Νέα

Τα αστεία του troubaman

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubaman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 306K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Φίλε δεν τρέχει τίποτα , μια χαρά είσαι. Η τύπισσα μπορεί να ήταν βιζιτού που ψώνιζε από το μέρος που πήγες.Απλά ήλθαν άλλοι επαγγελματίες και την πήραν για δουλειά!  Όλη η νυκτερινή ζωή έχει γίνει ένα ψωνιστήρι.Θα φέρω δύο παραδείγματα , μια γνωστή καφετέρια και μια ντίσκο της παραλιακής.Συχνάζουν οι βιζιτούδες με τους νταβατζήδες τους εκεί και κάνουν παιχνίδι.Κατά τα άλλα τα δύο κέντρα είναι καθωσπρέπει.'Ολοι μαζί καλοί και κακοί.Αυτά συμβαίνουν όταν η μαφία αγοράζει τα πάντα σε μια κωλοχώρα σαν την δική μας!  :sunglasses:

Η αλήθεια να λέγεται!

milftaster

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2016
Like
251
Πόντοι
21
Πιάνεις ωραία κουβεντούλα στο μπαρ με τύπισσα

Ανταλλάσεις χαμόγελα χειρονομίες

Μιλάτε για τα πάντα

Ανταλλάσεις τηλεφωνα

Σου λέει τα καλύτερα κοπλιμέντα

Ώσπου σκάνε μύτη ένας λευκός γεμάτος μυς και τατουάζ κι ένας γυμνασμένος αράπης με σκουλαρίκι στη μύτη

Ενώ εσύ είσαι τουαλέτα

Όταν επιστρέφεις τους βλέπεις να έχουν στριμώξει την "χαμηλοβλεπούσα" ευαίσθητη με ματιές γεμάτες νόημα νεράιδα.

Πάω φυσικά να την πάρω από εκεί να τη "σώσω"

Και μου λέει "όχι τώρα"

Μετά από λίγο άναυδος να βλεπω τη γκομενα να τριβεται στον αραπη ενω ο λευκος να την εχει απο κπροστα και να εχει κολλησει τη μουρη του στο μπουστο της.

Μη τα πολυλογω τελικα τη φορτωσαν και οι δυο και εφυγαν.

Κανονικο φορτωμα στην πλατη.

Κι εγω ουτε που υπηρχα.

Σας εχει τυχει αναλογη φαση μαγκες;

Υγ1 δεν τρολαρω

Υγ2 θα φαω δουλεμα απο πολλους σας-δεκτο μαγκες

fistikoulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
40
Like
1.899
Πόντοι
2.471
H απαντηση σου εδω ειναι φιλος , τετοια τακτικη επρεπε να ακολουθησεις  :2funny: :2funny: :2funny:

koukos0000

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Like
243
Πόντοι
26
ειναι αναλογατη γκομενα φιλε.μη μασας.καλυτερα που εγινε τοτε και οχι πιο μετα.θα σου διηγηθω μια φαση  που μου ετυχε πριν 2 χρονια στο κορυδαλλο.καθομαι με τη παρεα μου σε ενα τραπεζι.στο ακριβως διπλα καθοταν ενα παληκαρι με μια κοπελα.και μιλαμε για ενα ζευγαρακι που δε φαινοταν να τα εχει και απο αυτα που λες δε ταιριαζουν με τπτ.η γκομενα δυναμη.καποια στιγμη λοιπον φευγει ο τυπος.και σκαει στο τραπεζι της ενας διμετρος ντουλαπας με τατουαζ απο αυτους που καποιες ευκολα ψαρωνουν. και 2 σφηνακια.δε ξερω τι της ειπε αλλα η κοπελα ακουω να του λεει.φιλε κυκλοφορεις χρονια στη νυχτα?λεει αυτος γεννηθηκα στη νυχτα.και ξερεις τι γυρναει και του λεει?τοσα χρονια στη νυχτα πρεπει να ξερεις οτι δε τη πεφτουν σε γυναικα που συνοδευεται.και εχω μεινει μαλακας.και τον διωχνει σα βρεγμενη γατα.μετα απο κανα δεκαλεπτο ερχεται ο συνοδος της  και του λεει παμε να φυγουμε?

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
1)Κυριακάτικο θέμα, δεν έπρεπε να μπει σήμερα.
2)Σε τσόντες το έχουμε δει πολλές φορές.

ΥΠΟΘΕΤΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΣΟΝΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ...

3)Δεν κάνεις καμάκι σε νυχτερινά μαγαζιά και μπαρ που είσαι άγνωστος.
Ακόμη καλύτερα ΔΕΝ ΠΑΤΑΣ ΠΟΤΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΣΟΥ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ.
Πληρώνεις εσύ, γαμάνε οι ιδιοκτήτες, το προσωπικό και τα κολλητάρια τους
ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΙΝΕΣΑΙ .... SAD_MAN !!!!!!

4)Δεν παίρνεις τηλέφωνα από μαλακισμένες που μόλις γνώρισες.ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ;;;;;;
Θα την πάρεις να τη ρωτήσεις πόσο ξυνά ήταν τα χύσια του αφρικάνου ;;;;

5)ΑΝ ΠΑΡΑΒΕΙΣ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΣ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ...

πέραν του να παίξεις τζόκερ την ίδια μέρα
ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ....

6)αν τη δεις να μιλάει με τους τύπους που είπες ... ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ....

αν υπάρχουν άλλοι στόχοι στο μαγαζί , την πέφτεις εκεί
ΑΛΛΙΩΣ ΦΕΥΓΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΣ ΠΟΤΕ
και ξαναδιαβάζεις το (3)

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
Πιάνεις ωραία κουβεντούλα στο μπαρ με τύπισσα

Ανταλλάσεις χαμόγελα χειρονομίες

Μιλάτε για τα πάντα

Ανταλλάσεις τηλεφωνα

Σου λέει τα καλύτερα κοπλιμέντα

Ώσπου σκάνε μύτη ένας λευκός γεμάτος μυς και τατουάζ κι ένας γυμνασμένος αράπης με σκουλαρίκι στη μύτη

Ενώ εσύ είσαι τουαλέτα

Όταν επιστρέφεις τους βλέπεις να έχουν στριμώξει την "χαμηλοβλεπούσα" ευαίσθητη με ματιές γεμάτες νόημα νεράιδα.

Πάω φυσικά να την πάρω από εκεί να τη "σώσω"

Και μου λέει "όχι τώρα"

Μετά από λίγο άναυδος να βλεπω τη γκομενα να τριβεται στον αραπη ενω ο λευκος να την εχει απο κπροστα και να εχει κολλησει τη μουρη του στο μπουστο της.

Μη τα πολυλογω τελικα τη φορτωσαν και οι δυο και εφυγαν.

Κανονικο φορτωμα στην πλατη.

Κι εγω ουτε που υπηρχα.

Σας εχει τυχει αναλογη φαση μαγκες;

Υγ1 δεν τρολαρω

Υγ2 θα φαω δουλεμα απο πολλους σας-δεκτο μαγκες
τυπε μου εγω θα σου πω τι εγινε...

ξεχνα τα ηταν βιζιτα ηταν γνωστοι ηταν γονεις της και δεν ξερω και γω τι αλλο ειπαν

η κατε ηταν σε μουντ να την  ξεμουνιασουν τα ντουλαπια "να την κανουν πουτανα" και μετα να την πεταξουν χυμενη στο ταξι για το σπιτι της
ουτε τηλ ουτε γεια ουτε τιποτα

εσυ το πηγες ρομαντικα και κουραστηκε ισως να επιταχυνες αθελα σου και το διπλο σουβλισμα που εφαγε

sorry αλλα λεω μονο αληθειες  :-

rigass

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2020
Like
558
Πόντοι
96
ισως να τους παρακαλουσες να σε αφησουν να παρεις λιγο ματι :S

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.469
Πόντοι
2.606
τυπε μηπως ηταν τα γουρουνια απο το γνωστο καμπινγκ και την φορτωσαν με το ζορι?

escoman

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
297
Πόντοι
26
μου έχει τύχει φίλη (που πιστεύω έχει άπειρα θέματα) να με έχει καλέσει σπίτι για καφέ και να ξεμείνω μέχρι αργά γιατί με πλάκωσε στα ξύδια και να μου λέει να κοιμηθώ εκεί και να φύγω το πρωί. Σε κάποια φάση στέλνει μήνυμα σε ένα  fuckboy της (χτιστός) και ο τύπος σκάει μύτη και τον πλακώνει κι αυτόν στα ξύδια. Μην τα πολυλογώ άρχισαν να χορεύουν μπροστά μου και να χαμουρεύονται και σε μια φάση την τραβάει και πάνε δωμάτιο.

Σηκώθηκα κι έφυγα και κατά λάθος αντί να ανάψω τα φώτα της σκάλας φεύγοντας χτύπησα το κουδούνι του διαμερίσματος.

Προφανώς την έκοψα και δεν την έχω ξαναδεί από τότε. Μερικές γυναίκες δεν χαμπαριάζουν, θα κάνουν ό,τι τους κατέβει και δεν τις απασχολεί πώς νοιώθεις. Εσείς θα τις πείτε καριόλες, εγώ τις λέω τοξικές. Κατά βάθος παίρνουν ευχαρίστηση να ξεφτιλίζουν όσους μπορούν. Κι αυτός που πηδάει σήμερα, αύριο μπορεί να είναι στην ίδια θέση.  

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.837
Πόντοι
19.795
Εγώ οποία κοιτάξω στο μπαρ, πάει αμέσως  με άλλον. Προτιμαει τον πρώτο τυχόντα, για να μην της την πέσω εγώ. :S

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
Σηκώθηκα κι έφυγα και κατά λάθος αντί να ανάψω τα φώτα της σκάλας φεύγοντας χτύπησα το κουδούνι του διαμερίσματος.
:2funny: γελασα  εδω καλη φαση

τυπε λες να ηθελε να της τον καρφωσεις εσυ αρχικα αλλα ειδε και αποειδε και φωναξε ενισχυσεις η μπα?

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.837
Πόντοι
19.795
χαχα
γέρο να πηγαίνουμε μαζί τότε...!!!!
για κάθε "πάσα" θα σε κερνάω μπύρες
Για αυτό από παλιά όλοι οι φίλοι μου με παίρνανε μαζί τους όταν πηγαίνανε για καμάκι; :think: :S

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.630
Πόντοι
12.756
μου έχει τύχει φίλη (που πιστεύω έχει άπειρα θέματα) να με έχει καλέσει σπίτι για καφέ και να ξεμείνω μέχρι αργά γιατί με πλάκωσε στα ξύδια και να μου λέει να κοιμηθώ εκεί και να φύγω το πρωί. Σε κάποια φάση στέλνει μήνυμα σε ένα  fuckboy της (χτιστός) και ο τύπος σκάει μύτη και τον πλακώνει κι αυτόν στα ξύδια. Μην τα πολυλογώ άρχισαν να χορεύουν μπροστά μου και να χαμουρεύονται και σε μια φάση την τραβάει και πάνε δωμάτιο.

Προφανώς την έκοψα και δεν την έχω ξαναδεί από τότε. Μερικές γυναίκες δεν χαμπαριάζουν, θα κάνουν ό,τι τους κατέβει και δεν τις απασχολεί πώς νοιώθεις. Εσείς θα τις πείτε καριόλες, εγώ τις λέω τοξικές. Κατά βάθος παίρνουν ευχαρίστηση να ξεφτιλίζουν όσους μπορούν. Κι αυτός που πηδάει σήμερα, αύριο μπορεί να είναι στην ίδια θέση.  
στην περιπτωση σου δεν ξεφτυλισε εσενα η ιδια ξεφτυλιστηκε...

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456

Αυτές είναι οι Ελληνίδες!

Zeus07

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2020
Κριτικές
2
Like
589
Πόντοι
81
μου έχει τύχει φίλη (που πιστεύω έχει άπειρα θέματα) να με έχει καλέσει σπίτι για καφέ και να ξεμείνω μέχρι αργά γιατί με πλάκωσε στα ξύδια και να μου λέει να κοιμηθώ εκεί και να φύγω το πρωί. Σε κάποια φάση στέλνει μήνυμα σε ένα  fuckboy της (χτιστός) και ο τύπος σκάει μύτη και τον πλακώνει κι αυτόν στα ξύδια. Μην τα πολυλογώ άρχισαν να χορεύουν μπροστά μου και να χαμουρεύονται και σε μια φάση την τραβάει και πάνε δωμάτιο.

φιλε αφου ειχατε πλακωσει τα ξυδια οπως λες,παει να πει ειχατε αρκετη ωρα μαζι ,και γινατε και λιωμα και αυτη και συ,οποτε επρεπε να της τον πεταγες εξω και να της ελεγες ξεκινα..σιγουρα θα ειχατε καυλωσει και οι δυο σας τοση ωρα μαζι..ξεφτιλισμα ηθελε η γκομενα..αν σου λεγε τι ειναι αυτα που κανεις,να σηκωνοσουν να φευγες και να μην την ξανα μιλαγες,..ετσι και αλλιως δεν της ξαναμιλησες ειτε ετσι ειτε αλλιως οπως λες

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
Είμαι απο ένα μέρος που σαν κουλτούρα άλλοι ψηνουν... και άλλοι γαμάνε, οπότε δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση!!

xrusos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2020
Like
354
Πόντοι
26
μαγκες ιος φασωνω μια λατινοαμερικα με κωλο απιστευτο. οπως φασωνομαστε περναει ενας αλλος και μπροστα μου ενω ειμαι διπλα τη φασωνει και αυτος .τι κανω παω να παλεψω οχι του κανω μπρο φιστ .και τους λεω παμε για τριο  και πηγαμε .ρε μη τις παιρνετε στα σοβαρα αυτη νομιζε γιατι και γω ειμαι θηριωδης οτι θα πλακωνομουν με  φιλο μου .ποτες ομως ξυλο για γκομενα αντιθετα τριο και ξεφτιλισμα στις ατιμες μη ανθρωπινες κινουμενες τοξικοτητες και χυσιμο στη μαπα και αντε και συτο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom