Νέα

Τα δεδομένα που προκύπτουν από το βίντεο Μπαλτάκου ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Eιδες καλο μου? Με φθονούν... :(
Καλύτερα να σε ζηλεύουν, παρά να σε λυπούνται μάτια μου!!!
Και μετά από τη βαρύγδουπη και κλισέ δήλωση μπορούμε να αρχίσουμε να δεχόμαστε και ευχές!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Δεν ξερω τι εχει ειπωθει πιο πριν, γτ ειχα βαλει στοιχημα με τον εαυτο μου να μην εμπλακω σ' αυτο το θρεντ.

Τωρα, μιας και το εχασα...

Ηθελα απλα να ρωτησω τον Alex:
Πιστευεις στ' αληθεια οτι αυτα που ελεγε ο Μπαλτακος στον Κασιδιαρη ητανε "για να παει με τα νερα του"? Ή για να τον "εχει απο κοντα"?

Γιατι εγω θεωρω εμφανη την εκτροπη (τηλεφωνα στους ανακριτες απ' την κυβερνηση) και ΑΣΤΕΙΟΤΗΤΑ αυτα που λενε περι "ανοησιων" του Μπαλτακου, "πανω στην κουβεντα"...

Εκτος κι αν θεωρησουμε πως ο Μπαλτακος το εστησε, για να διαλυσει το Σαμαρα! Αλλα κι αυτο παει ΠΑΡΑ πολυ μακρια...

Λοιπον, εσυ τι νομιζεις Alex??
Αν και εχω απαντησει, θα επαναλαβω οτι ο Μπαλτακος εκανε προσωπικες πολιτικες πισω απο την πλατη του Σαμαρα, βλακωδως. Και θεωρω επισης οτι ολα οσα ειπε κυμαινονται μεταξυ καφενειακης βλακειας και εικαζομενης εκδουλευσης.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Καλύτερα να σε ζηλεύουν, παρά να σε λυπούνται μάτια μου!!!
Και μετά από τη βαρύγδουπη και κλισέ δήλωση μπορούμε να αρχίσουμε να δεχόμαστε και ευχές!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Να ανοιξουμε και θρεντ τοτε...
"Alex71 και Wilde Rose...Δεχομαστε τις ευχες σας."

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.931
Πόντοι
3.475
Αν και εχω απαντησει, θα επαναλαβω οτι ο Μπαλτακος εκανε προσωπικες πολιτικες πισω απο την πλατη του Σαμαρα, βλακωδως. Και θεωρω επισης οτι ολα οσα ειπε κυμαινονται μεταξυ καφενειακης βλακειας και εικαζομενης εκδουλευσης.

Ειναι προφανες οτι ο Μπαλτακος δεν μιλουσε ως αργοσχολος καφενοβιος της Πετρουπολης, αλλα ως δεξι χερι του Σαμαρα, που ηξερε τα παντα ΑΠΟ ΜΕΣΑ.

Οταν λοιπον μιλαει (ή αναπαριστα, με παντομιμα) για τηλεφωνα σε εισαγγελεις, δεν το "εικαζει", αλλα το ξερει!

Αν εσυ εισαι ικανοποιημενος με μια τετοια λειτουργια του συστηματος, ΟΚ.
Αλλα εγω προτιμω να ζω σε καθεστως δημοκρατιας, με διακριτες τις τρεις εξουσιες κλπ κλπ...

(Για να μην παρεξηγηθω:
Στ' αρχιδια μου για τους χρυσαυγιτες. Κι εγω τους θελω δεμενους. Αλλα τουλαχιστον, χωρις παρασκηνιο... Δηλαδη, με βαση αληθινη πρωτοβουλια της Δικαιοσυνης, κι οχι ανωθεν παρεμβαση.)

Mikro_neraidaki

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
Οι χρυσαυγιτες ειναι και γαμω τα ατομα λιγα λογια...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Εισαγγελική έρευνα για τυχόν συμμετοχή του γιου Μπαλτάκου σε επεισόδια στο γήπεδο

Οσοι ειναι οργανωμενοι Παναθηναϊκοι ξερουν απο ποιον αγωνα ειναι τα σκηνικα...

πέρισυ έκλασε φέτος βρώμησε...  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom