Νέα

Τα αστεία του troubaman

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubaman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 306K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Προς τους φίλους που δεν πιστεύουν τα γραφόμενά μου:Κατανοητό,όπως σας είπα περιμένω να.φάω καιντο δούλεμά μου
Κι εγώ σε μια τέτοια ιστορία θα είχα επιφυλάξεις

Δυστυχώς όμως έγινε όπως το.είπα

Έντονο φλερτ και.αισθησιακός χορός.

Μέσα στα λίγα αυτά λεπτά που άφησα το θήραμα μόνο  του

Προς φίλο Manos91:Ωραίος μάγκα και ωραία η ιστορία σου.Γουστάρω να διαβάσω για συμπαίχτες πως είχαν επιτυχίες.

Προς φίλο Papaphilis: Που είναι και η συμπάθειά μου.Γιατί να κόψω τις τσόντες ρε φίλε είναθ τόσο γαμάτες.
Η ιστορία είναι αληθινή κι όντως θα μπορούσε να θυμίζει σενάριο τσόντας.

Οι γυναίκες λες και υπνωτίζονται από ένα Χ παράγοντα απροσδιόριστο που τις κάνει από κυρίες πουτάνες.

Προς Fylovios30:Οι απόψεις σου ειναι τεκμηριωμενες αλλα λιγο ακραιες.Γιατι να αποφευγω τα μπαρακια που δε γνωριζω;Πως θα τα γνωρισω τότε;

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Προς Fylovios30:Οι απόψεις σου ειναι τεκμηριωμενες αλλα λιγο ακραιες.Γιατι να αποφευγω τα μπαρακια που δε γνωριζω;Πως θα τα γνωρισω τότε;

Αν είναι μικρά , είσαι της γειτονιάς και πας με προοπτική να γίνεις γνωστός , συνέχισε.

Αλλιώς δεν λέει .

Επίσης την φόρτωσαν .... ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΤΗ ΓΑΜΗΣΑΝ ........

Papa3187

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2020
Like
66
Πόντοι
0
Μηπως στραβωσες που δε σε χωσαν και σενα?

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.461
Πόντοι
27.261
Προς φίλο Papaphilis: Που είναι και η συμπάθειά μου.Γιατί να κόψω τις τσόντες ρε φίλε είναθ τόσο γαμάτες.
Η ιστορία είναι αληθινή κι όντως θα μπορούσε να θυμίζει σενάριο τσόντας.

γαματες ειναι μεχρι ενα σημειο και εχουν και ενα οριο οπως ολα τα πραγματα.
ολοι βλεπουν.
οταν ξεπερασεις αυτο το οριο, παυουν να ειναι γαματες και πας σε αλλο μονοπατι... σουρεαλ.
για την ιστορια σου τωρα... γνωμη μου ειναι, ΠΟΤΕ να μην κρατας τα πραγματα που σε τρωνε μεσα σου, γιατι καποια στιγμη στο κοντινο μελλον θα σου βγουνε.
και δε ξερεις πως.
τις υποθεσεις μην τις υπολογιζεις ποτε, γιατι σε τρωνε εσωτερικα.
επομενως απλα και ωραια... εφαγες ηττα (οκ, δεν εισαι ο πρωτος αλλα ουτε και ο τελευταιος), κατσε κατω κανε ενα selfconsideration (εσυ και το ταβανι δηλαδη) και μαθε απο τα λαθη σου. χρονο με το χρονο θα γινεις καλυτερος και τα λαθη θα λιγοστευουν. αν συνεχιζεις και κανεις τα ιδια λαθη ομως, απλα εισαι μαλακας απο κουνια.
στα λεω σταρατα, γιατι ετσι ειμαι σαν ατομο, και ελπιζω να με καταλαβαινεις τι θελω να πω και να μη με παρεξηγησεις.
οταν μαθεις τον εαυτο σου καλα, αποκτησεις αντιληψη και μαθεις και τα ορια σου, δε θα σε "αγγιζει" τιποτα.

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
γαματες ειναι μεχρι ενα σημειο και εχουν και ενα οριο οπως ολα τα πραγματα.
ολοι βλεπουν.
οταν ξεπερασεις αυτο το οριο, παυουν να ειναι γαματες και πας σε αλλο μονοπατι... σουρεαλ.
για την ιστορια σου τωρα... γνωμη μου ειναι, ΠΟΤΕ να μην κρατας τα πραγματα που σε τρωνε μεσα σου, γιατι καποια στιγμη στο κοντινο μελλον θα σου βγουνε.
και δε ξερεις πως.
τις υποθεσεις μην τις υπολογιζεις ποτε, γιατι σε τρωνε εσωτερικα.
επομενως απλα και ωραια... εφαγες ηττα (οκ, δεν εισαι ο πρωτος αλλα ουτε και ο τελευταιος), κατσε κατω κανε ενα selfconsideration (εσυ και το ταβανι δηλαδη) και μαθε απο τα λαθη σου. χρονο με το χρονο θα γινεις καλυτερος και τα λαθη θα λιγοστευουν. αν συνεχιζεις και κανεις τα ιδια λαθη ομως, απλα εισαι μαλακας απο κουνια.
στα λεω σταρατα, γιατι ετσι ειμαι σαν ατομο, και ελπιζω να με καταλαβαινεις τι θελω να πω και να μη με παρεξηγησεις.
οταν μαθεις τον εαυτο σου καλα, αποκτησεις αντιληψη και μαθεις και τα ορια σου, δε θα σε "αγγιζει" τιποτα.
το δις εξαμαρτιν ουκ ανδρος σοφου

Για τις γυναικες δεν ισχυει το ρητο

Απο αρχαιοτατων χρονων στις γυναικες επιτρεπονται τα πολλα λαθη χαχα

Γι αυτο το γραψα εδω μαγκα μου για να το βγαλω εξω μου

Κανεις δεν αγαπα την επαναληψη των λαθων βεβαια

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Αν είναι μικρά , είσαι της γειτονιάς και πας με προοπτική να γίνεις γνωστός , συνέχισε.

Αλλιώς δεν λέει .

Επίσης την φόρτωσαν .... ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΤΗ ΓΑΜΗΣΑΝ ........
Δικοπο μαχαιρι το "γνωστος"

Σε φερνει πιο κοντα κοινωνικα σε θηραματα αλλα...

Αν φας χυλοπιτα καηκες

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.461
Πόντοι
27.261
το δις εξαμαρτιν ουκ ανδρος σοφου

Για τις γυναικες δεν ισχυει το ρητο

Απο αρχαιοτατων χρονων στις γυναικες επιτρεπονται τα πολλα λαθη χαχα

Γι αυτο το γραψα εδω μαγκα μου για να το βγαλω εξω μου

Κανεις δεν αγαπα την επαναληψη των λαθων βεβαια

you know better φιλε.
εγω απλα ειπα τη γνωμη μου.

Charis38

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2020
Like
25
Πόντοι
0
Εγώ πάλι ένα.πραγμα έχω καταλάβει..όσο καλή με χαρακτήρα κ αξιόλογη γυναίκα να έχεις....ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ σε κάποια φάση της ζωής τους θέλουν να ξεφτυλιστουν,να γαμηθουν άγρια,να τις ξεροχυσουν,και να νιώσουν πουτανες..ίσως το έχουν μέσα τους δεν ξέρω..οπότε χαλαρά μάγκες ούτε δράματα ούτε κλάματα!!

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.461
Πόντοι
27.261
Παντα δεκτη η γνωμη σου φιλε

Και δεν ξερω γιατι αλλα εισαι η συμπαθεια μου

παλι καλα γιατι η πλειοψηφια δεν εχει αυτην την αποψη, αλλα ξερεις που γραφω τη μαζα εεε??
ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ  :animatedballs:!!!
:hi:

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
παλι καλα γιατι η πλειοψηφια δεν εχει αυτην την αποψη, αλλα ξερεις που γραφω τη μαζα εεε??
ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ  :animatedballs:!!!
:hi:
Εμενα ποτε δε μ ενοχλησες

Παντα σεβομαι αποψεις με επιχειρηματα ακομη και αν δε με βρισκουν παντα συμφωνο.

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Εγώ πάλι ένα.πραγμα έχω καταλάβει..όσο καλή με χαρακτήρα κ αξιόλογη γυναίκα να έχεις....ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ σε κάποια φάση της ζωής τους θέλουν να ξεφτυλιστουν,να γαμηθουν άγρια,να τις ξεροχυσουν,και να νιώσουν πουτανες..ίσως το έχουν μέσα τους δεν ξέρω..οπότε χαλαρά μάγκες ούτε δράματα ούτε κλάματα!!
Μεγάλη αλήθεια φίλε

Έβγαινα κάποτε με κορίτσι που είχε τελειώσει πανεπιστήμιο με άριστα.Άριστη αθλήτρια πολεμικών τεχνών.
Λογοτέχνης

Μου κάθησε στο 4ο ραντεβού και πάντα μου έλεγε πως "δε τα κάνει αυτά τόσο γρήγορα"

Ώσπου ένα βράδυ είχαμε μια διαφωνία

Άλλο σεξ και άλλο κατακτήσεις έλεγε αυτή εγώ έλεγα πως μετράω όλες όσες γαμησα ως κακατήσεις

Ε και κουβεντα στην κουβεντα μου ειπε πως ειχε κανει one night stand με καποιον επειδη ερεθιστηκε πολυ απο το οτι ηταν ωραιος και με μεγαλο φουσκωμα

Μεγαλυτερο απο το δικο μου;τη ρωτησα(που εχω 19 cm μηκος και παχια περιμετρο) και μου ειπε

Μωρο μου εκεινος με ποναγε ηταν τεραστιος πανω απο 21 εκ.
Εσυ με.ερεθιζεις πιο πολυ

Η αριστουχος βγηκε και τσουλι και μ ευνουχισε η καριολα

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.627
Πόντοι
12.756
3-4 γυναικες μου εχουν πει..ολες καποια στιγμη θα γινουμε πουτανες...αλλες νεες αλλες σε μεγαλυτερη ηλικια..
Επαφιεται στην καθεμια αν θα μεινει πουτανα για παντα η θα σταματησει καποια στιγμη στην ζωη της..
τις εχω θυμηθει πολλακις στην ζωη μου αυτες τις κουβεντες

Charis38

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2020
Like
25
Πόντοι
0
Μεγάλη αλήθεια φίλε

Έβγαινα κάποτε με κορίτσι που είχε τελειώσει πανεπιστήμιο με άριστα.Άριστη αθλήτρια πολεμικών τεχνών.
Λογοτέχνης

Μου κάθησε στο 4ο ραντεβού και πάντα μου έλεγε πως "δε τα κάνει αυτά τόσο γρήγορα"

Ώσπου ένα βράδυ είχαμε μια διαφωνία

Άλλο σεξ και άλλο κατακτήσεις έλεγε αυτή εγώ έλεγα πως μετράω όλες όσες γαμησα ως κακατήσεις

Ε και κουβεντα στην κουβεντα μου ειπε πως ειχε κανει one night stand με καποιον επειδη ερεθιστηκε πολυ απο το οτι ηταν ωραιος και με μεγαλο φουσκωμα

Μεγαλυτερο απο το δικο μου;τη ρωτησα(που εχω 19 cm μηκος και παχια περιμετρο) και μου ειπε

Μωρο μου εκεινος με ποναγε ηταν τεραστιος πανω απο 21 εκ.
Εσυ με.ερεθιζεις πιο πολυ

Η αριστουχος βγηκε και τσουλι και μ ευνουχισε η καριολα
για αυτό λέω φίλε μου όχι δράματα κ μαλακίες...όπως κ εμείς θέλουμε να γαμαμε έτσι κ αυτές θέλουν να γαμιουνται τέλος..λόγω δουλειάς σεζόν πολλά χρόνια σε χοτελ γνώρισα πολλές κοπέλες άλλες γαμησα αλλες όχι...το θέμα είναι αν βρεις τα κουμπιά τους ακόμη κ το καλύτερο κορίτσι μπορεί να μεταμορφωθεί στη χειρότερη πουτανα..

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.267
Πόντοι
5.006
Πιάνεις ωραία κουβεντούλα στο μπαρ με τύπισσα

Ανταλλάσεις χαμόγελα χειρονομίες

Μιλάτε για τα πάντα

Ανταλλάσεις τηλεφωνα

Σου λέει τα καλύτερα κοπλιμέντα

Ώσπου σκάνε μύτη ένας λευκός γεμάτος μυς και τατουάζ κι ένας γυμνασμένος αράπης με σκουλαρίκι στη μύτη

Ενώ εσύ είσαι τουαλέτα

Όταν επιστρέφεις τους βλέπεις να έχουν στριμώξει την "χαμηλοβλεπούσα" ευαίσθητη με ματιές γεμάτες νόημα νεράιδα.

Πάω φυσικά να την πάρω από εκεί να τη "σώσω"

Και μου λέει "όχι τώρα"

Μετά από λίγο άναυδος να βλεπω τη γκομενα να τριβεται στον αραπη ενω ο λευκος να την εχει απο κπροστα και να εχει κολλησει τη μουρη του στο μπουστο της.

Μη τα πολυλογω τελικα τη φορτωσαν και οι δυο και εφυγαν.

Κανονικο φορτωμα στην πλατη.

Κι εγω ουτε που υπηρχα.

Σας εχει τυχει αναλογη φαση μαγκες;

Υγ1 δεν τρολαρω

Υγ2 θα φαω δουλεμα απο πολλους σας-δεκτο μαγκες

τυπε σκεψου την θετικη πλευρα του πραγματος : θα μπορουσε να φορτωσει εσενα ο αραπης και να ξεκωλιαζε ολο το βραδυ...παλι καλα να λες...

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.627
Πόντοι
12.756
τυπε σκεψου την θετικη πλευρα του πραγματος : θα μπορουσε να φορτωσει εσενα ο αραπης και να ξεκωλιαζε ολο το βραδυ...παλι καλα να λες...
ησυχασα νομιζα θα εγραφες πως σου εφαγαν γυναικα και πεθερα μαζι :S

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
3-4 γυναικες μου εχουν πει..ολες καποια στιγμη θα γινουμε πουτανες...αλλες νεες αλλες σε μεγαλυτερη ηλικια..
Επαφιεται στην καθεμια αν θα μεινει πουτανα για παντα η θα σταματησει καποια στιγμη στην ζωη της..
τις εχω θυμηθει πολλακις στην ζωη μου αυτες τις κουβεντες
Από τη στιγμή που μια γυναίκα/άνθρωπος βλέπει τον εαυτό του ως δυνητικά πουτάνα, δεν χρειάζεται να γίνει, ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ.
Ο χυδαίος/ξεφτιλισμένος άνθρωπος είναι από το χαρακτήρα του έτσι.
Ειδικα όταν "προβλέπει' ότι εφόσον του δοθει η ευκαιρία θα εκπορνευτεί ή θα κλέψει ή θα εκμεταλλευτεί κτλ.
Δε μιλάμε για ανθρώπους σε αναγκη πχ μανάδες που δεν έχουν να ταϊσουν τα παιδιά τους, μιλάμε για ανθρώπους που ευκαιρίας δοθείσης, για να βγάλουν λεφτά, για να "φτιαχτούν" κατά το κοινώς λεγόμενο μπορούν να κάνουν τα πάντα -ακόμα και να γίνουν πουτάνες.
Δε ξέρω αν η κοινωνία ήταν πάντα έτσι, πάντως οι παλιότεροι άνθρωποι έιχαν και ένα "κουτελο καθαρό" ή ένα "λογω τιμής".
Τώρα όλα στη ξεφτίλα.

DONJUAN69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2018
Κριτικές
10
Like
347
Πόντοι
311
Αυτά είναι τα πρότυπα των ανδρών που θέλουν οι γυναίκες για ένα one night stand γυμνασμένους με τατουάζ , φαντάσου την γκομενα πως θα ένιωσε που την έκαναν σάντουιτς (2;) έχυσε χωρίς να την ακουμπήσουν , χωρίς παρεξήγηση και χωρίς να σε ξέρω προσωπικά σε τέτοιου είδους μαγαζιά η μόστρα πάνω απ ολα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom