troubaman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 10.415
- Πόντοι
- 3.296
Προς τους φίλους που δεν πιστεύουν τα γραφόμενά μου:Κατανοητό,όπως σας είπα περιμένω να.φάω καιντο δούλεμά μου
Κι εγώ σε μια τέτοια ιστορία θα είχα επιφυλάξεις
Δυστυχώς όμως έγινε όπως το.είπα
Έντονο φλερτ και.αισθησιακός χορός.
Μέσα στα λίγα αυτά λεπτά που άφησα το θήραμα μόνο του
Προς φίλο Manos91:Ωραίος μάγκα και ωραία η ιστορία σου.Γουστάρω να διαβάσω για συμπαίχτες πως είχαν επιτυχίες.
Προς φίλο Papaphilis: Που είναι και η συμπάθειά μου.Γιατί να κόψω τις τσόντες ρε φίλε είναθ τόσο γαμάτες.
Η ιστορία είναι αληθινή κι όντως θα μπορούσε να θυμίζει σενάριο τσόντας.
Οι γυναίκες λες και υπνωτίζονται από ένα Χ παράγοντα απροσδιόριστο που τις κάνει από κυρίες πουτάνες.
Προς Fylovios30:Οι απόψεις σου ειναι τεκμηριωμενες αλλα λιγο ακραιες.Γιατι να αποφευγω τα μπαρακια που δε γνωριζω;Πως θα τα γνωρισω τότε;
Κι εγώ σε μια τέτοια ιστορία θα είχα επιφυλάξεις
Δυστυχώς όμως έγινε όπως το.είπα
Έντονο φλερτ και.αισθησιακός χορός.
Μέσα στα λίγα αυτά λεπτά που άφησα το θήραμα μόνο του
Προς φίλο Manos91:Ωραίος μάγκα και ωραία η ιστορία σου.Γουστάρω να διαβάσω για συμπαίχτες πως είχαν επιτυχίες.
Προς φίλο Papaphilis: Που είναι και η συμπάθειά μου.Γιατί να κόψω τις τσόντες ρε φίλε είναθ τόσο γαμάτες.
Η ιστορία είναι αληθινή κι όντως θα μπορούσε να θυμίζει σενάριο τσόντας.
Οι γυναίκες λες και υπνωτίζονται από ένα Χ παράγοντα απροσδιόριστο που τις κάνει από κυρίες πουτάνες.
Προς Fylovios30:Οι απόψεις σου ειναι τεκμηριωμενες αλλα λιγο ακραιες.Γιατι να αποφευγω τα μπαρακια που δε γνωριζω;Πως θα τα γνωρισω τότε;