Νέα

Τα δάκρυα του Βασιλιά Κωνσταντίνου για την κατάσταση της χώρας μας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα petroskonstantinou17
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 782
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Εμ βέβαια, δάκρυσε ο Κοκός για την κατάσταση της χώρας μας, αφού 35 χρόνια πριν δεν του αποδόθηκαν ευθύνες για την δικτατορία και την τραγωδία της Κύπρου. :headbang:

Και σαν να μην έφτανε αυτό, πήρε ανεκτίμητης αξίας κειμήλια από το Τατόι και μια αποζημίωση μερικών εκατ. € για την απαλλοτρίωση της βασιλικής περιουσίας. :headbang:

Κατά την άποψή μου, θα έπρεπε εφόρου ζωής να μην του επιτρέπεται η είσοδος στην Ελλάδα.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Λεω να παω ΙΚΕΑ να βρω καμμια βιβλιοθηκη φτηνη να τηνε φορτωσω,τα εχω χυμα λεμε.

Αγοράζοντας βιβλιοθήκη από το ΙΚΕΑ ενισχύεις τις πολυεθνικές, την πλουτοκρατία και το μεγάλο κεφάλαιο.... :uglystupid:

Βρες έναν αριστερό ή λαθρομετανάστη μαραγκό να σου κάνει τη δουλειά. 

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Εμ βέβαια, δάκρυσε ο Κοκός για την κατάσταση της χώρας μας, αφού 35 χρόνια πριν δεν του αποδόθηκαν ευθύνες για την δικτατορία και την τραγωδία της Κύπρου. :headbang:

Και σαν να μην έφτανε αυτό, πήρε ανεκτίμητης αξίας κειμήλια από το Τατόι και μια αποζημίωση μερικών εκατ. € για την απαλλοτρίωση της βασιλικής περιουσίας. :headbang:

Κατά την άποψή μου, θα έπρεπε εφόρου ζωής να μην του επιτρέπεται η είσοδος στην Ελλάδα.

Με λιγα δακρυα τα ξεχναμε ολα

Gabriel11

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Δεν φερνει πισω , τιποτα απο τα λεφτα που μας  εχει φαει και να αφησει τα δακρια

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.119
Πόντοι
7.865

Και να μην ξεχνάμε ότι δεν είναι καν Έλληνας,αλλά Δανός(Γλύξμπουργκ).Αυτός και το σόι του μας είχαν και μας έχουν ξεπουπουλιάσει δεκαετίες τώρα.Όταν παντρεύανε την αδερφή του τη Σοφία με τον Ισπανό (Χουάν Κάρλος?) την πληρώσαμε μισό προϋπολογισμό,την εποχή που ο κόσμος πείναγε και βρισκόταν 100 χρόνια πίσω απο τον άλλον κόσμο.Και ανάγκασαν μαθητες και φαντάρους να πάνε να δούμε τον γάμο,για να μην έχουν μόνο άτομα που θα τους έκραζαν.Ακόμα και ολόκληρα αεροπλάνα πληρώναμε για να πάνε στο Κογκό να φέρουνε μπανάνες στα μούλικα της Φρειδερίκης.Μια ζωή γαμισιάτικα δηλαδή.Και σήμερα τον έχουμε να λέγεται και De Grecia,αφήνοντάς τον να μας μαγαρίζει τη χώρα.Θα ήταν Έλληνας μόνο αν Έλληνας του γαμούσε τη μάνα του σκατόπουστα.Τα κροκοδείλεια δάκρυα Κώτσο να τα βάλεις λιπαντικό στον κώλο σου.Δεν μπορείς να εξιλεωθείς για αυτά που έκανες μαζί με το ταράφι σου και σήμερα τρέχουμε και δεν φτάνουμε.Η χούντα ήταν το λιγότερο και πέρασε,αλλά τα αποτελέσματα αυτής είναι που μένουν,δλδ οι σωρηδόν εξορίες,το ξεπούλημά μας στους Αμερικάνους,ο Αττίλας και το πλιάτσικο που έγινε τότε και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα(ακόμα τρώνε).

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.119
Πόντοι
7.865
Δεν φερνει πισω , τιποτα απο τα λεφτα που μας  εχει φαει και να αφησει τα δακρια
Φίλτατε,δεν θα τα φέρει πίσω,γιατί τα δικαιούταν.Χαχαχαχαχα!Έτσι λένε ακόμα και σήμερα κάτι καθυστερημένοι.Ακόμα τον αποκαλούν μεγαλειότατο στους δρόμους,αντί να τον φτύνουν.Και περίπου 20 χρόνια μετά την Χούντα,το πλάσμα Μ. του έστειλε κάμποσα κοντέινερ με έργα τέχνης και άλλους θησαυρούς.Μετά ο Σημίτης και οι δικοί του άνοιξαν παρτίδες μαζί του για περεταίρω αποζημίωση.Δηλαδή αντί να φέρει τα κλεμμένα,τον ξαναπληρώσαμε κιόλας

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Χμ, εσπασε πολυ η φωνη του.
Μηπως εχει καποιο προβλημα υγειας?
Παρεμπιπτοντως, ξερετε ποσο εχει η βραδια στο συγκεκριμενο δωματιο του Κοστα Ναβαρινο?
Εγω ξερω. Και το νουμερο ειναι τετραψηφιο.
Αν ανησυχει τοσο παντως, γιατι δεν κάνει ενα κομμα? Ή εστω, ας μην κανει, ας βαλει αλλον μπροστα και ας το στηριξει.
Προσωπικα παντως μου ειναι αδιαφορος. Ούτε κρυο ουτε ζεστη.
ποσο εχει ρε αλεξ;;

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.722
Πόντοι
3.715
πωπωπω...τι συγκίνησις...
κι έλεγα αν με έτρωγε το δεξιό ή το αριστερό μου αρχίδι.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166

γαμω την ιστορια μου μεσα  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Και να μην ξεχνάμε ότι δεν είναι καν Έλληνας,αλλά Δανός(Γλύξμπουργκ).Αυτός και το σόι του μας είχαν και μας έχουν ξεπουπουλιάσει δεκαετίες τώρα.Όταν παντρεύανε την αδερφή του τη Σοφία με τον Ισπανό (Χουάν Κάρλος?) την πληρώσαμε μισό προϋπολογισμό,την εποχή που ο κόσμος πείναγε και βρισκόταν 100 χρόνια πίσω απο τον άλλον κόσμο.Και ανάγκασαν μαθητες και φαντάρους να πάνε να δούμε τον γάμο,για να μην έχουν μόνο άτομα που θα τους έκραζαν.Ακόμα και ολόκληρα αεροπλάνα πληρώναμε για να πάνε στο Κογκό να φέρουνε μπανάνες στα μούλικα της Φρειδερίκης.Μια ζωή γαμισιάτικα δηλαδή.Και σήμερα τον έχουμε να λέγεται και De Grecia,αφήνοντάς τον να μας μαγαρίζει τη χώρα.Θα ήταν Έλληνας μόνο αν Έλληνας του γαμούσε τη μάνα του σκατόπουστα.Τα κροκοδείλεια δάκρυα Κώτσο να τα βάλεις λιπαντικό στον κώλο σου.Δεν μπορείς να εξιλεωθείς για αυτά που έκανες μαζί με το ταράφι σου και σήμερα τρέχουμε και δεν φτάνουμε.Η χούντα ήταν το λιγότερο και πέρασε,αλλά τα αποτελέσματα αυτής είναι που μένουν,δλδ οι σωρηδόν εξορίες,το ξεπούλημά μας στους Αμερικάνους,ο Αττίλας και το πλιάτσικο που έγινε τότε και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα(ακόμα τρώνε).
αλλη μια εμπεριστατωμενη αναλυση για το ποιος φταιει για την εισοδο της ελλαδας  στο δντ......

mixalis mixoy

Μέγας
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Κριτικές
16
Like
949
Πόντοι
3.925
 :coffee:    Είχε περισσότερο μυαλό ο Σαρτζετάκης από τον Κωστάκη της ΦΡειδερΙΚΗΣ, τον Πατακό της χούντας κλπ κλπ κλπ? Αυτός ο Σαρτζετάκης καλέ ο .... δημοκράτης,  :2funny: που ρεζίλεψε το αξίωμα του ανωτάτου άρχοντα της χώρας ΟΤΑΝ ΕΦΕΡΝΕ   Α Φ Ο Ρ Ο Λ Ο Γ Η Τ Α  και Π Α Ρ Α Ν Ο Μ Α - φυσικά -  ΑΙΡ ΚΟΝΤΙΣΙΟΝ   :headbang: ως πρόεδρος της Δημοκρατίας από την Ιαπωνία? Και πόσο ακριβά εξαργύρωσε  ο Ελληνικός λαός τη στάση του ως ανακριτή πριν τη χούντα. Μ άλλα λόγια  τον πληρώσαμε για ό,τι έκανε τη στιγμή που ήταν καθήκον του  να ασκήσει τα καθήκοντά του  :headbang:  Ι Δ Ι Ο Ι είναι στο φαί Ο Λ Ο Ι τους ... Η διαφθορά διαχρονική, διακομματική και σ όλα τα πολιτεύματα.  Και ο κοσμάκης τους πληρώνει όποιο όνομα κι αν έχουν, όπως κι αν λέγονται.  :headbang: Ο Παπούλιας δεν κάλυπτε τις φορολογικές ατασθαλίες του Αντρέα με ψευτοδάνεια για το Κ..σπιτο της γκόμενας του Αντρέα?   Ποιος πλήρωνε το ξενοδοχείο στον αστέρα της Βουλιαγμένης, όπου φώλιαζε   :knockinb: ο Αντρέας ο σοσιαλιστής με τη Δήμητρα? Διαβάστε το βιβλίο του Κεραμά, αξιωματικού της ΕΛΑΣ  :police: και υπευθύνου ασφαλείας του Αντρέα τον καιρό εκείνο ... και θα καταλάβαιτε τι είδους χαρίσματα έχουν οι  ... ηγέτες Απ την καμαρίλα των ανακτόρων στην καμαρίλα των χουντικών, νεοδημοκρατών σοσιαλιστών

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
mixalis mixoy το ότι κάποιοι αλήτες φάγανε και τρώνε τα  λεφτά του ελληνικού λαου, δε σημαίνει ότι δικαιολογούνται οι μαλακίες ένας αλλου αλητάκου.

mixalis mixoy

Μέγας
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Κριτικές
16
Like
949
Πόντοι
3.925
mixalis mixoy το ότι κάποιοι αλήτες φάγανε και τρώνε τα  λεφτά του ελληνικού λαου, δε σημαίνει ότι δικαιολογούνται οι μαλακίες ένας αλλου αλητάκου.
   Αλητάκο εννονείς τον τέως, υποθέττω. Τότε σε τι διαφωνούμε? :dunno:  Διάβασε και προηγούμενη ανάρτησή μου στο ίδιο θέμα.  :)

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
   Αλητάκο εννονείς τον τέως, υποθέττω. Τότε σε τι διαφωνούμε? :dunno:  Διάβασε και προηγούμενη ανάρτησή μου στο ίδιο θέμα.  :)

Διάβασα το προηγούμενο post σου και διορθώνω άμεσα το ύφος του post μου. Είμαι επηρεασμένος από το χτεσινό που έγινε στο κέντρο. Οι αλήτες μας κάνουν κήρυγμα από τη βουλή η από ξενοδοχεία πολυτελειας, και εμάς μας σφάζουνε στο δρόμο για μια κάμερα

mixalis mixoy

Μέγας
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Κριτικές
16
Like
949
Πόντοι
3.925
Διάβασα το προηγούμενο post σου και διορθώνω άμεσα το ύφος του post μου. Είμαι επηρεασμένος από το χτεσινό που έγινε στο κέντρο. Οι αλήτες μας κάνουν κήρυγμα από τη βουλή η από ξενοδοχεία πολυτελειας, και εμάς μας σφάζουνε στο δρόμο για μια κάμερα
    :coffee: Υπάρχει σοβαρός άνθρωπος που να μην είναι επηρρεασμένος από τα χτεσινά και να αισθάνεται ασφαλής μετά απ αυτό?  Τα ίδια πρόσωπα που μας καταχρέωναν τριάντα χρόνια, τα ίδια "καλούσαν" τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα που μας σφάζουν για μια κάμερα ... Οι ΄Ελληνες υπήρξαν ΝΟΜΙΜΟΙ  μετανάστες. ΄Οσοι ήθελαν να έχουν "΄Ελληνες" από το ... Πακιστάν , το ... Αφγανιστάν κλπ κλπ κλπ  :headbang: δεν κατοικούν στις περιοχές αυτές. Και προσεξε να δεις πόσο πρόχειρη έχουν τη λάσπη του ακροδεξιού, του φασίστα, του ρατσιστή,   του οπαδού του Καρατζαφύρερ του ..., του...,  ( Είναι πολύ εφευρετικοί σ αυτά ... )όταν ζητάς να ζεις στον τόπο σου ήσυχα και με ασφάλεια,  αγαθά συνταγματικά κατοχυρωμένα   :)  ¨Ομως εμείς καλούμεθα να πληρώσουμε το χρέος και το αίμα το δικό μας χύνεται ... Υπάρχει ελπίδα?   :helpplea:   ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ ΔΕΞΙΟΙ και ΦΩΤΑΔΙΣΤΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ παίζουν με το αίμα και τον ιδρώτα του κοσμάκη   :headbang:

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
^^^^^

Αυτό είναι για να κατεβάσεις καμιά τσίχλα ή για να ξαπλώσεις κανα μετανάστη; :think: Αν επιλέξεις κουρτίνα 2, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι έλυσες το πρόβλημα; 500 άτομα κατεβαίνουν από τον Έβρο στην Αθήνα, κάθε βδομάδα (σύμφωνα με τα τελευταία στατιστικά). Ε; :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom