Νέα

τα χειροτερα ελληνικα σηριαλ ολων των εποχων.....παρτε το φτυαρι μαγκες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gun Club 181
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 220
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
ΑΓΚΟΥΥΥΥΥΥ

ΤΙ ΝΑΙ ΜΩΡΕ ...ΤΙ ΕΙΝΑΙ

Farmakotriftis.jpg
τα χάπια σου δελαπατρίδη! :2funny: :2funny: :2funny: στο δεύτερο ράφι πίσω σου είναι! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
και μιας και μερικοί εκτός απ τα χειρότερα, αναφέρονται και σε αυτά που θεωρούν καλύτερα, δε μπορώ να μην ποστάρω το θεικότερο σήριαλ που παίχτηκε ποτέ στην Ελληνική τβ:

:rockon: :rockon: :rockon:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
και μιας και μερικοί εκτός απ τα χειρότερα, αναφέρονται και σε αυτά που θεωρούν καλύτερα, δε μπορώ να μην ποστάρω το θεικότερο σήριαλ που παίχτηκε ποτέ στην Ελληνική τβ:

:rockon: :rockon: :rockon:
εγώ θυμάμαι που μικρός παρακολουθούσα πορωμένος το τρίτο στεφάνι.μάλιστα πρόσφατα το βαλα να το ξαναδώ,αλλά δε μ'άρεσε,δε με κράταγε. :- μου φαινόταν πολύ προχειροφτιαγμένο και με μούφα σκηνοθεσία.ίσως βέβαια επηρεάστηκα επειδή είδα ότι το χε σκηνοθετήσει ο δαλιανίδης,πράγμα που αγνοούσα.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
ο τζορτζογλου πηδαγε την μητερα τερεζα...μετα τον θανατο της βυθισμενος στην θλιψη ασπαστηκε την καμπαλα

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.293
Πόντοι
1.106

pattakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Like
6
Πόντοι
1
Όλη η Ελληνική tv ένα σκουπίδι  :piss:

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Ήταν ζευγάρι. Αλλά και ο κ. Ρώμας υπήρξε νυμφευμένος με γυναίκα. Την κ. Λαγουρού.

Δεν την γνωρίζω την κυρία και χρησιμοποίησα τον Γούγλη για να δω ποια είναι και είδα την συγκεκριμένη δήλωση:

"Για τις φήμες σχετικά με τον γάμο του με την ηθοποιό Μαριάννα Λαγουρού, ανέφερε: «Με την Μαριάννα δεν παντρευτήκαμε ποτέ. Είχαμε πάντα μια πολύ στενή σχέση, ζήσαμε αρκετά χρόνια μαζί αλλά δεν θέλω να αναφέρομαι σε κάτι που ανήκει στο παρελθόν»."

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom