Νέα

Τα δεδομένα που προκύπτουν από το βίντεο Μπαλτάκου ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.672
Πόντοι
2.606
Έρη κουνησου προσπαθεί να σου φάει η άλλη τον γκόμενο μωρή

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Τουλάχιστον είναι ενεργοί, γιατί η νεολαία πετάει χαρταετό!!!

Αλλο ενεργός.. άλλο εμετικός. Δεν με ενοχλει να ειναι ενας μεγαλος ενεργος και ειδικα αν εχει στυλ. παντως για να μην ανησυχεις υπαρχουν πολλα ντουγανια που πιανει το πεσιμο - εμετος και πολλες καριολες που θελουν να ριξουν δικηγορο η να παντρευτουν δικηγορο λογω χρηματων. οποτε ολα εν σοφια εποιησε.. :2funny:

Επισκέπτης
Αλλο ενεργός.. άλλο εμετικός. Δεν με ενοχλει να ειναι ενας μεγαλος ενεργος και ειδικα αν εχει στυλ. παντως για να μην ανησυχεις υπαρχουν πολλα ντουγανια που πιανει το πεσιμο - εμετος και πολλες καριολες που θελουν να ριξουν δικηγορο η να παντρευτουν δικηγορο λογω χρηματων. οποτε ολα εν σοφια εποιησε.. :2funny:

εγώ δεν έχω πηδήξει δικηγορίνα ακόμη  :think:

παρότι με γκαυλώνουν, ειδικά όταν φοράνε κοστούμι  :rockon: :rockon: :rockon:

Ζμπούτσαμ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Like
3
Πόντοι
16
Θα συμφωνήσω μόνο που το εντοπίζω αντίστροφα στις ηλικίες. Οι μεγαλύτεροι ισως και λόγω ξεψαρώματος από τη φύση της δουλειάς είναι πιο εκδηλωτικοί.

Ο Τριπολιτσιώτης είναι κάτι παραπάνω από εκδηλωτικός. Μόλις εμφανιστεί θηλυκό νικ ξελογκάρω για να μη γεμίσω μύγες απ'τα σιρόπια..

Ζμπούτσαμ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Like
3
Πόντοι
16
Ο Τριπολιτσιώτης είναι κάτι παραπάνω από εκδηλωτικός. Μόλις εμφανιστεί θηλυκό νικ ξελογκάρω για να μη γεμίσω μύγες απ'τα σιρόπια..
Ιδού:
Μου φαινεται πολυ λογικο και μυαλωμενο κοριτσι. Θα ερευνησω.  :grin:
Δε ζητούσα κανα μύριο να σώσω και τον Άρη??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom