Νέα

τα χειροτερα ελληνικα σηριαλ ολων των εποχων.....παρτε το φτυαρι μαγκες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gun Club 181
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 220
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
μεγαλη μαλακια ειναι αυτη η μουρμουρα ολο μαλακισμενες ατακες για να γελανε η γιαγια και ο παπους στα καπη

Επισκέπτης
και η παπαροεμμα του του μαλακα του μπεζου για το μπουτσο καβαλα

Επισκέπτης
ολα τα φετινα μπαινουν ανετα στη 10αδα των χειροτερων ολων των εποχων

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Τίτλοι τέλους για ελληνική σειρά στο Mega!

Φινάλε για ελληνική σειρά στο Μεγάλο Κανάλι!

Το σπίτι της Έμμας δεν θα μας κρατάει παρέα τη νέα τηλεοπτική σεζόν, αφού δεν πήρε το πράσινο φως για να συνεχίσει. Η σειρά, που πρώτη φορά είδαμε την Κάτια Δανδουλάκη να παίζει σε χιουμοριστική σειρά, θα ρίξει αυλαία... Σύμφωνα με το tvzapping, πριν από μερικές μέρες ανακοινώθηκε στους σεναριογράφους ότι η αυλαία θα πέσει στα 21 επεισόδια, αυτά δηλαδή που έχουν ήδη γυριστεί.
Το τελευταίο επεισόδιο θα το δούμε λίγο πριν το τέλος Ιουνίου, ενώ οι σεναριογράφοι της σειράς έχουν καταθέσει προτάσεις στη ΔΤ, περιμένοντας απάντηση.

Πηγή:

OP
OP
Gun Club 181

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Τίτλοι τέλους για ελληνική σειρά στο Mega!

Φινάλε για ελληνική σειρά στο Μεγάλο Κανάλι!

Το σπίτι της Έμμας δεν θα μας κρατάει παρέα τη νέα τηλεοπτική σεζόν, αφού δεν πήρε το πράσινο φως για να συνεχίσει. Η σειρά, που πρώτη φορά είδαμε την Κάτια Δανδουλάκη να παίζει σε χιουμοριστική σειρά, θα ρίξει αυλαία... Σύμφωνα με το tvzapping, πριν από μερικές μέρες ανακοινώθηκε στους σεναριογράφους ότι η αυλαία θα πέσει στα 21 επεισόδια, αυτά δηλαδή που έχουν ήδη γυριστεί.
Το τελευταίο επεισόδιο θα το δούμε λίγο πριν το τέλος Ιουνίου, ενώ οι σεναριογράφοι της σειράς έχουν καταθέσει προτάσεις στη ΔΤ, περιμένοντας απάντηση.

Πηγή:

ηταν πολυ κακο σηριαλ ετσι και αλλιως

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Το παραπέντε δε μου άρεσε καθόλου. Καλή σειρά των τελευταίων χρόνων ήταν ο Λάκης ο γλυκούλης.

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Νταξ όσες σειρές και πείτε και όσο και αν δεν θέλετε να το πείτε για να μην φανείτε γραφικοί, η καλημέρα ζωή μαζί με την λαμψη ήταν ότι χειρότερο έχει περάσει ποτέ με διαφορά κιόλας.

Δεν τελείωνε ποτέ, έπαιζε απόταν γεννήθηκα και είμαι 24, οι ηθοποιοί που παίζαν υποδυόντουσαν τους ηθοποιούς, κάτι over-reacting σκηνές σε slow motion για να ψαρώσουν οι γιαγιάδες, το ξύλο που έπεφτε όποτε έπεφτε ήταν για να βγάλει γέλιο σε καναν άνθρωπο με iq που τύγχανε να βλέπει εκείνη την ώρα καταλάθος.

Και στην ουσία η σειρές και οι δύο υπήρχαν γιατί είχαν γίνει πλέον καθημερινότητα για τις κυράτσες οπότε είχαν σταθερά υψηλά νούμερα. Τίποτα άλλο.

SK1971

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
23
Πόντοι
1
Ολα τα σήριαλ με τον Τζώρτζογλου ειναι απαίσια. Ο άνθρωπος ειναι κάκιστος ηθοποιός ! Μου αρέσει που ήθελε να κανει και διεθνή καριέρα στα 50 !!

Θυμάται όμως κανεις το Πορφύρα και Αίμα τη δεκαετία του 70-80 ?? τι γαματο σειρά ηταν αυτή ?  ψάχνω να βρω κανένα torrent η YouTube και δεν υπάρχει πουθενά. Ουτε καν στο site της ΕΡΤ υπάρχει !!  Ξέρει κανεις που θα το βρω ???

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
αθλια ηταν τα σκετσακια στον αλφα  :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:.Επισης το η αγαπη αργησε μια μερα με τον Σομμερ  :2funny: πηγαινε πιο αργα απο τη καθυστερηση η λινα σακκα χαλια ηθοποιος  :headbang: :headbang: :headbang:

metalfun

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
16
Ολα τα σήριαλ με τον Τζώρτζογλου ειναι απαίσια. Ο άνθρωπος ειναι κάκιστος ηθοποιός ! Μου αρέσει που ήθελε να κανει και διεθνή καριέρα στα 50 !!

Θυμάται όμως κανεις το Πορφύρα και Αίμα τη δεκαετία του 70-80 ?? τι γαματο σειρά ηταν αυτή ?  ψάχνω να βρω κανένα torrent η YouTube και δεν υπάρχει πουθενά. Ουτε καν στο site της ΕΡΤ υπάρχει !!  Ξέρει κανεις που θα το βρω ???
Ο Τζώρτζογλου είναι από τους χειρότερους ηθοποιούς ever. Στο πάτο του βαρελιού μπορούν να συμπεριληφθούν κσι κάποιοι άλλοι, όπως ο μπάτσος από την λάμψη (δεν θυμάμαι επώνυμο), ο πούστης που έπαιζε στους Λατρμένους γείτονες, η Μιμή Ντενίση, η Δανδουλάκη, και ο Ρώμας. Ειδικά για τον τελευταίο, ποιος του επιτρέπει να γράφει και να παίζει? Ξέχασα το Λαζόπουλο. Έλεος πια με αυτό το τύπο!!! Ακόμα και η Ρένα Παγκράτη ώρες-ώρες έπαιζε καλύτερα από αυτούς...

Η Πορφύρα & Αίμα, καταπληκτικό σήριαλ. Το έβλεπα ανελλιπώς. Βασταρδής και Ζουμπουλάκη. Επίσης όπως είπε και άλλος συνάδελφος εδώ μέσα, η Κάθοδος άλλο φοβερό σήριαλ, αλλά πολύ μπροστά από την εποχή του.

Χειρότερες σειρές κατά την άποψη μου¨:
Εμείς και εμείς
Κάτι τρέχει με τους δίπλα
Λάκης ο Γλυκούλης
Αέρινες σιωπές ???  (η σειρά με του πιλότους της Π.Α.)
Οι Μεν και οι Δεν
Λάμψη
Καλημέρα ζωή
Λατρεμένοι μου γείτονες
Αχ Ελένη
....και όλες οι σαπουνόπερες που παίζουν φέτως στη TV

Καλύτερες σειρές κατά την γνώμη μου¨:
Το Νησί (αν και έχει λίγη σχέση με το βιβλίο (ευτυχώς)
Παρά πέντε
50-50
Η αγάπη άργησε μια μέρα (έπαιζε ο Σόμμερ???!!!)
Βαμμένα κόκκινα μαλλιά
Γαλήνη
Ο Χριστός ξανασταυρώνεται
Είσαι το ταίρι μου

SK1971

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
23
Πόντοι
1
Καλές ηταν κάτι του ΑΛΦΑ, ο Μπεκας, η δεκάτη εντολή, κόκκινος κύκλος,

Θυμάται κανεις μια σειρά, την απόδραση, με αυτόν που εχει σαλταρει  τελείως, τον Πρέκα ....η μια άλλη, ο Βαγιανης η κάπως ετςι !!

Σαχλαμάρες ηταν και όλες που έπαιζε η Αλιμπέρτη.

Αυτή την σαχλη αδελφάρα τον Λαζοπουλο ποτε δεν τον χώνεψα ! Πάντα εχει δίκιο, κανει κριτική και σάτιρα σε όλους αλλά όταν πουν γι αυτόν, βρίζει σαν μαλακας (μαλλον τίτλος τιμής για μια αδελφάρα σαν και αυτόν) ! Τον σιχαίνομαι και πιστεύω οτι ειναι ατάλαντος και σαχλος !!!

Το τι μαλακίες έχουμε δει στην ελληνική τηλεόραση δεν λέγεται.

Πάντως το Πορφύρα και αίμα ηταν πολυ καλή !!!

Επισκέπτης
Μαντάμ Σουσού απ τις καλύτερες σειρές, και ιδιαίτερα διδακτική για τις σύγχρονες ηλίθιες σκουπιδοκοκέτες:

12180

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2014
Like
2
Πόντοι
0
"Μπρούσκο" βλέπει κανένας σταθερά;

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.