Νέα

Τα αστεία του troubaman

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubaman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 306K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Sailock

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
9
Like
320
Πόντοι
281
Το σκηνικό που περιγράφει ο συνάδελφος είναι η καθημερινότητα της καλοκαιρινής σαιζόν στη Κω. Οι Αγγλίδες τουρίστριες αφού γίνουν χώμα από τα fishbowls παίζουν με τους πάντες μέχρι να δουν μπροστά τους τον άνθρωπο των σπηλαίων - Βίκινγκ βόρειοευρωπαιο όπου θα τις φορτώσει στη πλάτη ( πολλές φορές κυριολεκτικά) και θα πάει να τις ξεφτιλίσει στο χοτελ. Έκανα 2 καλοκαίρια εστίαση το 2002-2003 εκεί κάτω και το έχω ζήσει. Απλά τα κορίτσια θέλουν να περάσουν καλά και να έχουν να πουν ιστορίες στις φίλες τους. Μπορεί να έπεσες σε τέτοια περίπτωση

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Αυτά είναι τα πρότυπα των ανδρών που θέλουν οι γυναίκες για ένα one night stand γυμνασμένους με τατουάζ , φαντάσου την γκομενα πως θα ένιωσε που την έκαναν σάντουιτς (2;) έχυσε χωρίς να την ακουμπήσουν , χωρίς παρεξήγηση και χωρίς να σε ξέρω προσωπικά σε τέτοιου είδους μαγαζιά η μόστρα πάνω απ ολα
Για μένα καλύτερο από το one night stand είναι πάς στις πουτάνες, που θα τις δεις στο σαλόνι, θα έχεις διαβάσει και καμιά κριτική, θα ρίξεις ένα πούτσο και φεύγεις κύριος.
Ότι ώρα θελεις και όποτε θέλεις.
Άντε τώρα να ντυθείς, να μοστραριστείς και να κάνεις τον γκόμενο στο κάθε τσουλάκι.
Όχι, καλύτερα πουτάνες είναι πιο έντιμο, πιο απλό και κυρίως δεν είναι χάσιμο χρόνου - δηλαδή αμα μας κατσει ένα τσουλάκι τι έγινε; Ανεβαίνει η ανδρική μας αυτοπεποίθηση; Όχι κατεβαίνει το επίπεδό μας.
Τα λέω εγώ αυτά που έχω χάσει πολύ χρονο με τσουλάκια-γάμησα, περασα καλά αλλά ειλικρινά προτιμώ τις πουτάνες.

Να είναι ένα καλό κορίτσι - υπάρχουν και τέτοια- αλλάζει.

Αλλά για ένα πουτσο σιγα που θα ασχοληθούμε - δεν αξιζει.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.471
Πόντοι
27.261
πάντως οι παλιότεροι άνθρωποι έιχαν και ένα "κουτελο καθαρό" ή ένα "λογω τιμής".
Τώρα όλα στη ξεφτίλα.

απλα οι παλιοτεροι δεν το'βγαζαν προς τα εξω, γιατι ζουσαν-ζουν με το τι θα πει ο κοσμος και το χωριο.
και το περνανε και στις καινουριες γενιες.
το κρυφοπουστριλικι δηλαδη.

τωρα αν ειχαν "καθαρο το κουτελο", ο κωλος τους το ξερει.

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
απλα οι παλιοτεροι δεν το'βγαζαν προς τα εξω, γιατι ζουσαν-ζουν με το τι θα πει ο κοσμος και το χωριο.
και το περνανε και στις καινουριες γενιες.
το κρυφοπουστριλικι δηλαδη.

τωρα αν ειχαν "καθαρο το κουτελο", ο κωλος τους το ξερει.
Ίσως, δε ξέρω και δεν έχει και σημασία πια.
Εμείς ζουμε στο παρόν.
Αυτά ας τα αφήσουμε στους ιστορικούς και τους κοινωνιολόγους.
Στα @ρχιδια μας

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.471
Πόντοι
27.261
Μωρο μου εκεινος με ποναγε ηταν τεραστιος πανω απο 21 εκ.
Εσυ με.ερεθιζεις πιο πολυ

Η αριστουχος βγηκε και τσουλι και μ ευνουχισε η καριολα

η αριστουχος βγηκε και πηγαδομουνοβα επισης  :tooth:

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
Μη τα πολυλογω τελικα τη φορτωσαν και οι δυο και εφυγαν.
Κανονικο φορτωμα στην πλατη. Κι εγω ουτε που υπηρχα. Σας εχει τυχει αναλογη φαση μαγκες;
Πηγε για παρτυ με ουζα το κορμι πατριωτη. Αυτα γινοταν απο τα 90ς σε τουριστικα νησια στα αφτεραδικα. Εκει παιζει το ρητο.. οποιος προλαβε τον Κυριο ειδε. Ετσι ειναι ο ανταγωνισμος στο καμακι, δυστυχως δεν υπαρχει αμιλλα. Παντως συνεχισε ετσι να την πεφτεις, και κατι θα βγει..

DONJUAN69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2018
Κριτικές
10
Like
347
Πόντοι
311
Anestis_38 εγώ μέχρι τέσσερις έχω πληρώσει σε μια μερα (όχι ολόκληρη) όσον αφορά τις πουτανες αλλά τις πιο μεγάλες καφριλες τις έχω κάνει με γκόμενες

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Οι γυναίκες λες και υπνωτίζονται από ένα Χ παράγοντα απροσδιόριστο που τις κάνει από κυρίες πουτάνες.

Δεν ειναι τοσο απροσδιοριστος. Οι γυναικες ειναι ερμαια των αισθησεων τους. Εσυ μπορει πχ να μιλας, αλλα αν ο αλλος την αγγιζει ή της ψιθυριζει στο αυτι ή εχει κολλησει το κεφαλι του πανω της, εχει πλεονεκτημα εναντι σου γιατι την εχει σε κατασταση βομβαρδισμου αισθησεων.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.868
Πόντοι
19.795
Ας πάρουμε την αντίθετη περίπτωση. Σου την πέφτει μια μετριας εμφάνισης γκόμενα στο μπαρ, και πιανετε συζήτηση. Εσύ θες να πηδήξεις αλλά δεν είναι τόσο σίγουρο ότι θα σου κάτσει. Πάει αυτή στην τουαλέτα και τότε σου την πέφτουν 2 θεομουνα, η μία μαυρουλα και η άλλη ξανθη, σιλικονατη και αρχιζουν να σου κωλοτριβονται καυλωμένες και υποσχόμενες μια γαμιστερη συνεχεια. Τι κάνεις τότε;

Papa3187

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2020
Like
66
Πόντοι
0
Ας πάρουμε την αντίθετη περίπτωση. Σου την πέφτει μια μετριας εμφάνισης γκόμενα στο μπαρ, και πιανετε συζήτηση. Εσύ θες να πηδήξεις αλλά δεν είναι τόσο σίγουρο ότι θα σου κάτσει. Πάει αυτή στην τουαλέτα και τότε σου την πέφτουν 2 θεομουνα, η μία μαυρουλα και η άλλη ξανθη, σιλικονατη και αρχιζουν να σου κωλοτριβονται καυλωμένες και υποσχόμενες μια γαμιστερη συνεχεια. Τι κάνεις τότε;

Ξυπναει και εχει μια καλυτερη ιστορια να διηγηθει στους φιλους του εδω αποτι αυτη που σκαρφιστηκε τωρα.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Πιάνεις ωραία κουβεντούλα στο μπαρ με τύπισσα

Ανταλλάσεις χαμόγελα χειρονομίες

Μιλάτε για τα πάντα

Ανταλλάσεις τηλεφωνα

Σου λέει τα καλύτερα κοπλιμέντα

Ώσπου σκάνε μύτη ένας λευκός γεμάτος μυς και τατουάζ κι ένας γυμνασμένος αράπης με σκουλαρίκι στη μύτη

Ενώ εσύ είσαι τουαλέτα

Όταν επιστρέφεις τους βλέπεις να έχουν στριμώξει την "χαμηλοβλεπούσα" ευαίσθητη με ματιές γεμάτες νόημα νεράιδα.

Πάω φυσικά να την πάρω από εκεί να τη "σώσω"

Και μου λέει "όχι τώρα"

Μετά από λίγο άναυδος να βλεπω τη γκομενα να τριβεται στον αραπη ενω ο λευκος να την εχει απο κπροστα και να εχει κολλησει τη μουρη του στο μπουστο της.

Κανονικο φορτωμα στην πλατη.

Κι εγω ουτε που υπηρχα.

Σας εχει τυχει αναλογη φαση μαγκες;

Υγ1 δεν τρολαρω

Υγ2 θα φαω δουλεμα απο πολλους σας-δεκτο μαγκες
αρχικα τη γκομενα αυτή μην τη παρεις στα σοβαρα ριχνεις πουτσο και φευγεις.
εφόσον λες εχεις το τηλ της παρτην τηλ και πες της ότι κατι αφησατε στη μεση,παρλα ξερεις, και κανονισε συναντηση χωσου γρηγορα μην σου σκασει κανα αναλογο περιστατικο και απομονωσε την σε χοτελι η οπου θες,πηδα την οσο μπορεις και μετα εξαφανησου δεν τη ξερεις δεν σε ξερει.

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
μου έχει τύχει φίλη (που πιστεύω έχει άπειρα θέματα) να με έχει καλέσει σπίτι για καφέ και να ξεμείνω μέχρι αργά γιατί με πλάκωσε στα ξύδια και να μου λέει να κοιμηθώ εκεί και να φύγω το πρωί. Σε κάποια φάση στέλνει μήνυμα σε ένα  fuckboy της (χτιστός) και ο τύπος σκάει μύτη και τον πλακώνει κι αυτόν στα ξύδια. Μην τα πολυλογώ άρχισαν να χορεύουν μπροστά μου και να χαμουρεύονται και σε μια φάση την τραβάει και πάνε δωμάτιο.

Σηκώθηκα κι έφυγα και κατά λάθος αντί να ανάψω τα φώτα της σκάλας φεύγοντας χτύπησα το κουδούνι του διαμερίσματος.

Προφανώς την έκοψα και δεν την έχω ξαναδεί από τότε. Μερικές γυναίκες δεν χαμπαριάζουν, θα κάνουν ό,τι τους κατέβει και δεν τις απασχολεί πώς νοιώθεις. Εσείς θα τις πείτε καριόλες, εγώ τις λέω τοξικές. Κατά βάθος παίρνουν ευχαρίστηση να ξεφτιλίζουν όσους μπορούν. Κι αυτός που πηδάει σήμερα, αύριο μπορεί να είναι στην ίδια θέση.  
ΜΕΓΑΛΗ αληθεια αυτο μορτη!!!

ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ  :zfuck:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Πιάνεις ωραία κουβεντούλα στο μπαρ με τύπισσα

Ανταλλάσεις χαμόγελα χειρονομίες

Μιλάτε για τα πάντα

Ανταλλάσεις τηλεφωνα

Σου λέει τα καλύτερα κοπλιμέντα

Ώσπου σκάνε μύτη ένας λευκός γεμάτος μυς και τατουάζ κι ένας γυμνασμένος αράπης με σκουλαρίκι στη μύτη

Ενώ εσύ είσαι τουαλέτα

Όταν επιστρέφεις τους βλέπεις να έχουν στριμώξει την "χαμηλοβλεπούσα" ευαίσθητη με ματιές γεμάτες νόημα νεράιδα.

Πάω φυσικά να την πάρω από εκεί να τη "σώσω"

Και μου λέει "όχι τώρα"

Μετά από λίγο άναυδος να βλεπω τη γκομενα να τριβεται στον αραπη ενω ο λευκος να την εχει απο κπροστα και να εχει κολλησει τη μουρη του στο μπουστο της.

Κανονικο φορτωμα στην πλατη.

Κι εγω ουτε που υπηρχα.

Σας εχει τυχει αναλογη φαση μαγκες;

Υγ1 δεν τρολαρω

Υγ2 θα φαω δουλεμα απο πολλους σας-δεκτο μαγκες
τιποτα τυπε,Μονσελας η μονη λυση,αν και ειναι κλεισμενος για λιγο καιρο απο το νημα του εργασια στο εξωτερικο :S :S :S

Συνημμένα

• monselas.jpg
    monselas.jpg
    31,2 KB · Εμφανίσεις: 61

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
3-4 γυναικες μου εχουν πει..ολες καποια στιγμη θα γινουμε πουτανες...αλλες νεες αλλες σε μεγαλυτερη ηλικια..
Επαφιεται στην καθεμια αν θα μεινει πουτανα για παντα η θα σταματησει καποια στιγμη στην ζωη της..
τις εχω θυμηθει πολλακις στην ζωη μου αυτες τις κουβεντες

Οπότε ο μάγκας περιφέρεται χωρίς άγχος, πουλάει όποια μόστρα μπορεί ... και ψάχνει αυτές που θα τον γουστάρουν και θα θέλουν να τις ξεφτυλίσει. Εννοείται να του αρέσουν κι αυτουνού.

Και τις καρφώνει χωρίς πολλά πολλά.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Για μένα καλύτερο από το one night stand είναι πάς στις πουτάνες, που θα τις δεις στο σαλόνι, θα έχεις διαβάσει και καμιά κριτική, θα ρίξεις ένα πούτσο και φεύγεις κύριος.
Ότι ώρα θελεις και όποτε θέλεις.
Άντε τώρα να ντυθείς, να μοστραριστείς και να κάνεις τον γκόμενο στο κάθε τσουλάκι.
Όχι, καλύτερα πουτάνες είναι πιο έντιμο, πιο απλό και κυρίως δεν είναι χάσιμο χρόνου - δηλαδή αμα μας κατσει ένα τσουλάκι τι έγινε; Ανεβαίνει η ανδρική μας αυτοπεποίθηση; Όχι κατεβαίνει το επίπεδό μας.
Τα λέω εγώ αυτά που έχω χάσει πολύ χρονο με τσουλάκια-γάμησα, περασα καλά αλλά ειλικρινά προτιμώ τις πουτάνες.

Να είναι ένα καλό κορίτσι - υπάρχουν και τέτοια- αλλάζει.

Αλλά για ένα πουτσο σιγα που θα ασχοληθούμε - δεν αξιζει.
απαξιώνουμε ολες τις εξω γκομενες και ασχολούμαστε μονο με τον αγοραιο ερωτα.
δεν χαλαμε χρονο χρημα και ενεργεια για να ριξουμε οποιαδήποτε γκομενα.
τωρα αν μια εξω γκομενα μας κατσει σε χρονο ντε τε οκ.
αλλα ειλικρινα δεν αξιζει να σπαταλάμε χρονο και ενεργεια.
απαξιώστε τες ολοι και θα μας κάθονται μετα παρακαλιοντας.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
απαξιώνουμε ολες τις εξω γκομενες και ασχολούμαστε μονο με τον αγοραιο ερωτα.
δεν χαλαμε χρονο χρημα και ενεργεια για να ριξουμε οποιαδήποτε γκομενα.
τωρα αν μια εξω γκομενα μας κατσει σε χρονο ντε τε οκ.
αλλα ειλικρινα δεν αξιζει να σπαταλάμε χρονο και ενεργεια.
απαξιώστε τες ολοι και θα μας κάθονται μετα παρακαλιοντας.

Το έχεις copy/paste κάπου? :grin:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786

Stories