Νέα

Τα δεδομένα που προκύπτουν από το βίντεο Μπαλτάκου ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Βλεπω πλακωσανε κατι μικρα νεραιδακια, σκληρα ροδακια, καινουργια πουστακια ειναι αυτα ?

bordelomagas

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Μωρή ξεκωλιασμένη σκρόφα, πάλι αντιμιλάς; Σα να μου φαίνεται πως έχω καιρό να πάρω τηλέφωνο τον κατέ σου να σου ρίξει ένα μπερτάκι μπας και έρθεις στα συγκαλά σου.  :s&m_3: :fuck2: :2funny:

Μωρή ΒΡΩΜΑ Πιεξούλα

Εσύ ως ένας ΠΙΠΑΔΟΡΟΣ του ΠΑΣΟΚ την λες σε ένα ΠΙΠΑΔΟΡΟ του Σαμαρά (Alex)  για ΣΠΑΜ :new_shocked:

Ρε ξέκωλο νομίζεις ότι επειδή ψήφισες ΤΖΗΜΕΡΟ (Σαν την ΠΑΠΑΧΕΛΙΤΣΑ την ΤΡΑΜΟΥΝΤΑΝΑ) απαλλάσσεσαι από το ΠΑΣΟΚΙΚΟ σου ΠΑΡΕΛΘΟΝ;;

Έτσι Νομίζεις ρε ΕΡΑΣΤΗ ΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ;;;;;;

ΑΙΜΑ ΘΑ ΠΑΩ ΜΩΡΗ ΒΡΩΜΑ :grin:

Μωρή ξεκωλιάρα μου σφυρίξανε ότι πήρες πίπες και από τα δυο τραγάκια (ρίφια) που είχε (από εξωσυζυγική σχέση) η κατσίκα που παντρεύτηκες  :grin:

Είναι αλήθεια μωρή ψώλα..;; ή πρόλαβες και τα έσφαξες και αυτά μετά που τους πήρες την πίπα  :pipa1:  για να μην γίνεις ΡΟΜΠΑ στη ΣΤΑΝΗ  ;;

:2funny: :2funny:

bordelomagas

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Μωρή ντροπή της μεγαλονήσου, ποιός άνοιξε το φέρετρο και βγήκες έξω; Άντε γύρνα στον τάφο σου μωρή βρωμερή ψωλαρπάχτρα.

1> Μωρή ΒΡΩΜΑ δεν γίνεται να πεθάνω εγώ, είμαι Highlander 
2> Έχω καιρό να σε γλεντήσω.... και είναι πολύ κρίμα να σε γλεντάνε  οι πακηδες στη Συγγρού
3> Έχω μια νύφη για εσένα,  Αλπίνα λευκή-καφέ και δώρο 3 Μπάλες ΣΑΝΟ και 2 ΜΠΑΛΕΣ Τριφύλλι

4> Θα σε ξανά φωτογραφίσω στο γάμο σου (για να μην ξοδευτείς)  :uglystupid:

σκοπεύω να σου κάνω μεγάλες "τιμές" μια που είσαι "τιμημένη"

Και θα σε πάω ΑΙΜΑ  :grin:

αυτά  :cheesy:

bordelomagas

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Μωρή σάπια καρακαλτάκα, σταμάτα γιατί μας γέμισες σάλια. Άντε γύρνα στο μνήμα σου πριν σε πάρει χαμπάρι ο χάρος και σου χώσει το δρεπάνι στον κώλο.  :fuck1: :2funny:

Έχω άπειρους "κώλους" μωρή βρώμα  :grin: όσα δρεπάνια και να μου χώσει ο χάρος πάντα θα μένει κάποιος ανέπαφος  :grin:

Τι νομίζεις ότι έχω το δικό σου κώλο :grin: (που πάει ΑΙΜΑ κάθε βράδυ)

Αν έτσι νομίζεις ... τοτε γελιέσαι ... Εραστή της ΚΑΤΣΙΚΑΣ  :zfuck:

Άντε πάω νάνι τώρα  :grin:

Υ.Γ.

Α... και μην αφαιρείς τις παραθέσεις μου μωρή ρόμπα, γιατί από τα λογία μου μπορείς να γλυτώσεις  :uglystupid:
Από τις φωτογραφίες μου δεν σε γλυτώνει τίποτα (ούτε το ΠΟΤΑΜΙ του Θεοδωράκη)  :uglystupid:

ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ να με θυμάσαι για πάντα γιατί είσαι το ΠΟΥΤΑΝΑΚΙ ΜΟΥ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.402
Πόντοι
6.515
ο Καμινης σημερα θυμηθηκε να φτιαξει κατουρητηρια στον αγ. παντελεημονα για τους πακηδες φιλους του  :headbang:

Εντελώς αιφνιδιαστικά σήμερα το πρωί συνεργεία του Δήμου Αθηναίων ξεκίνησαν να σκάβουν στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα. Επρόκειτο για μία 100% ΠΑΡΑΝΟΜΗ ενέργεια - με πρωτοβουλία Καμίνη - και με σκοπό την δημιουργία "χώρου εκτόνωσης" για λαθρομετανάστες.

Οι κάτοικοι της περιοχής αντέδρασαν άμεσα, καθώς δεν υπήρχε καμία σχετική απόφαση του δημοτικού συμβουλίου. Στο σημείο κατέφθασε κλιμάκιο της "Ελληνικής Αυγής" με επικεφαλής τον συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη.

Απαιτήσαμε από την αστυνομική δύναμη να πάψουν άμεσα οι εργασίες και το αίτημά μας έγινε δεκτό. Μάλιστα, το δημοτικό συνεργείο φρόντισε ώστε να κλείσουν ακόμη και οι τρύπες που είχαν παρανόμως δημιουργηθεί στο σημείο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
ο Καμινης σημερα θυμηθηκε να φτιαξει κατουρητηρια στον αγ. παντελεημονα για τους πακηδες φιλους του  :headbang:

Εντελώς αιφνιδιαστικά σήμερα το πρωί συνεργεία του Δήμου Αθηναίων ξεκίνησαν να σκάβουν στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα. Επρόκειτο για μία 100% ΠΑΡΑΝΟΜΗ ενέργεια - με πρωτοβουλία Καμίνη - και με σκοπό την δημιουργία "χώρου εκτόνωσης" για λαθρομετανάστες.

Οι κάτοικοι της περιοχής αντέδρασαν άμεσα, καθώς δεν υπήρχε καμία σχετική απόφαση του δημοτικού συμβουλίου. Στο σημείο κατέφθασε κλιμάκιο της "Ελληνικής Αυγής" με επικεφαλής τον συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη.

Απαιτήσαμε από την αστυνομική δύναμη να πάψουν άμεσα οι εργασίες και το αίτημά μας έγινε δεκτό. Μάλιστα, το δημοτικό συνεργείο φρόντισε ώστε να κλείσουν ακόμη και οι τρύπες που είχαν παρανόμως δημιουργηθεί στο σημείο.
Δηλαδη εσεις θελετε να κατουρανε στους δρομους?

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.435
Πόντοι
506
ένα ακόμα σπάνιο ντοκουμέντο...

Συνημμένα

• 1525464_591050067634517_958250922_n.jpg
    1525464_591050067634517_958250922_n.jpg
    100,2 KB · Εμφανίσεις: 15

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.402
Πόντοι
6.515
Δηλαδη εσεις θελετε να κατουρανε στους δρομους?

θελουμε να τα φτιαξουν στις πλατειες εκει που μενει ο καμινης και ομοιοι του τυπε. Ο αγ παντελεημονας εχει ηδη πολλα κατουρλια  :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom