει.
Αγαπούλης γίνεσαι όταν είσαι αθωούλης καί η γκόμενα έχει χάσει το χνουδωτό αρκουδάκι πού είχε στον καναπέ της. Αυτός ο τύπος άντρα περπατάει παράξενα γιατί τα αρχίδια τού είναι πρησμένα συνεχώς. 

4) Χρήσιμος Γκόμενος: Αυτός έχει γκόμενα κανονικότατα. Την γαμάει κιόλας. Βοηθάει το ότι παρέχει κάποιες ανέσεις όπως αμαξάκι, παρέες/κονέ, είναι ωραίος η καί γνωστός σε κάποιους κύκλους. Το πρόβλημα είναι ότι η γκόμενα δεν τον γουστάρει. Απλά της αρέσουν αυτά πού της παρέχει. Δεν τον σέβεται καί φυσικά τού τα φοράει χωρίς πολλές σκέψεις. Αυτός δεν είναι ακριβώς καλό παιδί αλλά δεν ξέρει καί να ζυγίζει την γκόμενα καί το ενδιαφέρον της.

5) Ο Φίλος: ΄Οταν δεν την πέφτεις σύντομα σε μία γυναίκα με την οποία βγαίνεις η δεν σε γουστάρει μπορεί καί να γινέτε φίλοι. Κάι άντε μετά να την πείσεις να κάνετε κάτι, απλά αδύνατο. Το πιό ωραίο κομμάτι είναι όταν πηγαίνει σπίτι της καί τού ανοίγει την πόρτα ο Μπάμπης ο Γαμιάς λέγωντας τού "Σε μισό βγαίνει η Μαρία, προσπαθεί να καθαρίσει τα χύσια από τα μαλλιά της..."

6) Ρομαντικός: Έχει βαθειά αισθήματα, ψάχνει να βρεί την τέλεια γυναίκα καί στον ελευθερό τού χρόνο παίζει άρπα καί γράφει ποιήματα. Είναι υπεράνω του σεξ καί οι γυναίκες λατρεύουν τις ρομαντικές τού απόψεις. "Σε τι σκληρό κόσμο πού ζούμε" αναφωνεί καί οι γκόμενες συμφωνούν ενώ αραδιάζουν ατελείωτες ιστορίες γιά άντρες πού θεωρούν μαλάκες ενώ παράλληλα τις γαμάνε καθημερινά. Ο Ρομαντικός πάντως δεν γαμάει γιατί δεν είναι ρομαντικό.

7) Ασκητής Μοναχός: "Μλκ, στον πούτσο μου. Εγώ έχω μία καλή δουλειά, δεν βγαίνω, δεν ασχολούμαι με μαλακίες, να πανε να γαμηθούνε οι γκόμενες. Παίζω wow καί περνάω καλά με τα κολλητάρια."

8) Ο Playa Hatah: Αυτός είναι πολύ βλάκας. Όχι μόνο δεν βλέπει ότι οι δικές τού συμπεριφορές δεν τραβάνε τις γυναίκες αλλά μισεί καί αυτούς πού ξέρουν πως να τραβάνε γυναίκες. Ο Μπάμπης ο Γαμιάς κατ΄αυτόν είναι μαλάκας, σεξιστής, ανώριμος, φλώρος καί κακός άνθρωπος. Όταν οι γυναίκες συμφωνούν μαζί τού σκέφτεται πως μπορεί να γαμήσει τις ομοϊδεάτισσες τού. Ναι καλά...

Edit: 9) Ο Απελπισμένος: Θα παρακαλέσει, θα υποσχεθεί κεράσματα, βόλτες, καλοπέραση, ένα Fiat Punto, ταξίδια στις Μαλβίδες καί θα της δείξει καί τις τελευταίες ακτινογραφίες τού γιά να αποδείξει ότι είναι υγειής. Θα ζητήσει το τηλέφωνο της δέκα φορές μέχρι να τού πεί να πάει να γαμηθεί καί τότε θα επιμείνει ακόμη περισσότερο επειδή νομίζει ότι εννοούσε να γαμηθεί μαζί της. Μπορεί να γαμήσει αν προκαλέσει αρκετή λύπηση καί η γκόμενα δουλεύει για τον Ερυθρό Σταυρό.

Δεν μού έρχεται κάτι άλλο. Αυτά τα άτομα έχω δεί και προσωπικά έχω υποδύθει καί μερικούς από αυτούς τούς ρόλους.

Δε μας περιέγραψες το Μπάμπη το γαμιά όμως, να δούμε πού πρέπει να μοιάσουμε!!

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Επιτελους αφηστε αυτες τις παρεουλες και τις μαλακιες......
[10 ααντρες 5 μπαζα και 1 ωραια.................]

Αυτα ειναι για 16χρονα.......

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
flesh, σκίσε τα πτυχία σου, αφαίρεσε το μισό εγκέφαλο - αυτό που χρησιμοποιείται για λογικές διεργασίες - κάνε ότι πλαστικές χρειάζεται και ξαμολίσου σε νυχτερινές δουλειές, παραλίες - έστω και με 500€. Θα έρθουν όλα από μόνα τους. Για απλώς μπάζα, παίξτο Ελληνάρας(χωρίς εγχειρήσεις). Ελπίζω να βοήθησα στις γενικές κατευθύνσεις :coffee:

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Κάπου εκεί μέσα είδα και τον εαυτό μου σε διάφορες καταστάσεις...έπαθα και έμαθα....ευτυχώς σε μικρή ηλικία.
Βεβαία ας μην κάνουμε τα πράμματα ακραία...επειδη μπορεί να έχεις 2-3 γνωστές που συζυτάς και πιο προσωπικά θέματα ή τις πάς κάπου επειδή έχεις παπάκι δεν ανήκεις στην κατηγορία του μαλάκα απαραίτητα. (Σημείωση: όλές οι κατηγορίες παραπάνω είναι συνώννυμα του μαλάκα).
Πλέον για μένα το μέτρο είναι αν κάτι που μου ζητάει μια γνωστή θα το έκανα και για έναν γνωστό. Φυσικά η επανάληψη των αιτήσεων - απαιτήσεων λαμβάνουν την διπλωματική απάντηση "Μπααααααααααααααά βαρίεμαι και δεν έχω και βενζίνη".

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
flesh, σκίσε τα πτυχία σου, αφαίρεσε το μισό εγκέφαλο - αυτό που χρησιμοποιείται για λογικές διεργασίες - κάνε ότι πλαστικές χρειάζεται και ξαμολίσου σε νυχτερινές δουλειές, παραλίες - έστω και με 500€. Θα έρθουν όλα από μόνα τους. Για απλώς μπάζα, παίξτο Ελληνάρας(χωρίς εγχειρήσεις). Ελπίζω να βοήθησα στις γενικές κατευθύνσεις :coffee:

Εδώ σκέφτομαι να γίνω ναυαγοσώστης, ή μήπως είναι πολύ σοφιστικέ; :rockon:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Πάντως πέρα από τη πλάκα αλλιώς ο γαμιάς στα 25 και αλλιώς στα 35 :sunglasses:
Για 25 καλά είναι, για 35 δε δοκιμάζεις λιμενάρχης; :2funny:

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
Ομολογώ ότι βρήκα εξαιρετικά ενδιαφέρουσα την προσέγγιση του Ghostrider, πλην όμως επειδή το θέμα του thread φέρει τον τίτλο Καλά παιδιά, θα ήθελα να πω μία άποψη για αυτά τα κατακαημένα τα καλά παιδιά. Καταρχήν, συζητώντας με γυναίκες, στην ολότητά τους σχεδόν, όλες ψάχνουν για μία σχέση ένα καλό παιδί, χωρίς κάποιο ειδικότερο προσδιορισμό αυτής της έννοιας του καλού παιδιού. Και όταν βρεθεί αυτό το καλό παιδί, δηλαδή ένας άνθρωπος ο οποίος νοιάζεται πραγματικά για αυτές και τις σέβεται, και τον οποίο κατά βάση θεωρούν εξ αυτού του λόγου ξενέρωτο και ίσως και μακάκα πλην όμως χρήσιμο για την περίσταση, τον αρχίζουν στην αμπελοφιλοσοφία για την αξία της φιλίας μεταξύ ανδρών και γυναικών, για την ανάγκη της εμβάθυνσης της μεταξύ τους ψυχικής γνωριμίας, για το πόσο μπερδεμένες και αναποφάσιστες νιώθουν, και αφού βγάλουν την ψυχή του καλού παιδιού και το γεμίσουν φρούδες ελπίδες, έχοντας στο μεταξύ ανεβάσει την ψυχολογία τους, πέφτουν στην αγκαλιά του πρώτου άσχετου που καμία σχέση δεν έχει με καλό παιδί. Και το ακόμη καλύτερο, αφού φάνε τη φόλα, θυμούνται ότι υπάρχει ένα καλό παιδί να της παρηγορήσει και να τους ανεβάσει την καταβαραθρωμένη ψηχολογία τους, σε φιλικό πάντα επίπεδο, μέχρι να ξεπεράσουν την απογοήτευσή τους και να ξαναπέσουν στην αγκαλιά του επόμενου κακού παιδιού, ενώ το καλό παιδί έχει γίνει όντως μακάκας από την αγαμία που τον δέρνει.
Προσωπικά, έχω περάσει αυτή τη φάση αυτού του καλού παιδιού, αρκετά μικρότερος από τώρα, και αυτή η φάση ήταν εκείνη η οποία με οδήγησε στην εντελώς αντίθετη κατάσταση. Όταν σεβόμουν τις γυναίκες, εκείνες με έφτυναν, και όταν τις έφτυνα έγινα αξιοσέβαστος.
Πάντως, τα παραπάνω ισχύουν κατά κανόνα και όχι σε απόλυτο βαθμό, γιατί όντως υπάρχουν γυναίκες που θέλουν ένα καλό παιδί, πλην όμως το θέμα είναι να τις βρεις και μάλιστα προτού τις προλάβει κάποιο άλλο καλό παιδί.

ORCA

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
16
Πάντως πέρα από τη πλάκα αλλιώς ο γαμιάς στα 25 και αλλιώς στα 35 :sunglasses:

ακυρο
εξαρταται παντα για ποιον μιλας...
εχω δει 60αριδες που ειναι ironman(3,8 km κολυμβηση, 180 km ποδηλασια και καπακι 42,2 km τρεξιμο)
αυτοι για πλακα εχουν τον καθε 25χρονο πατσοκοιλια που τρωει ολη μερα πατατακια και ρουφαει τη μια μπυρα μετα την αλλη

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
:2funny: δε κάνουμε διαγωνισμό fitness, για γκόμενες μιλάμε

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
εξαρταται παντα για ποιον μιλας...
εχω δει 60αριδες που ειναι ironman(3,8 km κολυμβηση, 180 km ποδηλασια και καπακι 42,2 km τρεξιμο)
αυτοι για πλακα εχουν τον καθε 25χρονο πατσοκοιλια που τρωει ολη μερα πατατακια και ρουφαει τη μια μπυρα μετα την αλλη

ΠΟΣΟΙ όμως είναι αυτοί οι super-60άρηδες ???  Στην πλειοψηφία των Ελλήνων, ελάχιστοι είναι αυτοί που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ προσέχουν τον εαυτό τους...

ORCA

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
16
σωστος ο duracell

δεν θελει παντως πολυ για να φτιαξεις/διατηρησεις ενα καθως πρεπει σωμα

3 φορες την εβδομαδα απο εστω μια ωρα αρκει
ολοι εχουμε τοσο χρονο στη διαθεση μας, ετσι δεν ειναι?

ακομα και τωρα που ειμαι στο μπουρδελα ονλινε, αμα θελω εχω απο διπλα τους αλτηρες και προπονουμαι....

ξαναλεω οτι με γυμνασμενο σωμα εισαι αρχοντας
δεν χρειαζεται να πεφτεις στα γονατα και να προσκυνας την καθε πατσαβουρα για να σου επιτρεψει να την γαμησεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom