lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
αυτό δε λέγεται γκέι ρε φίλε...Αν ξεκίνησε καριέρα από έργο με σκηνοθεσία Φασουλή παίζει να τον σφυρίζει που και που και σε αρσενικό.
αυτό δε λέγεται γκέι ρε φίλε...Αν ξεκίνησε καριέρα από έργο με σκηνοθεσία Φασουλή παίζει να τον σφυρίζει που και που και σε αρσενικό.
γιατί ο λεπά είναι;σιγά μην είναι γκέι ο τζώρτζογλου
που να ξέρω μωρέ,δεν παν να γαμηθούνεγιατί ο λεπά είναι;
ωραίο άβαταρπου να ξέρω μωρέ,δεν παν να γαμηθούνε
αναποδα τα εγραψες...
Ισχύει...-οι αυθαιρετοι-ελληνικη cult σειρα των αρχων του 90.cult μεν αλλα μου εβγαζε μια μιζερια.κυριως το 'soundtrack' της σειρας.
Tι μου θυμισες ρε φίλε...το έβλεπα παιδάκι τότε.Ακόμα περισσότερο θυμάμαι ότι ο πατέρας μου στο γραφείο είχε εναν ειδικευόμενο μηχανολόγο που ηταν φτυστος ο Γιαννης της σειράς χωρίς το μούσι...Ωραίες εποχές..Όχι όλη, όχι πάντα ... πχ από τα νιάτα μου ακόμα θυμαμαι αυτό με νοσταλγία ...
Έλεος...
50 50 και παρά πέντε γτπ ,όπως και το οι παντρεμένοι έχουν ψυχή.ειδικά το παρά πέντε το πιο σιχαμένο πουστροσίριαλ όλων των εποχών.το κοίταζα 2 λεπτά και μου ανέβαινε η πίεση.καλά τα λεγε ο γεωργίου για την αδερφάρα τον καπουτζίδη.Οι σαβούρες ήταν 10αδες μην πώ 100αδες.
Τα καλά σίριαλ στα 25 αυτά χρόνια να ειναι καμιά εικοσαριά.Απαράδεκτοι,50-50, Οι παντρεμένοι έχουν ψυχή, το παρά 5 ήταν από τις σειρές που αξίζαν να τις δείς.Ειδικά το 50-50 και το παρά 5 αποτελούν την επιτομή των σίριαλ με τρελές ακροαματικότητες.Δεν θα ξεχάσω ότι για τ παρά 5 επί μια εβδομάδα όλοι μιλούσαν για το τι θα γίνει στο επόμενο επεισόδιο...
Κατά τα άλλα η τηλεόραση ευτυχώς που έχει και το Off αρκεί να ξέρουμε να το πατάμε