alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.291
- Πόντοι
- 8.006
Τουλάχιστον είναι ενεργοί, γιατί η νεολαία πετάει χαρταετό!!!
η γενια του πολυτεχνειου ειναι εξηνταρηδες πια ρε τύπε.και δικηγόρος και γενιάς πολυτεχνείου;
τι άλλο κακό να βρει κάποιον;
Αλλο ενεργός.. άλλο εμετικός. Δεν με ενοχλει να ειναι ενας μεγαλος ενεργος και ειδικα αν εχει στυλ. παντως για να μην ανησυχεις υπαρχουν πολλα ντουγανια που πιανει το πεσιμο - εμετος και πολλες καριολες που θελουν να ριξουν δικηγορο η να παντρευτουν δικηγορο λογω χρηματων. οποτε ολα εν σοφια εποιησε..
Μου φαινεται πολυ λογικο και μυαλωμενο κοριτσι. Θα ερευνησω.Έρη κουνησου προσπαθεί να σου φάει η άλλη τον γκόμενο μωρή
Θα συμφωνήσω μόνο που το εντοπίζω αντίστροφα στις ηλικίες. Οι μεγαλύτεροι ισως και λόγω ξεψαρώματος από τη φύση της δουλειάς είναι πιο εκδηλωτικοί.
Έρη κουνησου προσπαθεί να σου φάει η άλλη τον γκόμενο μωρή
Εεεεεεε Ποιο αγαπουλης πεθαινεις
Λες να σκίσουμε τα δικόγραφα μας???Έρη κουνησου προσπαθεί να σου φάει η άλλη τον γκόμενο μωρή
Ιδού:Ο Τριπολιτσιώτης είναι κάτι παραπάνω από εκδηλωτικός. Μόλις εμφανιστεί θηλυκό νικ ξελογκάρω για να μη γεμίσω μύγες απ'τα σιρόπια..
Δε ζητούσα κανα μύριο να σώσω και τον Άρη??Μου φαινεται πολυ λογικο και μυαλωμενο κοριτσι. Θα ερευνησω.
κατεβα απο το καλαμιΚαμία δεν μπορεί να μου φάει γκόμενο.
ερινάλ 2014
εγώ δεν έχω πηδήξει δικηγορίνα ακόμη
παρότι με γκαυλώνουν, ειδικά όταν φοράνε κοστούμι
Μου φαινεται πολυ λογικο και μυαλωμενο κοριτσι. Θα ερευνησω.
Άντε και καλό κουράγιο σου εύχομαι!!!εγώ δεν έχω πηδήξει δικηγορίνα ακόμη
παρότι με γκαυλώνουν, ειδικά όταν φοράνε κοστούμι
Τον αλεξ πολλέςΚαμία δεν μπορεί να μου φάει γκόμενο.
ερινάλ 2014
:-* :-* :-*Μου φαινεται πολυ λογικο και μυαλωμενο κοριτσι. Θα ερευνησω.
Τον αλεξ πολλές
Bra bus sixty seven
μην λες τέτοια θα σε καταδικάσει σε τρίμηνο εγκλεισμό και απομόνωση στο θρεντ ψωμίΤι μας νοιάζει ρε φίλε ο αλεξ
μην χαίρεσαι εσυ ο αλεξ την πέφτει και στα emoticon:-* :-* :-*